Terörist Apo'nun ne çok ulusalcı seveni varmış!!!

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Yalçın Küçük'ün Apo'yla ilk karşılaşması: Sevgili BAŞKANIM Kürdün başında gül bahçesi açtırıyorsun.

Yalçın Küçük'ün 1993 yılında Abdullah Öcalan ile yaptığı röportaj 'Diriliş Öyküsü' adıyla yayınlandı. Küçük'ün Abdullah Öcalan'a, 'Sizi çok sağlıklı ve güzelleşmiş gördüm. Bütün bu gürültülere, savaşa rağmen herhalde içiniz rahat olmalı' dediği ortaya çıktı. Yalçın Küçük'ün Abdullah Öcalan'ı öve öve bitiremediği sözlerini Sabah Gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak köşesine taşıdı. İşte çok konuşulacak o sözler..

ŞU ULUSALCILARA BAKIN!
Kendilerine ulusalcı deyip, Türkiye'nin AB yolunda ilerlemesini teşvik edenlere ise "vatan haini" gözüyle bakanlara şaşıyorum. Oysa, bu ulusalcıların arasında öyleleri var ki!

PERİNÇEK'TEN SONRA KÜÇÜK
İşçi Partisi Başkanı Doğu Perinçek'in, 1991 yılında Abdullah Öcalan'ı ziyaret edip, Bekaa Vadisi'nde PKK kıtasını teftiş ettiği, Apo'dan gülerek çiçek aldığı fotoğraflara yansımıştı. Sonra ne hikmetse, en büyük Kemalist, en büyük ulusalcı o oldu. Perinçek ile aynı çizgide bulunan Yalçın Küçük'ün ise, cemazi-ül evvelini, Önder Aytaç ile Emre Uslu'nun Taraf gazetesindeki makalesinden öğrendim. Sizlerle paylaşıyorum: Yalçın Küçük, 1993 yılında, Abdullah Öcalan ile yaptığı söyleşiyi "Dirilişin öyküsü" adıyla yayınlamış. İşte bazı bölümler:

Yalçın Küçük: Sizi çok sağlıklı, çok güzelleşmiş gördüm. Bütün bu gürültülere, savaşa rağmen herhalde içiniz rahat olmalı... Sevgili Başkanım, mücadele sürüyor, savaş devam ediyor. Geçen yaz hem Halkın Emek Birliği için, hem de Bochum'daki Uluslararası Festival için gittiğimde şunları söyledim: 'Harran'ın altından kanallar açılıyor, üstü yeşerecek. Bu güzel ama, PKK ve özellikle lideri Apo, Kürt insanının başında gül bahçesi açtırıyor' dedim.

Abdullah Öcalan: Evet o cümleniz hayli anlamlı geldi. Ben de yazdığım kitapta 'Kürt başkaldırısı, Bedirhan isimli bir prensle başladı, sonra yoksul bir Kürt çocuğunun liderliğine geldi; şimdi halk emekçi bir Kürt'ün liderliğinde büyüyor' diyorum.

Y.K: Panellerde söylediğim şu: 'PKK ve lideri Abdullah Öcalan Kürtlüğü değiştirerek yükseltmek istiyor.' Bunun övgüyle kaydedilmesi lâzım... Sevgili Başkanım, bana göre de, 1920'de Kemal Paşa, o lider kadrosu içinde en geride olan insandı. Ama çeşitli nedenlerle başkanlığı aldı ve sonunda 1930'lu yıllarda Kemalizm denilen yüzeysel, bir zaman için işleyen bir sistemi ortaya koydu. Ve bir müddet için Kürtlüğün üstünü örttü. Kemalizm'in arabesk bir yanı vardı; Arap dünyasında her şey yüzeyseldir, bütün figürler, derinliği olmayan figürlerdir. Kemalizm'i de felsefi alanda arabesk bir ideoloji olarak düşünebiliriz... Kemal Paşa Fransızları taklit etti; şimdikiler Amerikan taklidi oluyor. Yani ben artık Türklüğümden utanç duyuyorum. Kürtler o kadar yükselecek ki, Türkler yerin dibine girecek!
Bir yorum yapmak gerekirse, kısaca şunu söyleyebilirim: Ulusalcılıktan Ergenekon'a uzanan bir yolda böyle hasta ruhlara rastlamak şaşırtıcı olmasa gerek.

