Tepki

yehovan

Banned
Reaction score
0
Dün gece ve daha önce yaşanan terör olaylarında kaybettiğimiz askerlerimiz ve sivillerimiz için ve lanet olası terör örgütüne bu saldırıların bizi yıldıramıyacağını bir gidip bin geleceğimizi. dağdaki mağralarına korku salacağımızı o 5 kuruş etmeyen canlarını soğuk taşlara kargaların akbabaların yemesi için sereceğimizi Onlara karşı

TEK YÜREK
TEK BİLEK
TEK SİLAH

olduğumuzu göstermek amacı ile Hackhell'in Anasayfasında Büyük Yüce Türk Bayrağı ve Şanlı ordumuzun Şerefli askerlerinin yer aldığı bir resim veya resimlerle bezenmesini öneriyorum.

Her kullanıcınında avatarlarında imzalarında her konularında ve gerekli konulardaki mesajlarında gerekli cevabı vermesini temenini ediyorum.
Bu şekilde olmasada Hackhell ailesi olarak bir şekilde tepkimizi göstermeliyiz diye düşünüyorum.

Şerefli Ordumuzun büyünyesine katılana kadar yada görevini tamamlamış kişiler olarak sivil hayatımızın her noktasında ve alanında kahrolası canilerin eylemlerinden bu VATANI sevmekten korumaktan vazgeçmeyeceğimizi Gösterelim.

su bayrak indirme gibi serefsiz bi eylemde bulundukları zaman böyle bi tepki yapmıstık gene yapılabılınır...

ben deiştirdim sıra arkadaslarda ; )

daha duyarLı oLunabiLir, diğer arkadaşLardan da destek bekLiyoruz

tam dstek arkanızdayım hayinlere gerekli cevabı verelim ama soyle guzel bişey olsun ki anlasın hainler

Öneri güzel katılım yüksek olur umarım.

Tabi Şehitlerimiz için sadece bu kadarı yetmez:

1-)Hiç bir şeyden çekinmeden, evlerimizin balkon ve camlarına bir Türk bayrağı asalım,
2-)Bütün şehitlerimiz için bir Fatiha okuyalım!
3-)Millet olarak TSK'nın "terörist avına" elimizden geldiğince destek verelim.
4-)"Bölünmez Türkiye" ilkesinin karşıtı olan yerli-yabancı bütün seslere karşı cevabımızı verip demokratik tepkimizi ortaya koyalım.
5-)(bu çok basit) msn iletimize (w) yazalım >>> eğilmiş gül (Üzüntümüzü ve acımızı belirten)

bunlar çok zor şeyler değil
Orada Mehmetçikler bizim huzurumuz için uğraşıyorlar,gazi oluyorlar,şehit oluyorlar!
Peki ya "bizler" ne yapıyoruz???

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2184739' Alıntı:
Peki ya "bizler" ne yapıyoruz???[/B]

BizLer ne mi yapıyoruz ???
400.000 kişiLik bir sitede topu topu 5 kişi yorum yapıyor
2.000 on-Line üyemiz oLmasına rağmen konuya iLgi çok düşük, bunun yanında 2000 on-Line üyenin yarısından çoğu aduLt böLümLerinde gezmekte.
yazık....

BizLer ne mi yapıyoruz ???
400.000 kişiLik bir sitede topu topu 5 kişi yorum yapıyor
2.000 on-Line üyemiz oLmasına rağmen konuya iLgi çok düşük, bunun yanında 2000 on-Line üyenin yarısından çoğu aduLt böLümLerinde gezmekte.
yazık....

çok güzel yazmışın eline sağlık
asıl sorun bu:
DUYARSIZLIK!
Malesef toplumumuz yüksek seviyede "duyarsızlık" ve "umursamazlık" var
yazdıklarım şehitlerimiz yapılamayaak şeyler değil,
sadece birazcık olsun "ilgi ve alaka" istiyoruz!!!

Ezan diner bayrak iner diye bekleyen
Çakallara elimizden gelen her ortamda gereken tepkiyi göstermeliyiz gerçekten
Güzel bi başlık olmuş o ilk uygulamayı hatırlıyorumda çok büyük bi katıımcı kitlesi vardı inşallah aynı durum bu uygulamadada söz konusu olur

[VIDEO]oc0Q2p20GNQ[/VIDEO]

kalleşlerin parça parça olmuş leşlerini görmek nasip olur inşallah
eğer zerre kadar acırsam tür oğlu türk değilim​

Insallah bızlerde bıgun tadarız SEHITlık makamının tadını!!!öleceksek VATANımız ıcın olelım...

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!!
,

türk tavırlarıyla davranışlarıyla tarihte her zaman örnek olmuştur.İslamın temsilciliğini üstlenmiştir hiçbir zaman zulüm etmemiştir ;ama güya özgürlük bahaneleriyle ortada gezinen bir grup insancık masum insanları öldürerek dünyada bulunmayacak erdeme sahip mehmetçiğe silah doğrultarak büyük günah altına girmişlerdir.Bunun hesabını vermeleri inşallah ahirette zor olmaz onlar için.Bir mehmetçik düşer arkasından 100 mehmetçik gelir.Benide şehit etsinler canını bir avuç vatan toprağı için severek vermeyen en adi olsun.. Allah dağdaki aslan mehmetçiğimin yardımcısı olsun onları görünür görünmez bütün kötülüklerden korusun...

arkadaşlar bu konuyu açan arkadaşıma binlerce kez teşekkür ediyorum.bizzat ben malatyadaki cenazede bulundum herkesin yüreği parçalandı.arkadaşlar elinizden her negeliyorsa yapmaya çalışın kimse bu olaya tepkisiz kalmasın.enazından ''Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ'' dediği gibi bunları yapmayaçalışalım.

1-)Hiç bir şeyden çekinmeden, evlerimizin balkon ve camlarına bir Türk bayrağı asalım,
2-)Bütün şehitlerimiz için bir Fatiha okuyalım!
3-)Millet olarak TSK'nın "terörist avına" elimizden geldiğince destek verelim.
4-)"Bölünmez Türkiye" ilkesinin karşıtı olan yerli-yabancı bütün seslere karşı cevabımızı verip demokratik tepkimizi ortaya koyalım.
5-)(bu çok basit) msn iletimize (w) yazalım >>> eğilmiş gül (Üzüntümüzü ve acımızı belirten)

bende yanınızdayım hatta msn resmi ile kişisel iletiyi bile degiştirdim....

1563biv.jpg

en azından bunu bari yapalım :(
Şehitleremize Allah rahmet eylesin.

kampanya ya ilgi çok güzel forumda pek çok kişi avatarını değiştirmiş
kaooss desteğin için teşekkürler
ben sadece aklıma gelenleri yani yapılabilecek en kolay şeyleri yazdım sizlerde yapılabilecekler hakkında görüşlerinizi iletirseniz sevinirim :goz:

Geri