Teyzemin Başından Geçen Olaylar +16

Ozcann

New member
Reaction score
0
Daha Önceden Annemin Başından Geçen Bi Olay Diyede Bi Konum Var Arkadaşlar:melek http://www.hackhell.com/forumdisplay.php?f=156 :melek
Bunlar Gerçektende Bizim Ailemizin Başından Geçti Bunun Gibi Bi Kaç Olay Daha Var Zamanla Onlarıda Açıcam:goz:

Ben 16 yaşındayım Şuan Ve 10 Yaşında Falan Varken Teyzeme Cinler Musallat Oldu... Biz Bigün Teyzemlere Gittik Bütün Teyzelerimde Ordaydı Ve Ayten Teyzem (Musallat Oldukları...) Mutfaktan Bişi Almaya Gitti Tam Hatırlamıyorum Ve Birden Çığlık Atti Ve Geldi Sora Etrafına Bakınmaya Başladı Ama Biz Bişi Gormuyoduk Ve Gene Çığlık Atmaya Başladı Ve Kendini Camdan Atmaya Çalıştı Bizimkiler Yakaladılar Teyzemi Ve Yatırdılar Kollarını Bacaklarını Zar Zor Tutuyolardi Ve Birden Bayıldı Ve Ayıldığında Hiçbişi Hatırlamıyordu...

Yaz Ayındaydık Ve Teyzemle Ablam Balkonda Yatıyolardı Ve Ablam Biraz Tedirgindi Korkuyodu Teyzemden:durdurun Bizde Odalarda Dayımlar Falanda Vardı Bu Olaylardan Sonra Ve Birden Çığlık Sesi Geldi Balkondan Herkez Koşarak Balkona Gitti Ve Teyzem Elleriyle Balkondaki Mermerleri Tutmuş Ayakları Havadaydi (Yani Sanki Biri Çekiyoru Aşşağıya) Biz Şok Olduk Ve İçeri Aldık Teyzemi Zor Zaptediyoduk Ve Bayıldı Ve Ayıldığında Gene Bişi Hatırlamıyordu.

Ertesi Gün Hiç Bişi Olmadı Akşam Babamla Amcam Gelmişti Arabayla Eve Gidicektik Ve Onlarda Bizi Uğurlamak İçin Aşağıya İndiler Amcam Arabada Oturuyodu Bizde Vedalaştık Arabaya Daha Binmeden Amcam Farı Bi Yaktı (Gece Karanlık) O Anda Teyzem Bi Çığlık Atti Tekrardan Ve Cok Hızlı Bi Şekilde Koşmaya Başladı Babam Ve Dayımlarda Teyzemin Peşinden Koşmaya Başladılar Amcam Şok Oldu Ne Oldun Anlamadı Gozden Kayboldular Ben Tam Gormedim Ama Anlattıklarına Gore Teyzemin Ayakları Yerden Kesilmiş Ve Havalanmış Dayım Ziplamiş Ve Ayaklarını Yakalamış Öyle Diolar Zar Zor Getirmişler Yolda Bayılmış Ve Gene Bişi Hatırlamıyo Hocalara Gide Gele Sureler Okuya Okuya Duzeldi Ama Hiç Bİşi Hatırlamıyo Arkadaşlar Gerçekten Çok Korkunçtu Yaşadıkları...

:saskin tövbe tövbe ilk defa buna benzer birşey duyuyom

Bende İlk Defa Bu Kadar İlginç Yorumlar Okuyorum :D

Bizim Ailede Var Bole Garip Olaylar Daha Zaman Geçsin Onlarıda Açacam:)

vay canına ne aileymiş . aile değil supernatural-heroes karakterleri mubarekler.

Arkadaşlar insanın yetersizlik içerisinde boguştuğu anlardan biri ... yapacak hiçbir şey yokkk :(

bence ortada gülüncek bi durum yok gerçekden ilginç şeyler :S Allah kimseye göstermesin

Geri