http://www.ensonhaber.com/Gundem/128457/Aponun-ne-cok-ulusalci-seveni-varmis.html

Nazlı Ilıcak önce kendi oğluna baksın sonrada kendi seçtiği başbakanına baksın...Ilıcak bu konuda en son yorum yapacak kişidir...Kendi oğlunun milleti dolandırıp yurt dışına kaçtığı günleride unutmadık...başbakanın teröristlerle el sıkışıp bebek katili apoyada sayın, şehitlere kelle, ve yine şehit olmuş askerlere ithafen "askerlik yan gelip yatma yeri değil" dediğini çok iyi biliyoruz...Bu konu hakkında ne yazmış acaba kendisi...Ilıcak önceden saadet partiliydi şimdi akp çizgisinde Atatürkle ve Laiklikle ciddi problemi olan ikiyüzlü bi yazar...nedir saaadet partisi? menemende kubilayı katleden, Ahmet Taner Kışlalı, Uğur Mumcu, Bahriye Üçok,Necip Hablemitoğlu, Turan Dursun,Musa Anter, gibi yazarlarımızı ve sivastaki onlarca aydını katleden örgütlerin zihniyetinde ve çizgisinde bir parti...Genel başkanınıda gördük ceza yedi...tayyipte dahil..Ilıcağın "Ulusalcılara bakın hele" şeklindeki yaklaşımı onun ulusalcılıkla, vatan sevgisiyle ve Atatürkçülükle ilgili düşüncelerini ele veriyor...Ona göre Ulusalcılık ve vatanı sevmek kötü bir şey, çünkü onun için ümmetçilik önemli...Ulusalcılar içinde de yamuk yapan tipler vardır ama şuda bir gerçektirki dincilerde ve sağ görüşlülerde bu daha açık ara yaygındır...Bizler mertçe bunları eleştirir ve hainliği belgelerle tescillenirse aramızdan dışlarız...bizde bu yürek varda siz akp lilerin uyuşmuş bol morfinli beyinlerinde o yürek yok...siz hala hüküm giymiş ve içinde Atatürk nefretiyle dolu bu başbakanı, halkına ve askerine hakaretler yağdırarak onları aşşağılayan bu başbakanı, bu ülkeyi tarihinde görülmemiş bir borç batağına sokan bu hükümeti savunmaya ve onun borazanlığını yapan yalaka ve sinsi yazarların yazılarını kopyala yapıştır yapmaya devam edin...

Nazlı Ilıcak önce kendi oğluna baksın sonrada kendi seçtiği başbakanına baksın...Ilıcak bu konuda en son yorum yapacak kişidir...Kendi oğlunun milleti dolandırıp yurt dışına kaçtığı günleride unutmadık...başbakanın teröristlerle el sıkışıp bebek katili apoyada sayın, şehitlere kelle, ve yine şehit olmuş askerlere ithafen "askerlik yan gelip yatma yeri değil" dediğini çok iyi biliyoruz...Bu konu hakkında ne yazmış acaba kendisi...Ilıcak önceden saadet partiliydi şimdi akp çizgisinde Atatürkle ve Laiklikle ciddi problemi olan ikiyüzlü bi yazar...nedir saaadet partisi? menemende kubilayı katleden, Ahmet Taner Kışlalı, Uğur Mumcu, Bahriye Üçok,Necip Hablemitoğlu, Turan Dursun,Musa Anter, gibi yazarlarımızı ve sivastaki onlarca aydını katleden örgütlerin zihniyetinde ve çizgisinde bir parti...Genel başkanınıda gördük ceza yedi...tayyipte dahil..Ilıcağın "Ulusalcılara bakın hele" şeklindeki yaklaşımı onun ulusalcılıkla, vatan sevgisiyle ve Atatürkçülükle ilgili düşüncelerini ele veriyor...Ona göre Ulusalcılık ve vatanı sevmek kötü bir şey, çünkü onun için ümmetçilik önemli...Ulusalcılar içinde de yamuk yapan tipler vardır ama şuda bir gerçektirki dincilerde ve sağ görüşlülerde bu daha açık ara yaygındır...Bizler mertçe bunları eleştirir ve hainliği belgelerle tescillenirse aramızdan dışlarız...bizde bu yürek varda siz akp lilerin uyuşmuş bol morfinli beyinlerinde o yürek yok...siz hala hüküm giymiş ve içinde Atatürk nefretiyle dolu bu başbakanı, halkına ve askerine hakaretler yağdırarak onları aşşağılayan bu başbakanı, bu ülkeyi tarihinde görülmemiş bir borç batağına sokan bu hükümeti savunmaya ve onun borazanlığını yapan yalaka ve sinsi yazarların yazılarını kopyala yapıştır yapmaya devam edin...

