Terör örgütünden CHP'ye ikinci miting desteği

mzahid53

New member
Reaction score
0
HAKKARİ mitinginde bir vatandaş KÜRDİSTAN'a HOŞGELDİN diye pankart açtı. En ufak bir tepki bile gösteremedi o pankarta.Korkağın tekisin kılıçdaroğlu.!
itiraf2.jpg

Terör örgütü PKK ile Barış ve Demokrasi Partisi (BDP)'nin Hakkâri'den sonra Diyarbakır'da da CHP'yi destekleyecek. Diyarbakır'da her eylemden sonra evleri ve esnafları tek tek gezen örgüt sempatizanları bu sefer CHP'ye destek için gezdi. Örgüt yandaşları iki gündür Diyarbakır'da esnafa, "Salı günü CHP mitingi var, kepenkleri açabilirsiniz, mitinge de gidebilirsiniz. Ama Çarşamba günü kepenkleri kapatacaksınız ve Erdoğan'ın mitingine gitmeyeceksiniz." şeklinde tehditlerde bulunuyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin Hakkâri'de düzenlediği mitinge yaklaşık 5 bin kişi katılmıştı. Hakkâri'de bugüne kadar en fazla 200 oy alan CHP'ye terör örgütü PKK ile BDP'nin destek verdiği ortaya çıkmıştı. Bölgede AK Parti'nin miting düzenlemesinden rahatsız olan terör örgütün bunu engellemek için elinden geleni yapıyor. Örgüt AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hakkâri ve Şırnak'ta düzenlediği miting öncesi esnafı tehdit ederek kepenkleri kapattırmıştı. Başbakan'ın kepenkleri zorla kapatıldığını belirtmesi üzerine BDP'li yöneticiler esnafın kendi istediğiyle kapattığını iddia etmişti. Ancak Diyarbakır'da esnafa zorla kepenk kapattıran 6 olayın yaşandığı kısa süre önce basında yer almıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda yapacağı mitinge terör örgütü internet üzerinden de destek veriyor. Kendisine 'Kürdistan Demokratik Halk İnisiyatifi' ismini veren bir grup halkı Başbakan Tayyip Erdoğan'ı Diyarbakır'da protesto etmeye çağırarak, "AKP'nin elini kolunu sallayarak gelip halkımıza hakaret etmesine ve miting gerçekleştirmesine izin verilmeyecektir." ifadelerine yer verdi.

Halkı tehdit eden ifadeler kullanan sözde inisiyatifin CHP için hiçbir ifade kullanmaması dikkat çekti.

Terör örgütü, "Amed kentimizde yaşayan tüm halkımıza, siyasal düşüncesi ne olursa olsun 'Ben insanım' diyen herkesi AKP faşizmine dur demek için Kürt halkı üzerinde seçim rantı olarak uyguladığı katliama karşı durmak, teşhir etmek için 1 Haziran mitingine gitmemeye çağırıyoruz. AKP'nin imha, inkâr, tekçi ve katliamcı uygulamalarının hat safhada olduğu bugünden sonra AKP'ye oy veren, mitingine giden her bireyin eli Kürt halkının kanına bulaşmış olacaktır." denilerek halk doğrudan tehdit edildi.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde öldürülen terör örgütü mensupları için KCK'ın yas ilan etmesinden sonra başlattığı kepenk kapatma eylemine CHP de destek vermiş, Diyarbakır'daki seçim bürosunu kapatmıştı.

Bu olay sadece CHP için değil, AKP dışındaki tüm parti ve oluşumlar için geçerlidir. Siz her bi tarafınızınn sıkıştığı, canınızı sıkan olayda muhalefete yükleneceğinize önce bu millete Başbakan Erdoğan ile İmralının ne konuştuğunu, Fetullah Gülen'in buyruklarının neden Recep bey tarafından uygulandığını Türk milletine anlatın, sonra gelip bu konu hakkında ahkam kesersiniz!

Fetullah Gülen'in buyrukları demişken, internet hakkında söylediği şeyler:

Fethullah Gülen internet yasağı konuşması video | güncel videoları | Video Galeri | Focus haber

TARİH : 11 MAYIS 2011

Cαη;5346999' Alıntı:
Bu olay sadece CHP için değil, AKP dışındaki tüm parti ve oluşumlar için geçerlidir. Siz her bi tarafınızınn sıkıştığı, canınızı sıkan olayda muhalefete yükleneceğinize önce bu millete Başbakan Erdoğan ile İmralının ne konuştuğunu, Fetullah Gülen'in buyruklarının neden Recep bey tarafından uygulandığını Türk milletine anlatın, sonra gelip bu konu hakkında ahkam kesersiniz!

Fethullah Gülen internet yasa�ı konu�ması video | güncel videoları | Video Galeri | Focus haber

Sevgili Can kardeşim.

Bir video paylaşmışsın.Fetullah Gülen emir verdi ve internette sansür uygulanacak iddiasında bulunuyorsun.

Video mayıs 2011'den bu internetle ilgili karar mart ayında alınmıştır.İkincisi Fetullah Gülen internet sansürü ile ilgili düşüncesini beyan ediyor,üçüncüsü internete sansür gelmiyor.Sansür nedir,toptan yasaklamadır.Mesela önceden yutup sansürlüydü sonradan açıldı,ama şu anki durum sansür değil bir pakettir.İsteyen uygular çocuğu olan aileler mesela.İstemeyen uygulamaz.Eğer istemeyen uygulamıyor ise bu sansür DEĞİLDİR.

Ayrıca bize video hediye etmişsin bende karşılıksız bırakmak istemedim.

YALÇIN KÜÇÜK TERÖRİST KARDEŞLERİNE SESLENİYOR !!!

Videodaki şahsiyet kim ? Yalçın Küçük
Yalçın Küçük kim ? Ergenekon terör örgütünün baş kurucularından.
Ergenekonun avukatı kim ? Cumhuriyet Halk Partisi
Cumhuriyet Halk Partisinin Lideri kim ? Kemal Kılıçtaroğlu

Demek ki neymiş,CHP mitinginde ''Kürdistan'a hoşgeldiniz'' tabelaları açanları ve BDP mitinginde
bulunanlar CHP zihniyetinin acı gerçekleriymiş.

Demek ki neymiş,BDP - CHP sırt sırta vermiş,

Demekki neymiş,bir zamanların ''HALK'' partisi şimdilerde ''Terörist sempatizanı'' olmuş.

Bunu söylemekten nefret ediyorum ama söylemem benim için hoş olacak.
Her zaman AKP oy veren vatandaşa ''Bidon kafalı,Göbeğini kaşıyan adam beyinsizler,cahiller,gericilier''
gibi sıfatlar takanların aslında ''Terörist,çete zihniyete'' oy verdiği bildirmek isterim.

AKP'ye yada bir başka partiye oy verin demiyorum ama CHP'ye oy verirken tekrar vicdanını sorgulamasını istiyorum...

Chp TeröristLerle pazarLık yapmıyor,imraLıyLa veya habur karşıLamaLarıyLa törenLer düzenLemiyor.artık sivas ın ötesine de gidebiLiyor.Ama tüm akp LiLer ezber üzerine siyaset yaptıkLarı için bu yaşananLarı arsız bi şekiLde yaftaLıyor.

2002 den beri terörü azdıran bu hükümetin sapkın poLitikaLarıyLa eLbette terör ve teröristLer çoğaLdı.Terörün en yoğun oLduğu bir iLde de böyLe pankartLar açıLması normaL.Çünkü orda devLetin vaLisi biLe yok.Her yerde,günLük hayatta bir taraftan kürdistan yazıLarı,bayrakLarı,kürtçe tabeLaLar diğer taraftan fethuLLah güLen okuLLarı vs vs..Orada topLum ikiye böLünmüş vaziyette.Bir tarafta din ekseni üzerine, diğer taraftan etnik miLLiyetçiLik üzerine 2 farkLı topLum yapısı oLuşmuş vaziyette.Chp bu kısır döngüyü kırmaya çaLışıyor.DevLetin bu oLayLarın önüne geçemediği bir ortamda chp nin mi bu oLayLarın önüne geçmesini bekLiyorsunuz?Orada bir terörist varsa neden yakaLamıyorsunuz ey akp nin gözü kapaLı taraftarLarı?

Mitinge geLenLer konusunda ise;Yıllardır böLgede % 1 biLe oy aLmayan bir partinin yıLLar sonra böLgedeki yaptığı mitinge mevcut 2 Parti (Akp ve Bdp) nin seçmenLeri katıLacaktır eLbette.

