Terörist isimleri sokak adı oluyor

MARCUSX

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Terörist isimleri sokak adı oluyor

BDP'li Nusaybin Belediyesi çok tartışılacak bir hamle yaptı.. Karar Öcalan'ın yakalanışının yıldönümünde çıkarıldı.

Mardin Nusaybin Belediyesi, 70 sokak ve mahalleye çatışmalarda ölen PKK'lılar ile terör örgütünün kamplarının isimlerini veriyor.

Habertürk gazetesinin haberine göre BDP'li Nusaybin Belediye Meclisi, 70 sokak ve mahalleye PKK'lıların adlarını koyma kararı çıkardı. Şoke eden bu tavır, Öcalan'ın yakalanışının 11. yıldönümüne denk getirildi.

TERÖR KAMPLARI İsmi Terör kampı isimleri ile öcalan'ın köyü Amara'nın adı sokaklara verildi. 2008'de Diyarbakır'da servis otobüsüne saldıran terörist Mehmet Ş. Yıldeniz'in kod adı "Reber" gibi isimler de mahalle ve sokak adı olarak belirlendi.

REBER (YOL GÖSTEREN):
Diyarbakır'da 2008'de Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksek Okulu'na ait servis otobüsüne yönelik saldırıyı PKK üyesi Mehmet Şah Yıldeniz'in de kod ismi

ARGEJ (YÜKSELEN ATEŞ):
Şırnak'ın cizre ilçesine bağlı Ulaş köyünde güvenlik güçlerince yakalanan Mesut Gökhan adlı teröristin de kod adı AGİT (YİĞİT): Aktütün karakoluna düzenlenen baskında öldürülen 9 PKK'lıdan biri olan Zakir Yıldız'ın kod ismi.

HOGİR (GÜÇLÜ):
Bu kod ismi bölgede 300'ün üzerinde PKK'lının kullandığı tahmin ediliyor.

BOTAN (SİİRT VE ŞIRNAK BÖLGESİ): Osman Öcalan ile birlikte örgütten ayrılan Nizamettin Taş bu ismi kullanıyordu.

ORAMAR (DAĞLICA):
Hakkari'nin Yüksekova Dağlıca Taburu'na 21 Ekim 2007'de bir grup PKK'lının saldırısında 12 asker şehit olmuş 8 asker de kaçırılmıştı. Oramar Dağlıca'nın Kürtçe adı.

KAYNAK

apo nezaman basbakan yardımcısı oluyo yada savunma bakanımı olucaktı karıstırdım .allahım nasıl bir ülkekı evlatlarını öldurenlerı ödullendırır.allahım biz uyanamadık sen uyandır bu mılleti.SİZİ ALDATANLAR ALLAHLA ALDATMASIN.ayetı kerıme meali

akp den yüz bulup cesaret aldılar.. buyrun size akp cumhutiyeti!!!!!!!!!!!!!!
pissssseeddddd offffffffff !!!!!!!!!!!!

Gelenek devam ediyor demekki

Ben çok Resneli Niyazi sokağı gördüm

Söze gerek yok, bu serefsizlere bir kursun yeter

ne geleneğinden bahsediyon sen.. akp hükümetinden önce bir tane babayiğit çıkıp koyabilirmiydi bu isimleri.. hangi gelenekten bahsdiyon...

İttihad Terakki ile başlayıp CHP ile devam eden gelenekten

Apo yu icad eden zihniyetten.

Hem Ergenekonun avukatı olmaktan hem Ergenekonun mahsülü Aponun karşısında imiş görünmekten bahsediyorum

Açılımlarına vereyim şerefsizlerin.
Sarızeybek PKK'lıların 30 yılda yapamadığını AKP 7 yılda yaptı derken sizce haksız mıydı? Ve hala daha yüzsüzce bu açılım denen illete vesile olan asıl hainleri destekleyenler var peki asıl buna ne diceksiniz?
5 yıl önce rüyanızda görseniz inanır mıydınız o dağdan inen şerefsizlerin krallar gibi karşılanacağına..
Bu ne biçim yönetim, ne biçim iktidar kardeşim bu ülke bu kadarını haketmedi...
Bunlara oy verenler yüzünden kurunun yanında yaşın da yanması değil de ne bütün olanlar?

açılımın kokusu cıkmaya başladı,iş işten gecmeden önlem alnması lazım bugün sokak isimlerini değitiriyosalar ilerde Allah korusun doğunun da ismini degiştirirler...
ALLAH yardımçımız olsun

bir sorum olacak mesajımı neden göremiyorum burda silindimi yoksa bi aksaklıkmı var.
ama ben tekrar yazacağım
Böyle bir olay yok
Kazmanın biri sadece böyle bir tasarı sundu ve aynı gün içinde reddedildi.boşuna hükümete sövüpte yorulmayın

Hata bizdede olabilir bunların yaşaması normal mi?Arkalarındaki destek?

Geri