Testere 4 Geliyor...(SawIV)

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
Film Yapım A$amasındadır...​

28fb8d4b0cb4cfceb52d8fdd86ed5c8f.jpg

çıksın tabi...eğer ilk film kadar güzel olacaksa tabiii :D

Bence Midenizin Kalkması için Harika bir Film =)

bence en güzeli ilk filmdi diğer filmleri de güzel ama ilk film başlangıçtı ve daha bi gerilimliydi... merakla bekliyoruzz

hiçbirşey yok, kaldıki sadece 1 resim koymuşsun sanırım o da gözükmüyor?

serinin son filmi olacakmis..

taxi serisinin tersine testere her böLğmde dahada kendini aıyor bakalım bu fLimde nelere ağızımız açık kalacak

jangofet' Alıntı:
3. filmde biri hariç hepsi ölmemimiydi karakterlerin.Özellikle de jigsaw öldükten sonra nasıl devam edecekler merak ediyorum...

Aynı Hannibal Rising de Hannibal ın nasıl bu hale geldiğini anlattıkları gibi jigsaw ın neden böyle olduğunu öğrenecez serinin son filminde

ќαcαη αѕiќ' Alıntı:
Film Yapım A$amasındadır...​

28fb8d4b0cb4cfceb52d8fdd86ed5c8f.jpg

Şaşırdım birden ya bu nasıl bir konu :D

Film yapım aşamasındadır. kendimi bir hosting sitesinde zannetdim :D

Neyse Yinede Saygılarımla ...​

bochi' Alıntı:
Aynı Hannibal Rising de Hannibal ın nasıl bu hale geldiğini anlattıkları gibi jigsaw ın neden böyle olduğunu öğrenecez serinin son filminde

bende aynı şeyi söylicektim o piskopat öldükten sonra nasıl 4 olacak saçmalıcaklar diye düşünüodumki hannibal rising gibi olacagını öğrenince yeniden meraklandım film için

testerede jigsaw un bahsedilecek geçmişi kalmadı bence,sonuçta bilmemiz gereken herşeyi(yani:geçmişteki güzel günleri ve yanındaki kadınla-muhtemelen karısı-ne kadar mutlu olduğu,kanser olduğunu öğrenince intihar etmeye çalışıp başaramadığı,ve hayatının kıymetini bilmeyen insanlarla oyun oynadığı)önceki bölümlere serpiştirilmiş olarak koydular,daha fazlasını ekleyerek bi film yapmak fanları yolmak amacıyla yapılmış bir film olur kanaatindeyim.Sonuçta bazı şeyler tadında kalmalı,gereğinden fazla devam bölümü çekilmemeli( tıpkı 3. bölümde bitmesi gereken-bu tamamen kişisel fikrimdir-ama Jason la münasebet kurduracak kadar uzatılan "Elm Sokağı Kabusu" gibi:) )

Daha 3 ünü izleyemedim :D
Dvd sini 2 hafta önce aldım hala izleyemedim bi türlü nasip olmadı

Geri