The Memory Can not be Written

poison_tim

New member
Reaction score
0

arkadaşlar merhaba bilgisayarımda windows xp yüklü ve hard diskim 3 bölüm c bolumune girdigimde yukarıdaki resimdeki gibi bir hata mesajı geliyor nasıl yapabilirm ne yapmam gerekiyor bu hata mesajını vermemesi için yardımcı olurmusunuz lutfen oteki partition larda bi problem yok sorun neden kaynaklanıyo olabilir hata rapor etmemesini de soledim dr watson hata raporlayıcısını da devredışı bıraktım nasıl yapabilirm bir çıkış yolu gösterebilirmisiniz teşekkürler şimdiden kolay gelsin arkadaşlar

bölerken yada xp yi kurarken başka kull tanımladığından kaynaklanabilir...

hata koduna regeditden bi bak

yanlız yeri burası değil sabitdeki başlıklar

ihtimalleri sıralayarak yardımcı olmaya çalışayım

• Kayıt defteri düzenleyicimizden (Başlat > Çalıştır > regedit) [HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers\EncodeDivXExt] içindeki anahtarları silelim..

• microsoft.com web adresinden explorer.exe nin son yamalarını yükleyelim

• Active Movie pasif haldedir.. yeni bir kısayol oluşturup, yolunu C:\WINDOWS\rundll32.exe C:\WINDOWS\SYSTEM\amovie.ocx,RunDll /open yapın ve isminide ActiveMovie olarak belirleyip işlemi sonlandırın. daha sonra bu kısayolu çalıştırıp bilgisayarı restart edin.

kısayolun adresini C:\WINDOWS\rundll32.exe C:\WINDOWS\SYSTEM\amovie.ocx,RunDll /play /close olarak değiştirirsen, 3. adımda yapılan işlemleri geri yükler ve bir sorun dahilinden kurtulmuş oluruz.

bi bunları dene bakalım. olmazsa başka yolları araştırırız.

edit : Kurmuş olduğun tema yıda bir uninstall edersen sorunun ondan olup olmadığını görmüş oluruz. klasör adlandırmalarındaki sorun buda olabilir.

teşekkürler sağolun varolun arkadaşlar çok yararlı bilgiler edindim sayenizde bunları denicem inşallah sorunuma çare olabilir teşekkürler yeniden kolay gelsin herkese

Geri