THM İstediğiniz türkünün notası

orhn_08

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar evet notasını istediğiniz türkünün ismini yazın (TRT Repertuarından).

URL=http://www.loadtr.com]
resimuploade6f21686345fbca6f5c3439a52b34fe8.jpg
[/URL]

arkadaşım tek tek isteyene kadar döküman yada programsa yayınlasana herkes istediğini alsın sana yine teşekkür ederiz yada mesaj yollarız.

fulus1000' Alıntı:
arkadaşım tek tek isteyene kadar döküman yada programsa yayınlasana herkes istediğini alsın sana yine teşekkür ederiz yada mesaj yollarız.
Arkadaşım yaklaşık 5000 kadar dökuman bunları buraya nasıl koyacağımı bilmiyorum eğer yardım ederseniz nasıl yapacağım konusunda. Hepsini birden koyarım.

ya ben urfayı istemiştim ama yok herhald:((

ya ben urfayı istemiştim ama yok herhald:((

çk teşekkr,,tab olarak varmı peki yaw ben daha yeniyimde biraz imkansız bunu çeviremem

genede saol ama o kadarını da sen yap demene gerk yoktu kii ben yapabilseydim
burda sormazdım

genede saol ama o kadarını da sen yap demene gerk yoktu kii ben yapabilseydim
burda sormazdım

gullu kardeş sen tab derken neyi sordun anlayamadım belki yardımcı olabilirim

ya bu notalar ustalar için biz daha prof. olamadık yeni başlayanlar için daha sadesi yok mu bunların süslemesiz?

hocam iyi niyetin için teşekkür ederim, şimdi bu notaların hepsi bilgisayarda mı, bilgisayardaysa rapid falan kullanarak buraya yükleyemezmisin?

hepsini ziplesen kaç mb yapıyor ki ?

www.dosyam.net te 250 mb a kadar yükleyebiliyorsun, eğer tüm dosyaları zipleyip yollarsan vallahi beni ihya edersin

ayrıntılı bilgi istiyorsan memnuniyetle yardımcı olurum

arkadaşım zipledim 329 mb yaptı rar yapınca 328 mb oldu

hocam vallahi sana zahmet oluyor ama o dosyayı ikiye bölsen iki dosyayı ayrı ayrı rarlayıp www.dosyam.net adresinden yüklesen çok şey mi istemiş olurum? yani iki tane 160 mb lık dosya olacak ikisi.

o kadar uzun zamandır peşinde olduğum birşeyki bu notalar

ama yok şimdi uğraşamam dersen valla ne diyeyim canın sağolsun be arkadaşım

çok teşekr ederim

arkadaşlar gesibağlarının notasını alabilir miyim..teşekkürler.

Geri