Uzun Lafın Kısası Törör örgütünden Chp ye destek diye ucuz yaLanLar uydurmayın.:smile:

Törürü azdıran bir parti varsa Akp'dir.Terör örgütü ve yandaşLarına destek verip,böLücübaşıyLa görüşmeLer yapan akp'dir.Kürt sorunu vardır diyip miLLeti gaLeyana getiren akp'dir.Haburda mobiL mahkemeLer kurup karşıLamaLar yapan akp'dir.Aynaya bakın Siz görmezseniz ayna size gösterecektir. :smile:

Cαη;5346999' Alıntı:

Fethullah Gülen internet yasağı konuşması video | güncel videoları | Video Galeri | Focus haber

Öncelikle şunu söyleyeyim.Fetullah Gülen türkiyenin gündeminitakip eden bir din adamıdır.Ve gündeme ilişkin konular hakkında genelde yorum yapmaktadır.(Daha çok kendilerini ilgilendiren konularda).Mesela kaset skandallarıyla ilgili açıklamalarda da bulunmuştu. Bu açıklama gayet doğal bir şey.
Erdoğan Gülen'in emriyle hareket ediyorsa ne mutlu bize.Ama sanmıyorum.Elbette dostlukları bulunabilir. Emir almaz fakat tavsiyelerini de dikkate değer bulabilir.
En azından bir çeteden emir almıyor
En azından illegal örgütlerin desteğini almıyor.
Gülen hareketi evrensel bir harekettir.
Senin
Hangi politikacın Afrika'daki çocukları düşünüp de oraya okul yaptırmış. Yardım kampanyaları düzenlemiştir.Sadece Afrika değil Amerika Almanya vb. birçok ülkede Türk okullarını açtırmıştır.
Hangi politikacın Uluslararası Türkçe olimpiyatları düzenlemiştir.
.
.
.

Chp TeröristLerle pazarLık yapmıyor,imraLıyLa veya habur karşıLamaLarıyLa törenLer düzenLemiyor.artık sivas ın ötesine de gidebiLiyor.Ama tüm akp LiLer ezber üzerine siyaset yaptıkLarı için bu yaşananLarı arsız bi şekiLde yaftaLıyor.

2002 den beri terörü azdıran bu hükümetin sapkın poLitikaLarıyLa eLbette terör ve teröristLer çoğaLdı.Terörün en yoğun oLduğu bir iLde de böyLe pankartLar açıLması normaL.Çünkü orda devLetin vaLisi biLe yok.Her yerde,günLük hayatta bir taraftan kürdistan yazıLarı,bayrakLarı,kürtçe tabeLaLar diğer taraftan fethuLLah güLen okuLLarı vs vs..Orada topLum ikiye böLünmüş vaziyette.Bir tarafta din ekseni üzerine, diğer taraftan etnik miLLiyetçiLik üzerine 2 farkLı topLum yapısı oLuşmuş vaziyette.Chp bu kısır döngüyü kırmaya çaLışıyor.DevLetin bu oLayLarın önüne geçemediği bir ortamda chp nin mi bu oLayLarın önüne geçmesini bekLiyorsunuz?Orada bir terörist varsa neden yakaLamıyorsunuz ey akp nin gözü kapaLı taraftarLarı?

Mitinge geLenLer konusunda ise;Yıllardır böLgede % 1 biLe oy aLmayan bir partinin yıLLar sonra böLgedeki yaptığı mitinge mevcut 2 Parti (Akp ve Bdp) nin seçmenLeri katıLacaktır eLbette.

Uzun Lafın Kısası Törör örgütünden Chp ye destek diye ucuz yaLanLar uydurmayın.:smile:

Törürü azdıran bir parti varsa Akp'dir.Terör örgütü ve yandaşLarına destek verip,böLücübaşıyLa görüşmeLer yapan akp'dir.Kürt sorunu vardır diyip miLLeti gaLeyana getiren akp'dir.Haburda mobiL mahkemeLer kurup karşıLamaLar yapan akp'dir.Aynaya bakın Siz görmezseniz ayna size gösterecektir. :smile:

Y-chp yi desteklemiyorum ama yazdıkların çoğunlukla doğru..

SEN ÖNCE GİT CHP HAKKARİ MİTİNGİNDEKİ BDPLİ GENÇLERİN AÇTIĞI PANKARTTA YAZAN ŞU YAZIYA BAK. "KÜRDİSTAN' HOŞGELDİNİZ" Çıkıpta o pankarta tepki gösteremedi.(*AVŞ*K)

Evet bende itiraf ediyorum.
TERÖRÜ AZDIRAN PARTİ AK PARTİDİR.ÇÜNKÜ;
- Komşularıyla sıfır sorun politikasıyla pkk ile mücadelede komşularını yanında çekmiştir(bkz. Suriye, İran)
- Birçok avrupa ülkesine baskıda bulunarak pkk nın para kaynaklarını kesmeye çalışmıştır.
- Milli birlik ve kardeşlik projesiyle kürt halkını milletimizle birleştirmeye çalışmış, pkk yı yalnız bırakmaya çalışmıştır.
.
.
.

