Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tam bi rezalet karar bu ne ya ne işe yarayack nasıl bi mantıkla yapılmış bu iş anlamak zor yap sınırsız o zaman en azından bi tutarlı tarafı olurdu ....
..:.. sizin o kafanızın içinde beyin var mı biLemiyorum ben yahu trıbunde yabancı oyuncu oturtmak ıcın yasa mı cıkartılıryahu adam gıbı dırek 6+4 yap ya hıc yapma armut beyınLıLer ..:..
Türkiye Futbol Fedarasyonu Adını Değiştirsin,
Türk Futbolunu Baltalamak'dan Başka Bir İşe Yaramaz.
Bütün Futbol Kulüplerin'de Altyapı Denen Bir Yapı Var Bu Çocukları Yetiştirmenin Ne Anlamı Kaldı O Zaman
bu nedir böyle ya. trt deki bir kelime bir işlem yarışması gibi bi şey olmuş 6+2+2 = bilmem ne. nerelerimle gülsem bilemedim. tribünde otursun diye futbolcu transferimi yapılır arkadaş ya. hay sizin aklınıza...
federasyon serbest bırakta 5 para etmez türk futbolcularına yıgınla para ödenmesin artık onlarda kendilerini bişey sanmasın....belki o zaman biraz daha cok calısırlarda türk topçu çıkarırız avrupadada basarı o zaman gelir türk klüpleri için...