Tezkeresine 2 Ay Kala Şehit Olan Er Toprağa Verildi

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
İzmir'in Urla ilçesi Ilıksu Yerel Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda görev esnasında meydana gelen araç kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı Urla Devlet Hastanesi'nde şehit olan Kahramanmaraşlı Piyade Er Ümit Gül'ün (21) cenazesi toprağa verildi. Şehit Gül'ün tezkeresine de 2 ay kaldığı öğrenildi.

İzmir'in Urla ilçesindeki Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda görev yapan Kahramanmaraşlı Piyade Er Ümit Gül, görevi esnasında meydana gelen trafik kazasında ağırlı yaralanmıştı. Urla Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Gül, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 13 Şubat günü şehit oldu.

Naaşı memleketi Kahramanmaraş'a getirilen Gül'ün cenaze namazı Ulu Camii'nde kılındı. Şehit Gül'ün babası ve yakınlarını cenaze namazı öncesinde Garnizon Komutanı Tuğgeneral İzzet Ocak teselli etti.

Cenaze namazının kılınmasının ardından şehidin cenazesi Kıbrıs Meydanı'na kadar omuzlarda taşındı. Cenaze aracına konan şehidin naaşı Şeyhadil Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Şehit Gül'ün cenazesine Kahramanmaraş Vali Vekili Abdullah Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İzzet Ocak, Belediye Başkan Vekili Mahmut Nedim Tepebaşı, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı. (Cihan Haber Ajansı)

Allah rahmet eylesin.Allah ailesine sabır versin.Allah tez zamanda dagdaki cakkalların cezasını verecektir inşl...

Allah rahmet eylesin ailesine de sabırlar versin ...

Geri