Test Your Net Speed :D

Annie

Wildpanther
Reaction score
0
funny thingy.. but ive no idea if my net fast or slow :D hahahah

höst be a:S:SS: sanırım türkiyede deilsin :)): Türkiyede olsada bizde o hhızlarla o dkar çok down . yapabilsek :S

ama nerde dimi

Annie yabancı bir arkadaşımızdır :):)

You are so lucky annie :) when you will connect 50 gbit :) we will connect 1 mbit :):)

:( bibizde böle zaten NET.ezilioz işte kapak olsun bize.bize diil bizi bu hale düşürenlere yollanması lazım aslında

wanna cry :( thanks for your sharing

edit: resimdeki bağlantıyı hayatımda iki kere gördüm :D
biri üniversitede diğeri işyerinde onun dışında yok böyle bişey evde hiç olamayacak ne acı :(

Uzunefe' Alıntı:
Annie yabancı bir arkadaşımızdır :):)

You are so lucky annie :) when you will connect 50 gbit :) we will connect 1 mbit :):)

hahah really?.. its fast? :p honestly, ive no idea about it :p

1 giga bit :):):) so , you will 1 gigabyte every second :):):):)

hahah hmmm let it be... :p is it lotsa more than yours if u r sayin im lucky? :D hahah cant believe that :p

You have to believe some truths Annie, truths are painfull but unfortunately thats true, our net speed is 1 mbit. We are son of pains :( When u download our shares fastly, we suffer to download a thing :( This is against to human rights. I want my lawyer!!! :( :( :(

and u wanna tell mine is faster? anlamadim ahahahh :D why would your net be slower than mine?? why should it be anyway different? cant get it :)

vooovv you are so lucky annie...ahh ahhh i wish i were you...((:)

bullshittin about what??? cmon u think i made it? im not able to... moreover i dunno whats fast or not... :)

ya şimdi güzel gözlü arkadaşlarımdan biri gelse ve yazılan dilin bizim dile tercüme etse.. bişiy anlamadım..
ok hızlı download ve ya upload yapıyor orası tamam da arada ki konuşmalar ne .....:(

bende anlamadım diyo neden böyle diyor felam dostum..
bu arada ben o bağlantıyı ünivde bile göremedim

Geri