Ya sen yazdıklarına inanıyor musun ? Bİraz destekli at.. Sıfır sorun var dediğin ülkeler yıkılıyor.. Kimle sıfır sorun politikası uygulasak ya BM giriyor ya da nato ve natonun yanında bizde giriyoruz.. YArın suriye ile iranada girerler..Çıkıp dese ya başbakan biz libyaya afganistana girmeyiz diye.. Onları geçtim adamlar harekatı Türkiyeden kontrol ediyor.. Burdan verilen emirlerle sağ solu bombalıyorlar.. Sen hala sıfır sorun diyorsun..

Bir çok avrupa ülkesine nasıl bir baskı yapmış anlatta bilelim.. ADamlar cayır cayır uyuşturucusundan tut silahına kadar kaçakçılığına kadar ticaretini yapıyorlar.. Doğuda sayenizde kontrol mü kaldı? Kılıçdaroğlu tepki göstermedide başbakan mı gösterdi? Hayır gösterdiyse anlatsın o zaman bize barzaninin hangi sıfatıyla görüşmüş.. Hemde kuzey ırakta sözde kürdistanda.. Milli eğitim bakanı barzaniyle yanyana şivan perveri dinlerken başbakan neden sen napıyorsun demedi? Milli birlik projesi sayesinde 34 pkk lı elini kolunu sallaya sallaya TÜrkiyeye girdi ve çıktı.. Sizde baktınız... Ama içeri subay ya da gazeteci atmasını iyi bilirsiniz.... Devlete hassiktir çeken adam dışarda ülkenin subayları içerde aferim süper projeymiş sizin ki...

Öncelikle şunu söyleyeyim.Fetullah Gülen türkiyenin gündeminitakip eden bir din adamıdır.Ve gündeme ilişkin konular hakkında genelde yorum yapmaktadır.(Daha çok kendilerini ilgilendiren konularda).Mesela kaset skandallarıyla ilgili açıklamalarda da bulunmuştu. Bu açıklama gayet doğal bir şey.
Erdoğan Gülen'in emriyle hareket ediyorsa ne mutlu bize.Ama sanmıyorum.Elbette dostlukları bulunabilir. Emir almaz fakat tavsiyelerini de dikkate değer bulabilir.
En azından bir çeteden emir almıyor
En azından illegal örgütlerin desteğini almıyor.
Gülen hareketi evrensel bir harekettir.
Senin
Hangi politikacın Afrika'daki çocukları düşünüp de oraya okul yaptırmış. Yardım kampanyaları düzenlemiştir.Sadece Afrika değil Amerika Almanya vb. birçok ülkede Türk okullarını açtırmıştır.
Hangi politikacın Uluslararası Türkçe olimpiyatları düzenlemiştir.
.
.
.

orda kurdistana hosgeldiniz diye pankart aciliyorsa.. sucu acanda degil.. miting yapanda degil.. buna izin veren..kurdistani kurmak icin her turlu yolu deneyen.. kurtlere oy icin herseyin sozunu veren.. imraliyla pazarlik yapan hukumette bulun.. turkiyeyi eyalatlere bolmek isteyipte hazirlik yapan muhalefetmiydi? illerin adlarinin degismesine izin veren ve dogudaki illerin adini kurtce farkli isimlerle degistiren muhalefetmiydi? sakir sakir sehit cenazeleri gelirken terorist cenazesine giden muhalefetmiydi? mitinglerinde turk bayragina tahammul edemeyipte indirenler muhalefettenmiydi yoksa hukumetin mitinginde mi oldu? oraya birtane soysuzu gonderip mitingin icine etmeye calismislar.. kilictar ogluda miting bozulmasin insanlar onu linc etmesin yoksa kabahat bizde olur diye ses cikarmamis.. o soysuzun davranislarina itibar etmemis.. buyukluk yapmis..

çok sinirleniyorum böyle körü körüne parti taraftarlığı yapıpta biri bir yanlış gösterince sen önce kendine bak diyenlere..