arkadaş sen şimdi bırak nazlı Ilcak ı. Konu nazlı ılıcak ın hayatı değil.

sen onun akatardıkları bilgiye bak.Bir şey söyleyeceksen ortaya koyduğu bilgiye söyle.

Ne diyor Nazlı Ilcak

şimdilerde ulusalcı edebiyatları yapanların geçmişte ne mal olduklarını söylüyor.

Biz yıllardır abd alehine eylemler yapıyoruz,mitinglerde vatansever polis tarafından coplanıyoruz.
abd bildiginiz gibi pkk nıın en büyük destekçisi.

Bence sizde sivrisineklerle ugrasmak yerine bataklığı kurutmayı deneseniz?
abd alehine bi tane eylem yapsanız,
İçgüdülerinize ters bir durum ama yineden biryerlerden başlamak lazım...

Baslik sacmadan da öte olmus önce alttaki verecegim linki dinleyin ondan sonra boyunuzdan büyük baslik atmayin sayin apo cu akpliler sehitlere kelle diyosunuz siz bi kere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recep Tayyip Erdoğan'ın şehitlere kelle, APO'ya da sayın dediği konuşması

SBS Radyosu'ndaki reportajı:
http://www.zshare.net/audio/101387164bba6c35/

Aslında akp liler kendini ele veriyor ama farkında değiller.

tayyibin gül ün 95 yıllarında Atatürk e küfür ettikleri,dalga gectikleri konusma kasetleri çıktıgında bu nazlı ılıcak gibi akp borozancıları ne demişti??
Aradan 10 yıl gecmiş adamlar artık değişti,ikidebirde bunu göstermenin ne anlamı var..

Şimdiyse 95 yılında söylenen seyleri önümüze koyup aklı sıra ulusalcıları aşagılamaya kalkıyor.
Oysa kendi kendini yalancı cıkarıyor.
O zamn bizde diyoruz ki Yalçın Küçük degişti nazlı hanım
nasıl sizin şeriatcı takımı birgecede Atatürkçü olduysa bu da olabiliyor demekki. :)

Bir dahaki yazınızıda gazeteye koymadan önce bir iki ikişiye okutun baride sonra böyle rezil olmayın..

dünün terörist yalakaları bugünün vatanseverleri olmuşya ben böyle dünyaya ne deyim

...Ona göre Ulusalcılık ve vatanı sevmek kötü bir şey, çünkü onun için ümmetçilik önemli

O kadın için ümmetçiliğinde hiç bir anlamı yoktur öyle olsa bir erdem sahibi olabilir ama onun için tek önemli olan şey sinekten çıkartacagı yağdır.Her iktidarın yalakalığını yapan biridir.Çiller'in evinde servis bile yapan bir kişiliktir.

