Tevbe suresi'nden. Mutlaka Dinleyin!

Reaction score
0
Tevbe Suresi'nden ayetler, mutlaka dinleyin. Allah (c.c.) Taş kalpli mülk tutkunlarına sesleniyor. A is For Allah isimli albümden, eşsiz bir yorum... içiniz cız edecek!

"Artık altın ve gümüş stok edenler ve Allah yolunda harcamayanları elemverici bir azapla müjdele..."

dosya linki

kuran, hadis ve fikih okumaya basladigimdan beri dunya malina olan itimatim azaldi, sadece yasamama yetecek kadar mal istiyorum artik
mesajin icin tesekkurler

Allah razı olsun arkadaşım

gkartal' Alıntı:
Tevbe Suresi'nden ayetler, mutlaka dinleyin. Allah (c.c.) Taş kalpli mülk tutkunlarına sesleniyor. A is For Allah isimli albümden, eşsiz bir yorum... içiniz cız edecek!

"Artık altın ve gümüş stok edenler ve Allah yolunda harcamayanları elemverici bir azapla müjdele..."

dosya linki

Dinleyince huzur buluyor insan sağol mesajın için
Stok yok zaten bizde ama zengin olsaydık yaparmıydık acaba bilmiyorum
Üç aylarda girdi bu tür mesajlara ihtiyacımız var devamını bekleriz.

way be üçaylar girdi hackhellde bir huzur havası bir huzur havası...inşallah böyle şeylerinde modası olmazda geçip giitmez kalıcı olur buralarda...

gkartal' Alıntı:

dosya linki

Tevbe Suresi, 34. ve 35. ayetleri okumuş hoca, ne de güzel okumuş..
Yollayan kişiden de Allah(c.c.) razı olsun..

34. Ey iman edenler! (Biliniz ki), hahamlardan ve râhiplerden birçogu insanlarin mallarini haksiz yollardan yerler ve (insanlari) Allah yolundan engellerler. Altin ve gümüsü yigip da onlari Allah yolunda harcamayanlar yok mu, iste onlara elem verici bir azabi müjdele!

35. (Bu paralar) cehennem atesinde kizdirilip bunlarla onlarin alinlari, yanlari ve sirtlari daglanacagi gün (onlara denilir ki): "Iste bu kendiniz için biriktirdiginiz servettir. Artik yigmakta oldugunuz seylerin (azabini) tadin!"

sAĞOL......

Geri