TFF'den devrim gibi bir karar!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Türkiye Futbol Federasyonu, yeni sezonda 6+2+2 Yabancı futbolcu ile şözleşme imzalanabileceğini açıkladı...

Futbol Federasyonu, yabancı sayısının 6 oyuncu sahada, 2 kulübede ve 2 tribünde olmak üzere 10'a çıkarıldığını açıkladı...

KAYNAK

Abi saçmalık bu yaa tribünde oturacak yabancıyı niye alıyorsun bizim gençlerimizin neyi var

..:.. sizin o kafanızın içinde beyin var mı biLemiyorum ben yahu trıbunde yabancı oyuncu oturtmak ıcın yasa mı cıkartılıryahu adam gıbı dırek 6+4 yap ya hıc yapma armut beyınLıLer ..:..

bi+2 Daha Yapın Oda Stadın Dışında Arabada Beklesin :)
Bu Ne Tarz Bi Saçmalıktır

ya 6+4 Yaparsn ya da 6+2 Kalsın .. Bence 6+2 iyiydi çünkü Zaten çok iyi futbolcularımız artık hiç çıkmaz olur inş . Karar uygulanmaz

hocam en iyisi 6+2+2+2 olsun
2 klube 2 tribun 2 de diskoda olmak koşuluyla
bence bu daha güzel
hem hangi oyuncun diskoda onu bilirsin

Türkiye Futbol Fedarasyonu Adını Değiştirsin,
Türk Futbolunu Baltalamak'dan Başka Bir İşe Yaramaz.
Bütün Futbol Kulüplerin'de Altyapı Denen Bir Yapı Var Bu Çocukları Yetiştirmenin Ne Anlamı Kaldı O Zaman

bu nedir böyle ya. trt deki bir kelime bir işlem yarışması gibi bi şey olmuş 6+2+2 = bilmem ne. nerelerimle gülsem bilemedim. tribünde otursun diye futbolcu transferimi yapılır arkadaş ya. hay sizin aklınıza...

federasyon serbest bırakta 5 para etmez türk futbolcularına yıgınla para ödenmesin artık onlarda kendilerini bişey sanmasın....belki o zaman biraz daha cok calısırlarda türk topçu çıkarırız avrupadada basarı o zaman gelir türk klüpleri için...

Geri