AKP yanlışıyla doğrusuyla Türkiye'nin partisidir ve iktidardadır. oy çoğunluğu bunu göstermektedir.
eğer bu parti iyi işler yapmasaydı veya daha iyi icraat yapacağı düşünülen başka bir parti olsaydı halk ona yönelirdi ve AKP ikinci dönemde ilk döneminden daha güçlenmiş olarak gelmezdi.

bir parti tüm icraatlarında yüzde yüz doğru ya da yüzde yüz yanlış olamaz. bunu kabul edelim artık.

parti taraftarı da karşıtı da yanlışa yanlış doğruya doğru demeyi öğrenmelidir.

siyah yada beyaz, herkes öz eleştiri yapmalı önce kendini düzeltmelidir..

çok sinirleniyorum böyle körü körüne parti taraftarlığı yapıpta biri bir yanlış gösterince sen önce kendine bak diyenlere..

AKP yanlışıyla doğrusuyla Türkiye'nin partisidir ve iktidardadır. oy çoğunluğu bunu göstermektedir.
eğer bu parti iyi işler yapmasaydı veya daha iyi icraat yapacağı düşünülen başka bir parti olsaydı halk ona yönelirdi ve AKP ikinci dönemde ilk döneminden daha güçlenmiş olarak gelmezdi.

bir parti tüm icraatlarında yüzde yüz doğru ya da yüzde yüz yanlış olamaz. bunu kabul edelim artık.

parti taraftarı da karşıtı da yanlışa yanlış doğruya doğru demeyi öğrenmelidir.

siyah yada beyaz, herkes öz eleştiri yapmalı önce kendini düzeltmelidir..

şu tanımın tonton amcanın partisini işaret eder gibi :)

kürtlerle ve sorunlarıyla ilk tanıştıran devlet adamı

abd güdümlü

üretim olmadan ekonomiyi paraya boğan iktidar

fark görebiliyormusun?

buğün kürdistan denilen topraklarda, erbil konsolosluğunu açanlar kimler. siz pankarttan bahsediyorsunuz adamlar konsolosluk açarak kürdistanı çoktan tanıdılar bize de bez parçasını konuşmak kaldı.

Başbakanın chp-mhp-bdp yi aynı kefeye koyması,
pkk ve bdp nin chp ve mhp mitingine en azından tepki vermemesi
örneğin pkk nın mhp nin diyarbakır mitingi için sözde sağduyu çağrısı yapması..
acaba diyorum;
bdp ve pkk ,mhp nin ve chp nin batıdaki oylarını düşürmek mi istiyor gibi bir soru aklıma geliyor...
biliyorsunuz önceki referandum da AKP ve BDP evet işbirliği yapmıştı...
acaba AKP -BDP ,seçim sonrası Türkiyeyi federasyona ve bölünmeye götürecek anayasayı
kolay gerçekleştirmek için bir işbirliği içinde mi, aralarındaki bu kavga göstermelik mi...?

okumya gerek bile görmüyorum çünkü seçimden önce herşey mübah her parti için geçerli bu dediğim

kimin kime destek verdiği apaçık belliydi zaten ama akp hükümeti çoktan af yasası çıkarmış anlaşma imzalanmış kimsenin ruhu duymadan.heyt be =) hadi yandaşlar zaten uyuyor da adamlar bizi bile uyuttu =) vay anasını.olaya bakın.

https://www.facebook.com/video/video.php?v=1588108321521&oid=200150207019&comments

akp-bdp-pkk danışıklı dövüş içindeler =)

yuh bize be vallahi yuh

adamları suriye yargılayıp sınırdan salacak ve biz bi bok yapamayacağız

bu kararın altına imza atanlar için doldurulabilecek o kadar noktalı satır var ki

yuh bize be vallahi yuh

adamları suriye yargılayıp sınırdan salacak ve biz bi bok yapamayacağız

bu kararın altına imza atanlar için doldurulabilecek o kadar noktalı satır var ki

abi bu video yu mhp yada chp pkk ile işbirliği içinde diyenlere kapak olarak paylaşmak zorundayız.

çünkü adamlar sahtekarlık ta o kadar ilerlemiş ki onların pis oyunlarını yemeyen biz bile yedik.

pes vallahi.

hala bunu görüp,göz yumanlara artık direk bölücü gözü ile bakıyorum.:sneaky2:

cahilliği de geçtim çünkü adamlar direk göz yumuyor bunun başka bi açıklaması yok olamazda.

akp ve onun bu tür bölücü oyunlarına göz yuman herkes net bir şekilde bölücüdür.bu kadar açık ve net.

yazıklar olsun.

Geri