Tevez: “United taraftarı kusura bakmasın"
Manchester United’ın ezeli rakibi Manchester City’e transfer olma aşamasındaki Tevez, bu gerçekleşirse taraftarların kendisini bağışlayacağını düşünüyor.
Manchester United’ın eski futbolcusu Carlos Tevez, Old Trafford’a gittiğinde United’ın ezeli rakibi City’e giderse tepki göreceğini düşünmüyor.
25 yaşındaki Arjantinli golcü The People’a yaptığı açıklamada, “City için oynarsam United taraftarlarının beni hain olarak göreceğini düşünmüyorum. Onların benim Manchester United’dan dışlandığımı ve benimde gelen teklifleri değerlendiriyor olacağımı bilmelerini istiyorum” dedi.
Golcü futbolcu açıklamalarını, “Manchester United’daki ilk senemde sorun yoktu. Ancak ikinci sezonumda işler değişti. Özellikle 4-1 yenildiğimiz Liverpool maçı sonrası Ferguson bana ağır suçlamalarda bulundu” şeklinde sürdürdü.
Tevez sözlerini, “İnsanlar benim Manchester United için her şeyimi verdiğimi biliyorlar. Ancak ferguson her zaman en iyisini bildiği için beni istemedi. United’tan bu şekilde ayrılmayı hak etmedim” ifadelerini kullanarak bitirdi.
GoaL.Com