terasımıza el koydu

simonzeki

New member
Reaction score
0
iyi günler. umuyorumki sorumu adınlatıcaksınız.
tek çarem bu

başlıkta olduğu gibi en üst katta yönetici ve yönetici yardimcısı ayrı dairelerde oturmaktalar fakat teras bölümünden evlerine su akmış yöneticinin neyse 17 bin ytl toplayıp zar zor şekilde. yöneticiye verdik yönetici terası yaptı 3gün sonra evini kiraya verip gitti 1hafta sonra teras yönetici yardımcısının üzerine akmaya başladı oda tekrar başka şirketten adamlar getirtip yeniden yaptırdı
yönetici yardımcısı ünlü biri. bize diyorki ya parayı toplayıp bana verin yada teras bana kalıcak kimse çıkmıycak dava açın diyoruz giden yöneticiye yok siz açın yoksa teras benim diyor bugünde terastaki uydumuzu sökmüş abim işte gelirse kavga edicek.. yardımlarınızı bekliyorum
not: teras apartuman sakinlerine ait sadece

Avukata danışmak en iyisi diye düşünüyorum. Fevri davranmayınız.

yaptırdığınız kişilerden ve yaptırmak için aldığınız malzemelerin faturaları ile bir avukata baş vurun .yönetici ile yönetici yardımcısı arasında bişi varmı ... teras apartmanın ortak malı ise hiç kimse bişi yapamaz .. ünlü olması da bişiyi değiştirmez .. terasın yapımındada komple apartmadan toplanan paralar ile yapılır ...teras ortak ise bütün apartman ortak hareket etmekte fayda var ..

Geri