TFF, Ankaragücü'ne EL Koydu!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
TFF el koydu!

TFF, Ankaragücü Genel Kurulu hakkında inceleme başlattı !..

Ankaraspor ile Ankaragücü arasında yaşanan yakınlaşma ve ardından Ankaraspor Futbol Şube Sorumluluğu adı altında gölge başkanlık yapan Ahmet Gökçek'in Ankaragücü'ne başkan seçilmesi üzerine Futbol Federasyonu inceleme başlattı !..

news_manset_resim_0g_SonDakika001.jpg

TFF'den yapılan açıklamada "Türkiye Futbol Federasyonu, Ankaragücü ile Ankaraspor arasında bir süredir kamuoyunun gündeminde olan gelişmeleri yakından takip etmektedir. 30 Ağustos 2009 günü yapılan MKE Ankaragücü Kulübü’nün Genel Kurulu’nda Sayın Ahmet Gökçek’in başkanlığa seçildiği de basın açıklaması ile deklare edilmiştir. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu; konu hakkında FIFA Statüsü’nün 18. Maddesi, Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü’nün 76. Maddesi, TFF Kulüp Tescil Talimatı’nın 13. ve 17. Maddeleri bakımından inceleme yapılmak üzere TFF Hukuk Kurulu’nu görevlendirmiştir." denildi.

KaynaK

burda kural dışı hiçbişey yok ahmet gökçek ankaraspordaki görevinden istifa edip ankaragücü kongre üyesi oluyor ve başkanlığa adaylığını koyuyor ahmet gökçek seçimi kazanıyor ediz bahtiyaroğlu ankaraspordan kiralanıyor bunda kurdal dışı birşey gören var mı ? araştırın inceleyin kurcalayın bulabileceğiniz şeyi söyleyeyim kocaman bir HİÇ..!

kayseri erciyes - kayseri maçlarında hiç sıkıntı yoktu
ankaragücünden önce incelenmesi gereken kulüpler var,örneğin 400 trilyon borclu galatasarayın nasıl transfer yapabildiği!!!
otobüs almak için yardım isteyen eskişehirspor nasıl transfer yapabiliyor

Melih Gökçek'te para bol (ordan burdan çaldığı paralar ) adam istediğini yapar merak etmeyin

Arkadaşım Sen Neden Her Mesajında, Rakip TakımLara SaLLıyorsun, Şu Anda Süper Lig'de Borçsuz Takım Var Mı?? Hepsinin Borcu Var, Hem Konu TakımLarın BorçLarı Yüzünden Transfer YapmaLarı FaLan DeğiL, Konu İki KLübün Bir Anda BirLeşmeye Karar VermeLeri, Şayet OLası Bir BirLeşmede Mevcut Fikstürün Ve Ligin NasıL Karışacağını Tahmin Ediyorsundur... AsıL MeseLe Budur...

yukarıdaki yazıya bakarmısın nerede birleşme diyor göstersene salladığım filan yok başka takıma banane başka takımdan başka takımlara ne yapılıyorsa bize de onlar yapılacak bu adama oy vermedim vermemde hiç de sevmem ama
toki stad yapıyorsa belediye transfer yapıyorsa başbakan stad yaptırıyorsa cumhurbaşkanı stad yaptırıyorsa bizim de hakkımız var yarın Başkente stad yapılacak aynı olaylar gene dönecek

bu birleşme değil herkes takım destekliyor Ankara belediye başkanı i.melih de bizi destekleyecek bu kadar basit birleşme yok transfer var para var

AKP Sonunda Futbolada El Attı.
Hadi Geçmiş Olsun.

Yapsınlar incelemelerini varsa bir usülsüzlük çıkarsınlar ortaya. Yoksa zaten yoktur.

bozkurt_06 kimseye salladığım yok diyosun ama gs,eskişehir,kayseri,erciyes bunlara sallıyosun...

Yani Gökçek Kendi Takımı Ankaraspor Varken Bir De Ankaragücü'nü DestekLeyecek Bu BirLeşme OLmayacak Komik OLmayaLım, Bu Daha Kötü, Yarın Birgün Ankaraspor Veya Abkaragücü'nden Biri Düşme Hattında OLup, BirbirLeriyLe OynadıkLarında Ne OLacak???

Senin Demen Şu Gibi OLuyor, Fenerbahçe Başkanı Aziz YıLdırım, GaLatasaray'a MaLi Destek Verecek Ama Fenerbahçe De Başkan OLacak Ama İki KLüp BirLeşmemiş OLacak :D:D:D

Buna İnanıyorsan Zaten Sana SöyLeyecek Söz Yok, ELbette Ki Sizinde Hakkınız KorunmaLı Ama BöyLe Şikevari Tarzda DeğiL...

kardeş aklıma onlar geliyor yoksa sıralarım da düşünmem gerekiyor onun için de burayı doldurmaya gerek yok örnek vererek açıklıyorum köttü mü yapıyorum

İşte Ahmet Gökçek'in açıklamaları:

"Futbol Federasyonunun inceleme yapması önemli değil. İstediklerini inceleyebilirler. Çekinecek bir şeyimiz yok. Ben, Ankaraspor'da fahri bir görevde bulundum. Hiç bir şekilde ücret almadım. Yetkimde yoktu. Dediğim gibi çekinecek bir tarafımız yok"

melih gökçek kim Ankara belediye başkanı ankaraspor başkanı kim melih gökçek mi bırakın bu işleri

bundan önceki caydın fenerin yönetim kurulu üyesiydi niye atlamadı federasyon veya sen niye yazmadın

bizim o adam zamanındaki maçlarda fener ankaragücü maçında şike mi olduydu

Kardeşim OnunLa Bu Bir Mi??? Bu OLay Bu Sene Yha Sezon BaşLamadan OLurdu BirLeşiLirdi, Yha Da GeLecek Sezonda OLurdu, Zaten TFF Bir Durum OLmasa EL Koymazdı Bunu Sende BiLiyorsun Ama Koyu Ankaragücü Taraftarı OLduğun İçin Burada OLayLarı Çarpıtıyorsun =) Başka TakımLarLa Kendini KıyasLama Yapacağına Önce Kendi Takımının Yaptığı Hareketin Etik OLup OLmadığını HakkıyLa SöyLe...

kardeş ben sana ne söylüyorum sen söyle

rize 2. lig de stad yapılıyor gelen başbakan birisi memleket birisi tuttuğu ve oynadığı takım fenerbahçe

unakıtan çıkıyor ronaldinhoyu geitirim diyor malum takıma sergeni getiriyor

diyarbakır nasıl çıktığı belli değil en son fener maçında herkese teşekkür ediliyordu yardımları için sorun yok

bunlar sizin için sorun olmuyor saten sadece ankaragücünün olan olayları sorun oluyor niye bende bunu anlamadım gelir inceler ne olucak görülür belli olur herkes burda yazıyor bakalım ne çıkacak sonuç bişey yok devam çıkacak bu konuda kalkıp gidecek burdan milletin burda ankaragücüne nefretini attığıyla kalacak

Kardeşim Tmm HakLısın Ben Sizin Ankaragücü Ve Ankaraspor'un BirLeşmesine Bişey Demiyorum Ama Bunun UsüLü Var...

Sen Şimdi Bu ŞekiLde Destek Çıkıyorum Ben Ankaragücü'ne Dersen OLmaz...

Neden OLmaz???

Yarın Düşün Ligin Son Sırasında DenizLispor, Kasımpaşa, Ankaragücü KaLdıLar, AnkarasporLa Ankaragücü'nün Maçı Var Ankaraspor'da Düşme Hattından Çok Uzakta, Maçı Ankaragücü ALıyor Ve Ligde KaLıyor Ne OLur??? O Zaman ÜLkede Bunu Düşün??? OLmaz OLmaz Deme Herşey OLabiLir... Buyur Buna Ne Diyeceksin???

kardeş bu ülke değilmi şike yaptığı kanıtlanan takıma 14000 lira ceza kesip olayı kapatan bu ülkede herşey olur saten bu lig de dönneyen olay yok

Lig başlamadan önce birleşşelerdi tamamdı .
Lig başlayınca biz birleştik .
Ankaragücü Lağv edilecek dersen birileri çıkıp dur orda der .
AnkaraGücü'nün bu ligte olmaması lazım .
Birçok maçı çoktan satmışlardır .
Ligten düşen takımların ve Şampiyon olacak takımı belirlemede çok önemli puanlar olabilir AnkaraGücü puanları .

Kardeşim Tmm HakLısın Ben Sizin Ankaragücü Ve Ankaraspor'un BirLeşmesine Bişey Demiyorum Ama Bunun UsüLü Var...

Sen Şimdi Bu ŞekiLde Destek Çıkıyorum Ben Ankaragücü'ne Dersen OLmaz...

Neden OLmaz???

Yarın Düşün Ligin Son Sırasında DenizLispor, Kasımpaşa, Ankaragücü KaLdıLar, AnkarasporLa Ankaragücü'nün Maçı Var Ankaraspor'da Düşme Hattından Çok Uzakta, Maçı Ankaragücü ALıyor Ve Ligde KaLıyor Ne OLur??? O Zaman ÜLkede Bunu Düşün??? OLmaz OLmaz Deme Herşey OLabiLir... Buyur Buna Ne Diyeceksin???

Bu konunun gündeme ilk geldiği zamanlarda bende sormuştum aynı soruyu. Bu kadar millet bunu düşünüyor, koskoca başkanlar, yöneticiler düşünmüyor. Amatörlüğünde bu kadarına pes...

Lig başlamadan önce birleşşelerdi tamamdı .
Lig başlayınca biz birleştik .
Ankaragücü Lağv edilecek dersen birileri çıkıp dur orda der .
AnkaraGücü'nün bu ligte olmaması lazım .
Birçok maçı çoktan satmışlardır .
Ligten düşen takımların ve Şampiyon olacak takımı belirlemede çok önemli puanlar olabilir AnkaraGücü puanları .

sen nerden anladın lav edileceğini bir takımın yok ya siz ayakta dinleyin yada biz yazıları
birçok maı çoktan satmışlardır ne biliyonuz parayı beraber mi yediniz
şimdi bütün takımlar başlar g... güvenemezler şampiyon olamayacaklarını anlarlar çamur atarlar

sen nerden anladın lav edileceğini bir takımın yok ya siz ayakta dinleyin yada biz yazıları
birçok maı çoktan satmışlardır ne biliyonuz parayı beraber mi yediniz
şimdi bütün takımlar başlar g... güvenemezler çamur atarlar

Bak Kardeş. Ankaragücü Bu Ligin 100 Yıllık Geçmişine Sahip Nadir Takımlardan O Konuda Bi Mukabeleyiz. Bizim Dogru Bulmadığımız. Ankaragücünün Mazisine Yapılan Saygısızlıktır.

Geri