Testere 4 ( Saw 4 )

1sc0rp!tX

Altın Üye
Reaction score
0
Gösterim Tarihi : 26 Ekim 2007, ABD

Tür : Korku / Gerilim / Suç

Yönetmen : Darren Lynn Bousman

Senaryo : Marcus Dunstan , Thomas H. Fenton , Patrick Melton

Görüntü Yönetmeni : David A. Armstrong

Müzik : Charlie Clouser

Testere efsanesi üçüncü filmde kaldığı yerden devam ediyor. Binaya kilitli kalmış olan Jeff, oksijeni tükenmeden kayıp kızını bulmak zorundadır. Aksi takdirde her ikisini birden kaçınılmaz son, ölüm beklemektedir.

Kızını bulabilmek için çabalarken bir kaset bulur. Kanser olduğunu öğrendikten sonra Jigsaw tarafından çekilmiş olan bu kaset, Jigsaw'ın geçmişi ile ilgili inanılmaz gerçekleri ortaya çıkarmaktadır. Kızını ve kendisini bu korkunç kapandan kurtarabilmek için gerekli olan ipuçlarının bu kasette olduğunu anlayan Jeff'in işi, sandığından çok daha zordur.

Testere serisinin ikinci filminden beri yönetmen koltuğunda oturan Darren Lynn Bousman, serinin dördüncü filminde de yine iş başında... Serinin fanatiklerinin yeni süprizlere hazır olmaları gerektiğini de eklemeden geçmeyelim

Filmin Fragmanı

[VIDEO]0SR1VxIzLRY[/VIDEO]

Seriye devam helal olsun adamlara.

Eline sağlık.

Bu Filmi Gidip Sinema'da İzleyecegim :durdurun 1-2-3 Güzeldi Buda Güzel Olacaktır

Senaryosu Yeter bea

Bu Filmi GEce 2-3 Gibi Seyredeceksiniz..

Ben 2 ve 3. Serisini O saatlerde izledim Uyuyamadım =)

ilkinin yerini tutmayacak gibi duruyo, pembe dizi kıvamında ilerliyo iyiden iyiye, hayırlısı

çıksın bakalım nasılmıs 4.sü
saol kardeş eline sağlık;)

ohhh beaaa cok hosuma gitti iste bu :) bende bunu beklıyodum hadee bakalım serıye dewamm super bır serıııı bnce

Geri