Teröristi tedaviye giden öğrenciler!

sky

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Bu ülkenin üniversitesinde oku, askerine silah çeken teröriste şifa ol! Yaralı teröristleri tedavi için K. Irak’a giden ve aralarında 5 Tıp öğrencisinin bulunduğu 7 kişi tutuklandı.

Şırnak’ta güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonda, yaralanacak teröristleri tedavi etmek için Kuzey Irak’a giden ve aralarında 5 Tıp Fakültesi öğrencisinin bulunduğu 7 kişi tutuklandı.

Şırnak Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, bölücü terör örgütünün yurtdışında bulunan kamplarına bazı kişilerin katılacağı yönünde istihbarat alan polis, Silopi İlçesi’nde bir operasyon düzenlendi. Operasyonda, terör örgütünün Kuzey Irak’ta bulunan kamplarına yönelik olarak olası bir operasyon düzenlenmesi durumunda, çatışmalarda yaralanacak örgüt mensuplarının tedavinde görev almak amacıyla 5 Tıp Fakültesi öğrencisi ile 2 kurye gözaltına alındı. Zanlıların üzerinde yapılan aramada, çok sayıda cep telefonu, sim kartları, örgütsel doküman, çeşitli banka kartları ve kredi kartları, çok sayıda kapsül ve tablet şeklinde ilaçlar ele geçirildi.

Polisteki sorgularının ardından adliyeye çıkarılan 5’i Tıp Fakültesi öğrencisi 7 kişi tutuklanıp cezaevine konuldu.

Hürriyet​

bende demin gazetede okudum sinirlendim, önemli olduğunu düşündüm foruma verecektim ama sen paylaşmışın teş. ;)

herkes bu rezilliği görsün :mad:

Üniversitelerde bu hainlerden çok var.

Vay şerefsizler. Zamanında yüz verildi bu itlere, insan yerine koyuldu bu hayvanlar, işte böyle ısırır lanet hainler.

öğrenciler doğru olanı yapmışlar madem bunları tutukladınız apoyu kurtaranlarıda atsalar ya ikili oynamayın !!!

saçma sapan konuşma yaw ne demek doğru olanı yapmışlar hem bu vatanın ekmeğini ye oklulnda oku hemde vatanı bölmek isteyen şerefsizlere yardım et yok öyle madem öyle bir .ok yiycen ihanet ettiğin beğenmediğin yerde okuma

Söleyecek kelime bulamıyorum .. Ama ibreti alem için bunlara bişey yapmak lazım...

üç beş ermeni bozması yüzünden hayatlarını mahvettiler haberleri yok. gerçi kendilerinin de ermeni bozması olmadıkları ne malum.

Geri