Terim'den Fenerbahçe açıklaması

Helldorado

A Drinking Song
Reaction score
0
Fatih Terim, Fenerbahçe ile anlaştığı ile ilgili medyada yer alan haberlere cevap verdi, Emre'nin transferini değerlendirdi. Terim, medyada da sert eleştirilerde bulundu.

Fatih Terim, Fenerbahçe ile anlaştığı ile ilgili medyada yer alan haberlere cevap verdi. Terim haberlerle ilgili medyayı eleştirdi. Terim'in açıklamaları şöyleydi.

Önce yazıyorsunuz. Yazarken hiç arayıp sormuyorsunuz. Sonra gündeme getiriyorsunuz. O haberler için arasanız önce ben söylerim. Ben böyle bir şey olmadığını söylüyorum ama yazıldıktan sonra soruyorsunuz. Ben oyuncularımı finallere hazırlamak için her yolu denerken bu haberlerin çıkmasına çok üzülüyorum. Ben kimseyle görüşmedim diyorum ama. Kim size bunu söylüyorsa kim size fısıldıyorsa gidin ona sorun. Önce sorsanız bu çıkış olmayacak. Bunu her takım için söyledim. Görüşmedim görüşmeyeceğim. Beni tanıyorsanız bir görevdeyken herhangi bir başka girişimde bulunmayacağımı biliyorsunuz.

Milletin kafasını karıştıracak haberleri ortaya koymamanızı rica ediyorum. Bu bizim yapacağımız işin olumsuz sonuçlanmasını sebep olur. Bunu yaparsanız suçlanırsınız.

Terim İsviçre'ye hazır gitmek istediklerini düşündüklerini ancak yaşanan sakatlıkların ciddi sıkıntı oluşturduğunu açıkladı.

Terim, Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili soruya da "Biz aslında transfer konuşmuyoruz. Emre başarılı bir futbolcu. Kendisine, Fenerbahçe'ye ve Türkiye'ye hayırlı olsun diyorum." dedi.

HABER 7

ben demiştim terim gelmez diye zuaaa

gelmesin zaten..bizim oturmuş bi takımımız var..yeni bi takım oluşturmaya çalışır maazallah,yerin dibine gireriz..

Geri