Teröre Lanet! İdam Yasası ve Mecliste Temizlik İçin Bir Referandum Daha...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaction score
0
Değerli arkadaşlarım,
Konuya nereden başlayacağımı; nasıl açıp, düşüncelerimi nasıl tam olarak ifade edeceğimi bilemiyorum. Açıkçası bu konu suistimale açık, iş birlikçilerin ve partizanların tepki gösterebileceği bir konu... bu yüzden maksadı dışına çekilmesinden edişelenmekteyim.
Değerli yöneticilerimiz; Bora, Altan, Hüseyin, Murat ve isimlerini hatırlayamadığım tüm arkadaşlarımdan bu konu hakkında gereken hassasiyeti göstermesini; tüm iyi niyetim, vatan ve millet sevgimle ülkemin geleceği için gerekli olduğuna inandığım bu kamu oyu oluşturma eylemine inanmalarını, tepkisiz kalmamalarını ve yardımlarını esirgememelerini rica ediyorum. Ve ayrıca kendilerinden konunun duyurulara taşınmasını ve kilitlenerek sabote edilmesini önlemerini istiyorum...
Değerli arkadaşlarım,
Biz Türk, Kürt, Laz, Çerkez ayrımı yapmadan; bu topraklar üzerinde ve bu Bayrak altında huzur içinde yaşayan kendi kendine yeten bir toplumuz. Biz Kurtuluş Mücadelesi vermiş bir neslin torunlarıyız.
Ne yazık ki içine sürüklendiğimiz terör bataklığı geleceğe bakışımızı, geleceği görüşümüzü kısıtlamakta... zayıflatmakta.
Biz toplum olarak oy vermek, asker olarak şehit olmaktan başka birşey yapamaz hale getirildik. Elimizden, gönlümüzden bizi biz yapan, bizi güçlü yapan ne varsa çeşitli oyunlarla alındı. "Amerika'nın Büyük Orta Doğu Projesi"nde gözardı edemediği bazı unsurlar neticesinde; Proje üzerinde yer alan ülke yönetimlerinin Amerika'ya tam bağlı ve izinsiz hareket edememeleri çabaları maalesef Ülkemizde de son derece etki göstermeye başlamıştır.
Değerli arkadaşlarım,
Biz Yüce Türk Milleti olarak bu oyunlara yeterince boyun eğdik, yeterince sabır gösterip;

"Aman piyasa dengesi bozulmasın,"
"Aman zengin daha zengin olsun,"
"Aman büyüklerin dediği gibi olsun," dedik. Sermaye sahipleri için gereken özveriyi gösterdik ve neticesinde evlatlarımızı, kardeşlerimizi kaybetmeye başladık.
Evet, bazı sivri zekalarılar son gelişmelerden sonra "Türkiye terör adı altında başka oyunlara sürükleniyor. Sessiz kalmalı, incele elemeli sık dokumalı," diyor. Türkiye daha kaç anakuzusunu bu terör lanetinin kanlı kollarına atınca ince elemiş, sık dokumuş olacak?
8 Askerimiz rehin alındı. 12 Askerimiz ŞEHİT edildi. Bir o kadar yaralımız var! Bunun Amerika'nın, İngiltere'nin, Yunanistan'ın başına geldiğini bir düşünün. Bunun İsrail'in başına geldiğini bir düşünün... Taş, taş üzerinde kalır mıydı?
Bugün teröristin adını isyancı diye değiştiren bu zihniyet (A.B.D ve işbirlikçileri) senin olaylardan hemen sonra müdehaleni engelliyor ve 2 gün süre istiyor. Üzülerek söylüyorum, terör örgütüyle güvenlik güçleri arasında tarafsız hakem görevi üstlenen AKP Hükümeti bu süreçte sadece çıkarları söz olduğu zaman müttefikimiz olan A.B.D.'den gelecek talimatları bekliyor.
Gerçi bu anlattıklarım hepimizin bildiği, çoğumuzun hızla unutmaya, sindirmeye çalıştığı gerçekler.
Ben bu konuyu bunları anlatmak için açmadım. Hepimizden birşey istemek için, Türk halkının iradesini tüm dünyaya gösterebilmek adına sizden yardım istemek için açtım. Bu konuyu taşıyabildiğim heryere taşıyacağımı duyurmak ve sizlerden de bu hususta yardım almak için açtım. Ben bu konuyu kendi sitemden önce 100 kat daha büyük olan hackhell'de açtım. Çünkü bu sesin duyulması gerek!
Bora sağolsun açılan konun e-posta ile arkadaşlarımıza önerilmesi gibi faydalı bir hack eklemiş. Arkadaşlar lütfen duyarsız kalmayın. Lütfen bu konuyu taşıyabildiğiniz her siteye taşıyın. Gazateleri mail bombardımanına tutun. Msn'i kullanın. Tüm haber portallarına taşıyın. Bunun için beraber organize olarak hareket edersek, istediğimizi alırız.,

Ben Gökhan Kartal,
27 yaşındayım. Evliyim. Kamu yöneticisiyim. Devletime 1 kuruş bile vergi borcum yok. Tüm faturalarını düzenli yatıran bir vatandaşım. Ömrüm boyunca hiçbir yüz kızartıcı suç işlemedim.
Vatandaş olarak hep sizlerin (iktidarların) isteği zaman sandık başına gittim. Ama şimdi sandık başına Ülkemin menfaatleri için gitmek istiyorum.
Siz AKP hükümeti, Anayasayı aşamadığınız durumlarda referanduma başvurabildiğinizi geçtiğimiz pazar açıkça gösterdiniz.
Bunu birkez daha yapmaya ne dersiniz?
Terör ve Açık Savaş Tehditi halinde idam cezasına "EVET"
Terör örgütü yandaşı, değnekçisi ve işbirlikçilerinin Meclisten atılmasına "EVET"
Vatana ihanet edenlerin idam edilmesine "EVET"

Lütfen sizlerde bu metnin altına imzanızı atınız.

Saygılarımla,

Gökhan KARTAL

hisLerime tercüman oLmuşsun..
ilk başta duyarLıLıgın için kendi adıma tşklerimi sunuyorum..

imraLıda bir köpeK benim paramLa alınan benim aşımı ekmeğimi yiyecek
dağdaKi kardeşim şehit oLacaK... ne aLa memLeKet
çok açık ve yazmışsın asLında duygularını bende yazayım..
birisi çıkar apo asılsınmı diye sorarsın..
yoK asılmasın asılırsa kahraman oLur geç kardeşim bu ayakLArıı
birisi çıkar asılmasın doğu ayakLanır (!) pardon efendim nerde yaşıyorsun doğuda senin değilmi ? sen bölücümüsün.. ayaklananın ayağını kesersen kimse ayakLanamaz..
ab,abd istemiyormuş idam etmemizi onLar kim efendim biz bağıımsızlımızla övünmüyormuyuz..

şimdi uzun Lafın kısası her zaman oyunLar oynandı güzeL vatanımıza ihç bir zaman o oyunLar tutmadı buda tutmuycaK.. ama bunu fırsat bilip bizimde bişyLEr yapmamız gerekiyor ki oyunLar geri tepsin..
herKesi ciddi manada duyarLıLıga davet ediyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri