Tesadüfün BöyLesi

ßLu£

Banned
Reaction score
0
1999-2000 sezonunda UEFA Kupası'nı müzesine götüren Galatasaray ile bu sezon Kadıköy'deki finale koşan Galatasaray arasında şaşırtan 7 benzerlik:

1999-2000 sezonunun devre arasında 5 numaralı formayı giyen Tugay, Dick Advocaat'ın çalıştırdığı G.Rangers'a transfer oldu. Bu sezon 5 numarayı sırtında taşıyan Meira, sezon ortasında Rus Zenit kulübüne transfer oldu. Zenit'i Dick Advocaat çalıştırıyor.

99-00'de Şampiyonlar Ligi grubunda Hertha Berlin'i deplasmanda 4-1 mağlup etti. Bu sezon UEFA'da grup maçında yine Hertha Berlin'i deplasmanda 1-0'lık skorla devirdi.

G.Saray Milan'ı son dakika golüyle3-2 mağlup edip UEFA'da yoluna devam etti. Bordeaux maçında skor 3-3 iken Galatasaray, Sabri'nin son dakika golüyle Fransız ekibini kupa dışına itti.

UEFA'da, 1999-2000 sezonunda 3. turda elenen takım Bologna idi. Bu sezon Galatasaray 3. turda bir başka B harfi ile başlayan takımı eledi: Bordeaux.

9 yıl önce 4. turda Alman ekibi Borussia Dortmund ile eşleşmiş ve elemişti. Bu sezon 4. turdaki rakibi yine bir Alman, Hamburg oldu ve Aslan tura yakın.

Çeyrek finalde M harfi ile başlayan rakip karşısına çıkmıştı: Mallorca Hamburg'u elediği takdirde G.Saray'ın çeyrek finalde 'm' harfiyle başlayan muhtemel 3 rakibi var: Marsilya, Manchester City, Metalist Kharkiv.

Final: 99-2000'de K ile başlayan Kopenhag'da oynanmıştı. Bu sezon final Kadıköy'de.

Kaynak

enteresan bi yaklaşım olmuş.
bide şunu ekle.
o kadroda dünyaca tanınan 3 tane dev yabancı vardı.
bunda da pek dev olmasa da kewell lincoln baros var:D

Sabah'ın haberi az önce okumuştum
"tesadüf" kelimesini kullanmak için böyle de taklalar atılmazki..
GS liyim, haberi okuduğumda harbiden o-ha -- yuhh -- vayy be vs. dersem bu haber istediğini verebilir..
bala-..te ilerlediğimiz uefa'da dah nice ballara ...

haber için teşekkürler..

Zaten Bu Tesadüf OLayı Sadece Bize Yani GaLatasaray'a GeçerLi =)

Diğer TakımLarımız ALsa Tesadüfün "T"sinden BahsediLmez Ama GaLatasaray Mı? Haa O Zaman Tesadüftür...

Eğer Bizim ALdığımız KupaLar Vs. Hepsi Bazı ÇevreLerce Tesadüf oLarak GörüLüyorsa, Bunu KabuL Etmesemde Hadi Tmm Desek BiLe Şunu SöyLeyeceğim...

Keşke Her Takım BöyLe TesadüfLere İmza AtabiLse...

ÜLkemize KupaLara BaşarıLar KazandırsaLarda Bizde OnLara Sizde Tesadüf Yaptınız İşte DiyebiLsek Ama Bu Sonsuza Kadar OLamayacak Sanırım =)

Yürüyedurun AsLanLar Size Güvenimiz Ve Desteğimiz Tam...

Hedef Kadıköy...

Hedef Uefa...

haha birincisi benim akLıma geLmişti ama 5 numara muhabbetini düşünmemiştim..
Dick Advocaat uğurumuz.. :hhdil

"Final: 99-2000'de K ile başlayan Kopenhag'da oynanmıştı. Bu sezon final Kadıköy'de."
Hani derLer ya bi kupayı iLk kez aLmak daha heyecanLıdır diye,çok istisna bi durum.. :goz:

Korkunun ecele faydası yok geliyoruz !!!!

Aziz yıLdırım'ın me$hur bi sözü var: "TekrarLanmayan ba$arıLar tesadüften ibarettir..."
Sanırım bu bizim takım için qecerLi deiL cünkü biz 1999-2000'de Uefa'yı aLdık, 2001'de Süper Kupa, 2001-2002 sezonunda çeyrek finaL oynadık..Tamı tamına 3-4 seneLik bir zaman diLimine damgamızı vurduk.O seneLerden bu zamana 7 yıL geçti.Ve yine finaLe ko$uyoruz.Bizim için hiçbir$ey tesadüf deiLdir..BazıLarının rüyaLarında biLe göremediğini biz ya$adık..
$imdi sözün asLına geLirsek Sayın Aziz sanırım bu Lafı bizim için söyLedi zamanında fakat kendiLeri için geçerLi oLduğu apaçık ortada..kaLdı ki çeyrek finaL oynayan bir takımın bir sonraki sene sonuncu oLması apaçık bir tesadüftür !
Sabah'ın haberide üstü kapaLı goygoycuLuk yapıyor resmen..Bırakın bu i$Leri yahu..
Adım adım Kadıköy'e doğru gidiyoruz..
"Sizin hayaLLerinizin bittiği yerde bizim qercekLerimiz ba$Lar", GaLatasaray Türkiye'dir nankörLük yapmayın

Geri