Yalçın Küçük: Panellerde söylediğim şu: 'PKK ve lideri Abdullah Öcalan Kürtlüğü değiştirerek yükseltmek istiyor.' Bunun övgüyle kaydedilmesi lâzım... Sevgili Başkanım, bana göre de, 1920'de Kemal Paşa, o lider kadrosu içinde en geride olan insandı. Ama çeşitli nedenlerle başkanlığı aldı ve sonunda 1930'lu yıllarda Kemalizm denilen yüzeysel, bir zaman için işleyen bir sistemi ortaya koydu. Ve bir müddet için Kürtlüğün üstünü örttü. Kemalizm'in arabesk bir yanı vardı; Arap dünyasında her şey yüzeyseldir, bütün figürler, derinliği olmayan figürlerdir. Kemalizm'i de felsefi alanda arabesk bir ideoloji olarak düşünebiliriz... Kemal Paşa Fransızları taklit etti; şimdikiler Amerikan taklidi oluyor. Yani ben artık Türklüğümden utanç duyuyorum. Kürtler o kadar yükselecek ki, Türkler yerin dibine girecek!
Bir yorum yapmak gerekirse, kısaca şunu söyleyebilirim: Ulusalcılıktan Ergenekon'a uzanan bir yolda böyle hasta ruhlara rastlamak şaşırtıcı olmasa gerek
.

Bak sen şu Küçük yalçına. neler yumurtlamış zamanında neler.

Şaşırmadım zaten bunların alayının şeceri bu zaten

bir arkadaşın dediği gibi geçmişin terörist yalakaları bugünün vatan severi olmuş.

bu söz herşeyi özetliyor

Yalçın Küçük' ü çok severim ve bu konudada tam destek veriyorum yazılara yukarıdan bakıp yüzeysel bir şekilde düşünmeyin iyi anlayın iyi yorumlayın Nazlı Ilıcak gibi densiz yorumlamayın konuyu.

Yalçın Küçük' ü çok severim ve bu konudada tam destek veriyorum yazılara yukarıdan bakıp yüzeysel bir şekilde düşünmeyin iyi anlayın iyi yorumlayın Nazlı Ilıcak gibi densiz yorumlamayın konuyu.

Ya arkadaşım bak ne diyecem

ben nekadarda okudumsa bir türlü farklı yorumlayamadım rica etsem bu yorumlama konusunda bana yardım edermisim Mesela Yalçın Küçük ün aşağıdaki sözlerini bi zahmet sen yorumlarsan sevinirim

... Kemal Paşa Fransızları taklit etti; şimdikiler Amerikan taklidi oluyor. Yani ben artık Türklüğümden utanç duyuyorum. Kürtler o kadar yükselecek ki, Türkler yerin dibine girecek!

Hazır yorumun değmişken zahmet olmasa Yalçın Küçük ün aşağıdaki cümlesinide yine bizim anlayacağımız şekilde yorumlarsan sana minnettar kalırım

Yalçın Küçük: Panellerde söylediğim şu: 'PKK ve lideri Abdullah Öcalan Kürtlüğü değiştirerek yükseltmek istiyor.' Bunun övgüyle kaydedilmesi lâzım... Sevgili Başkanım, bana göre de, 1920'de Kemal Paşa, o lider kadrosu içinde en geride olan insandı. Ama çeşitli nedenlerle başkanlığı aldı ve sonunda 1930'lu yıllarda Kemalizm denilen yüzeysel, bir zaman için işleyen bir sistemi ortaya koydu. Ve bir müddet için Kürtlüğün üstünü örttü.

