Tercüme Eden_?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

al_turk

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar sitemin en alt kısmında tercüme eden:thedarkhalf yazıyor o yazıyı değiştirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz_?

languages&phrase>>phrase manager den copyright die arattır böleydi yanlış hatırlamıyosam

ne tuhaf insanlar bunlar ya :D şu blue_az ve al_turk ömürsünüz. ben arkadaşlara sizin hakkınızda gereken uyarıyı yapmıştım. artık extra bişey söylemeye gerek yok sanırım. zahhahhaha reklam yapmış. neyse... ayrıca kullanma o zaman benim verdiğim dil dosyasını. o zaman darkhalf yazmaz. :)

Dark_Half' Alıntı:
ne tuhaf insanlar bunlar ya :D şu blue_az ve al_turk ömürsünüz. ben arkadaşlara sizin hakkınızda gereken uyarıyı yapmıştım. artık extra bişey söylemeye gerek yok sanırım. zahhahhaha reklam yapmış. neyse... ayrıca kullanma o zaman benim verdiğim dil dosyasını. o zaman darkhalf yazmaz. :)

nediyosun sen bakiim ben blue_az ı tanırım derdin ne adamla anlamadım :boks: bence uğraşma abimle hem kime zararı var ki + banlanmış zaten sen kimsinde böyle şahısları zdeliyosunki blue_az a laf atıyosunki konuyla bi alakası varmı ??

gerginlik olmasın arkaşlar boşverin

sakin...

zehir_zhr' Alıntı:
nediyosun sen bakiim ben blue_az ı tanırım derdin ne adamla anlamadım :boks: bence uğraşma abimle hem kime zararı var ki + banlanmış zaten sen kimsinde böyle şahısları zdeliyosunki blue_az a laf atıyosunki konuyla bi alakası varmı ??
şimdi ölmüş, bitmiş, geçmiş dava ama bu arkadaş pm den "al bak bakam" diyip, bana bu konunun linkini vermiş. baktım baktım bi halt göremedim. :eek: yazdığın mesajıda nasadan arkadaşlara inceletiyorum, çıkan sonuca göre cevap vereceğim. hade bakiyim...

konu kapandı tartışma yaratmayın..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri