Terk Edilmenin Güzel Yanı Olur mu ?

LEO

Ruh Hastası
Reaction score
0
Can't take my eyes off you . You'd be like heaven
Terk edilen herkes bunun başta ne kadar acı verici olduğunu bilir. Ancak her şeyde olduğu gibi bunun da olumlu bir tarafı vardır. Eğer terk edildiyseniz kulak verin, çünkü bir sonraki ilişkiniz tahmininizden çok daha güzel olacak! Peki ama nasıl?

terkedilen-kadin-tercih-ediliyor--1098457.Jpeg

Amerikan Michigan Üniversitesi’nden psikologların yaptığı ve Evolutionary Psyhology dergisinde yayınlanan araştırma ilginç sonuçlar ortaya koyuyor.

Görünüşe göre erkekler bir önceki ilişkilerinde terkedilmiş bayanlara karşı daha farklı bir gözle bakıyor. Erkekler terkeden kadınlardan ziyade erkek arkadaşları tarafından terkedilen kadınlarla samimiyet kuruyor ve onlara daha fazla güveniyor.

Diğer taraftan kadınlar ise terk edilen yerine terk eden erkeklere yöneliyor. Çünkü kendilerinden önceki kadınların unutulamamış olması ihtimaline takılıp kalıyorlar. Ancak bir ayrıntıyı göz ardı ediyorlar. Terk edilenin kendileri de olabileceği ihtimali...

İlişkilerdeki ayrılık senaryoları da her zaman birbirini tutmayabiliyor. Bazı erkekler ne istediğini bilmedikleri ya da bağlandıklarını hissettikleri için de bir ilişkiyi bitirebiliyor. Kadınlar ise genellikle kovalamaktan hoşlanan yapıda olduğu için, kendisine bağlanan erkeklerin cazibesini kaybettiğini savunuyor ve noktayı koyuyor.

bir şarkı var o akLıma geLdi

Terketmek Ne Kadar KoLay
Sen KoLay oLanı Seçtin

o anki durum ve şartlar neyi gösterirse mantıklı olanı yapmak en iyisi ama terk edilmek her iki cins içinde üzücü bir durum

terk edilme mesajları ...

sen vodofone gibi anı yaşarken ben turkcell gibi seni her yerde çekemem

Beni Sen Çok Üzdün Ama belkide birgün sende çok üzüleceksin be bitanemm
Beni Sen Çok Üzdün Ama belkide birgün sende çok üzüleceksin be bitanemm
Uçurumda duruyor olsam ve tek dalım sen olsan da, düşmekten değil seni kırmaktan hep korkardım. Vicdansız bu kalbe ne kadar acı versen de asla unutmayacak seni.

Sana karşı öfke duymuyorum, kırgın değilim. Çünkü sen zaten yokmuşsun. Asıl kızılacak kişi benim. Küçücük bır toz tanesini bır mücevher sanmışım.

Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın! Keşke yalnızlığımla paylastığımı senle paylaşsaydım! Keşke senin adın yalnızlık olsaydı ve ben hep yalnız kalsaydım…

Kimbilir hangi gün, güneşle beraber ben de söneceğim. Kimbilir hangi ellerden son suyumu içeceğim. Belki görmeden öleceğim ama seni ebediyen seveceğim.

Birgün anlarsın değerimi, seni ne çok sevdiğimi, sen bırakıp gittin beni, bundan sonra ne sen beni sev, ne de ben seni!

Terk etmek iyiymiş gibi geliyor ama çok kötü iki ucuda ...

Terk edilmenin neresi güzel olur yaw :) 2 ay önce 7 senelik ilişkim bitti. Kız milletini anlamak çok güç. bianda çekti gitti. tekrar başlayalım dedim artık hayatımda kimseyi istemiyorum dedi( inanmadm tabi) yüzyüze kanuşalım dedim ısrar etme herşey bitti dedi. ben bayanların daha duygusal olduklarını sanırdım. bunda hormon bozukluğu mu var anlamadım. 7 seneyi bir anda sildi

Geri