admiral
New member
- Reaction score
- 0
Şike davasıyla ilgili gerekçeli kararın açıklanmasının ardından hukukçularıyla toplantı üstüne toplantı yapan Başkan Sadri Şener, “Malum sezonun tescilinin iptali için federasyona başvurduk. Sonuçtan umutluyuz” ifadelerini kullandı.
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şike sürecinin peşini bırakmıyor... Son duruşmalara müdahil olarak katılan, ardından mahkemenin verdiği kararla ilgili dosyaları Avrupa’daki futbol mercilerine taşıyan Bordo-Mavililer’in patronu, bu kez gerekçeli karar üzerinden yeni adımlar atıyor. Geçtiğimiz günlerde açıklanan gerekçeli kararı yabancı dillere tercüme ettirip UEFA’ya yolladığı öğrenilen Karadeniz ekibinin dün de Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunduğu bildirildi.
‘Daha önce olmadı ama...’
Başvurularının gerekçelerini FANATİK’e Başkan Sadri Şener anlattı. Şener, 2010-2011 sezonunun tescilinin iptal edilmesi için girişimde bulunduklarını belirtti ve “Attığımız adım tescilin iptali için. Bu da hakkımız ve düzenlemelerde yeri var. Camiamız için bu sürecin hep takipçisi olduk, bundan sonra da olacağız. Bizim öncelikli muhatabımız tabi ki her zaman Türkiye Futbol Federasyonu. Ancak yeri geldi, bir türlü beklentilerimize, verilen sözlere ve haklılığımıza karşılık alamadık. Görmezden gelindi birçok konu. Şimdi yine muhatabımıza yaptık başvurumuzu. Önyargılı değiliz. Sonuçtan umutluyuz. Umduğumuz sonuç çıkmazsa yine her platformda konuyu takip etmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
‘Transferi merak etmeyin’
Başkan Sadri Şener’in taraftarların merakla beklediği transfer ile ilgili de söyleyecekleri vardı. Çalışmalarının devam ettiğini, ancak isim telaffuzundan transfer bitmeden kaçınacaklarını dile getiren Trabzon’un patronu şöyle devam etti: Play-Off kurasında eleyebileceğimiz bir ekiple eşleştik. Hafife almak için söylemiyorum ama hem teknik kadromuzun hem futbolcularımızın kalitesi ortada. Kendilerine güveniyorum. Taraftar da bize diğer konularda güvensin. Gruplara kadar bu işi çözeceğiz, beklentileri de ihtiyaçları da biliyoruz.