Terim 2 takım çalıştırabilir mi?

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Türkiye Futbol Federasyonu'nun, spordan sorumlu Devlet Bakanlığı'nın işbirliği ile gerçekleştirdiği "Milli Gurur Milli Forma" sergisi açıldı. Açılışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener Fatih Terim'in iki takımı birden çalıştırmasına sıcak bakmadıklarını söyledi.

Belçika maçında yaşanan tartışmaların kendilerin üzdüğünü belirten Özgener Fatih Terim'le yolların ayrılacağı dedikodularını ise duymadığını ve böyle bir durumun mümkün olmadığını sözlerine ekledi. Özgener "Ortada bir iddia yok, sizden duyuyorum. Ben göreve geldiğim ilk günden beri şunu söylüyorum. Fatih Terim türk futboluna büyük emekleri geçmiş bir teknik direktördür. Milli takımımızn teknik direktörü...Türk futboluna daha çok şeyler verecektir, buna inanıyorum. Dolayısıyla, Fatih Terim'in gönderilmesi diye bir dedikoduyu sizden duyuyorum.

Bizim gündemimizde Terim'in kalması ya da kalmaması gibi bir şey yok. Bir futbol maçında yaşanmaması gereken olay olmuş, futbolun doğasında bunlar var. Bizim Fatih hocamızla ilgili gündemimizde bir şey yok...

Rahmetli Hasan Doğan, kendisiyle prensip anlaşmasına varmıştı. Terim hoca da aynı sözün bizimle de geçerli olduğunu zaten bana beyan etti. Yani söz yeterlidir. Resmiyete dökülünce biz sizlerle paylaşırız...Şunu söyleyebilirim, gündemde iki takım çalıştırma konusu vardı, ben ve arkadaşlarım milli takım çalıştırıcısının iki takım çalıştırmasına hiç bir zaman sıcak bakmıyoruz. Milli takımlar sorumluluğu çok yoğun, ful time çalışılması gereken bir iş. Dolayısıyla milli takımlar sorumlusu sadece milli takım çalıştırır..." şeklinde konuştu.

LigTv​

:hhmanD BiRiNi DoRu DüRüST ÇaLıŞTıRSıN SoNRa BaKaRıZ :hhmanD

En ıyısı mıllı takımı bıraksın boyle Asabı ve kendını bılmez sekılde davranacaksa
Mıllı takım arka planda kalır baska bı takım calıstırırsa... Olmaz

yok yok miili takım yaear ona 450,000 YTL maaş alıyo daha ne yapsın başka takımı :slap:slap

bu tür seviyesiz kendini beğenmiş adamlarla bir yere varılmaz.
bırakın 2 takımı 1 takımı bile götüremiyor ki bence toptan gönderilmesi gereken bir isim..

Hakkaten bazen insanı sinir ediyor.Zırt pırt ona dalacağına milli takıma kafasını yorsa ya.İkinci takımı boşversin nesine gerek...

Bence çalıştırabilirde ne kadar verimli başarılı olur bu psikoloji ile onu tartışmak gerek tşk.

birini hallettide ikincisi kaldı

Milli takımıda bıraksın süperligdende hiç bir takımı çalıstırmasın hele ki galatasarayı aman aman Allah korusun

Geri