Teomanin YENİ AlbÜmÜ BugÜn Pİyasada ...

manya

Banned
Reaction score
0
En Son 2004 Te AlbÜm Çikaran Teoman YaklaŞik 2 Yil Aradan Sonra Yenİ AlbÜmÜyle Sevenlerİnİn KarŞisinda ...
AlbÜmÜnde 10 Şarki Bulunan Renklİ DÜnyalar Otelİ AlbÜmÜnde SÖz MÜzİkler Her Zamankİ Gİbİ Teomana Aİt
Kaset Ve Cd TÜm MÜzİk Marketlerde
S E V E N L E R İ N E D U Y U R U L Ur . . .

harika sarki albumu alirim yarin da sorun su:

klibi izleyen varsa bateriste dikkat etsin cok fazla hata yapiyo hatalar ilk nakarat bittikten sonra sarkinin ikinci kismina gecerken basliyo mesela :D komedi ya yarildim gulmekten ya bateri ritmi devam ederken adam terini siliyo goremedim diyen olursa iyi baksin ilk nakarat bitiminden sonra sarkinin ikinci kismina gecerken kamera teoman i gosteriyo ama baterist net gozukuyo :D:D:D:D:D

teomanın son albümünde bass çalan arkadaş benim arkadaşım mükemmel çalıyo herif teoman biraz yavaş kaçmış ona

basci ve gitarist ii ama eski albumunde burak gurpınar la yani athena nin baterist i ile calismisti keske gene onla calisaydi :( adam cok hizli ya :D

aslında teoman dinlememeye başlamıştım son 2 albümdür,ama son klip parçası hoşuma gtti...

bende 2.albumunden sonra dinlemeyi bırakmstm..ama gene eski hawasını yakalamaya calısıor rock turunde...

Geri