26 Haziran 2004 tarihli Tercüman Gazetesi’ndeki bir haberde Nazlı Ilıcak şöyle buyuruyor;;
'Öcalan müthiş bir Atatürkçü ve tam bir Kuvay-i Milliyeci''.
Bu hanım utanmadan Perinçekle,Küçük'ü Apo yu sevmekle suçluyor.Doğu Perinçek geçmişte savunduğu Kürt politikasının hala arkasındadır.Kürtlere özerlik politikasını hep destekledi yine destekliyor.Bugün başında kalpağıyla televizyon televizyon dolaşarak Kuvay-ı Milliyecilik yapan Yalçın Küçük, Abdullah Öcalan’ın akıl hocasıdır.
Sonuçta Yalçın Küçük ve Doğu Perinçek eleştirilirde eleştirecek kişi bu hanımmı olmalı .Bu Kadın değilmi Tv de bir şehit anamıza Doğuda bir kürt sorunu var.Kürtlerin bir kimlik sorunu var.Pkk bu sorun yüzünden ortaya çıkmıştır.Siz kabul etmesenizde yüzbinlerce insan DTP ye oy veriyor.Pkk ya siyasi destek veriyor.. diyerek kafa tutan.Vatanseverlik senin tekelinde değil diye hakaret eden.Perinçek'le Küçük'ü eleştirmeden önce lütfetsin kendi yaptıklarına tövbe etsin sonra onlara sataşsın.
Şu yazısında gerçek bir milliyetçi olarak rahatsız olduğunu bilsem anlarım tepkisini ama derdi o değil derdi gözden düştüğü akp ye şirin görünmek..
Yani öyle bir üçlü ki hangisini tutsak elinde kalır.

Yalçın Küçük mü ulusalcıymış, bi yaşıma daha girdim :hhmanD

birileri bir gün anlayacak, ne yalçın küçük ve bir kaç kişinin arkasına saklanarak tüm ulusalcı ve milliyetçilere saldıranların, nede islamı savunuyoruz görüntüsü altında ülkeyi soyanların ve peşkeş çekenlerin nede Atatürkçüyüz diye hamaset nutukları atıp Atatürk cumhuriyetini yıkmaya çalışanların, nede cumhuriyeti savunuyoruz diye insanların inançlarına saldıranların derdi bu ülkedeki insanları korumak değil. korudukları tek şey para denilen güce tapınırlıkları. ulusalcılar yıkılırsa milliyetçilerde yıkılır, milliyetçiler ykılırsa dindarlarda yıkılır, dindarlar yıkılırsa ulusalcılarda yıkılır.bu bir zincirleme reaksiyondur. çünkü hepsi aynı milletin farklı parçaları ,biri yok edilirse diğer kalelerde tek tek düşer. bu bir savaş stratejisidir. bir ülke kalır, ama faşizan bir diktayla yönetilen ,mutlu azınlığın yönettiği AB-D ye bağımlı bir ülke olarak. buda cehennemin diğer adıdır, biraz tarih bilenler bunu algılamakta hiç zorlanmaz. saygılarımla....

Ya arkadaşım bak ne diyecem

ben nekadarda okudumsa bir türlü farklı yorumlayamadım rica etsem bu yorumlama konusunda bana yardım edermisim Mesela Yalçın Küçük ün aşağıdaki sözlerini bi zahmet sen yorumlarsan sevinirim

... Kemal Paşa Fransızları taklit etti; şimdikiler Amerikan taklidi oluyor. Yani ben artık Türklüğümden utanç duyuyorum. Kürtler o kadar yükselecek ki, Türkler yerin dibine girecek!

Hazır yorumun değmişken zahmet olmasa Yalçın Küçük ün aşağıdaki cümlesinide yine bizim anlayacağımız şekilde yorumlarsan sana minnettar kalırım

Yalçın Küçük: Panellerde söylediğim şu: 'PKK ve lideri Abdullah Öcalan Kürtlüğü değiştirerek yükseltmek istiyor.' Bunun övgüyle kaydedilmesi lâzım... Sevgili Başkanım, bana göre de, 1920'de Kemal Paşa, o lider kadrosu içinde en geride olan insandı. Ama çeşitli nedenlerle başkanlığı aldı ve sonunda 1930'lu yıllarda Kemalizm denilen yüzeysel, bir zaman için işleyen bir sistemi ortaya koydu. Ve bir müddet için Kürtlüğün üstünü örttü.

Ben burada yorum ve tenkid dersi verecek değilim bir ara pm den güzel yorumlarımı iletme teşebbüsünde bulunurum.

Geri