Terim’den Kocaman’a cevap!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
“Bir şey söyleyeceksem gönderme yapmam. Arka sokaklara girmem, direkt söylerim. Onun da böyle yaptığını düşünüyorum.”

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Balıkesir zaferinin ardından basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim, bir süredir gündemi meşgul eden polemiklere son noktayı koydu. İlk olarak maçı değerlendiren İmparator “Göze hoş gelen bir futbol sergiledik. Herkesi hazır tutmaya çalışıyoruz. Bazı oyuncularımızın performansı da bayağı iyiydi. Maçtan gayet memnunum” ifadelerini kullandı.

KOCAMAN NE DEMİŞTİ?

Ardından konu F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın G.Birliği maçından sonra kullandığı cümlelere geldi. Hatırlanacağı üzere Kocaman, bir basın mensubunun “Hakem kararlarından sonra futbolcuların itirazları vardı. Ardından hakeme ve TFF’ye tribünden tepkiler yükseldi. Sizce oyuncular hakemi taraftarın önüne mi atıyor?” diye sormuş, Kocaman da “Umarım başka yerlerde bu soruları soracak muhatap bulursunuz” cevabını vermişti. Genç teknik adamın bu açıklamayla böyle soruların Terim’e sorulamayacağını ima ettiği iddia edilmişti.

‘SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ’

Dünkü basın toplantısında bu konunun hatırlatılması üzerine Terim’in verdiği yanıt net oldu: “Arkadaşlarımızın soruları varsa benim de o konuda bilgim varsa cevap veriririm. Böyle bir şey söz konusu olamaz. Sorarlarsa bana birşey cevap veririm. Sizden ricam, futbolu çatışma ortamlarına sokmamanız. Hatta çarpışma ortamına da sokmamanız. Biz çatışma ortamlarından ne kadar zarar gördüğümüzü yaşayarak öğrendik, hala da yaşıyoruz. Yalnız, sizlerin ve o siz dediklerinizin beni iyi tanıyorsunuz. Bir konu hakkında birşey söyleyeceksem bir gönderme yapmam, ima etmem. Söyleyeceğim birşey varsa söylerim. Arka sokaklara girmem, yan sokaklara girmem, direkt söylerim. Adı ne olursa olsun Türk meslektaşlarımın da aynı benim gibi düşündüğünü ve davrandığını düşünüyorum.”

Bahadır ÇOKİŞLER / AMK

Geri