Ten years my frıend

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

Basında Bugün

CSKA’nın yıldız futbolcusu, Beşiktaş kaptanına yaşını ve kaç yıldır burada olduğunu sordu. 10 yıl cevabını duyunca da ekledi: Sen 4 yıl daha bu takımda oynarsın.

BEŞİKTAŞ’ın Şampiyonlar Ligi’nde CSKA Moskova ile oynadığı maçta bir sahne herkesin dikkatini çekti. Rüştü sakatlandığı için oyunun durduğu anda İbrahim Üzülmez ile Milos Krasic, 40 yıllık dost gibi koyu bir sohbete daldı. Ruslar’ın yıldız futbolcusu ile çat pat İngilizce konuştuğunu belirten Beşiktaş kaptanı, aralarında şu diyaloğun geçtiğini söyledi:
Krasic: Kaç yaşındasın?
İ.Üzülmez: 35.
Krasic: Kaç yıldır bu takımdasın?
İ.Üzülmez: 10 yıl arkadaşım.
Krasic: Süper. 4 yıl daha oynarsın.
İ.Üzülmez: Sen neden Avrupa’ya gitmiyorsun. Bu takıma fazlasın.
Krasic: Ben de gitmek istiyorum. Özellikle Liverpool’a gitmek istiyorum. Hocama çok yalvarıyorum ama astronomik bonservis ücreti istiyorlar.
İ.Üzülmez: Biraz dinlen artık. Sahada koşmadık yer bırakmadın. Maçtan sonra mutlaka görüşelim.
Krasic: Tamam.
Ruslar’ın sanıldığı gibi soğuk insanlar olmadığını da anlatan Üzülmez, “Ben böylesine yakın bir futbolcu görmedim. Sanki benim takım arkadaşım. Maç başından sonuna karşı karşıya geldiğimizde hep espriler yaptı. Soyunma odası çıkışında ise formamı istedi. Ardından birbirimizden telefonlarımızı alıp, ayrıldık” diye konuştu.

Hürriyet

İbo'ya bak rusyadan kanka yaptı kendine. İşini biliyo bizim iboda hee. Yarın öbür gün Rusya'ya tatile giderse her şey hazır.. :durdurun

''Ruslar’ın sanıldığı gibi soğuk insanlar olmadığını da anlatan Üzülmez, “Ben böylesine yakın bir futbolcu görmedim. Sanki benim takım arkadaşım. Maç başından sonuna karşı karşıya geldiğimizde hep espriler yaptı.''

sen o espriye gülerken golü yemişizdir ibo =)))

sana boşuna deli demiyoruz biz =)

İ.Üzülmez: Sen neden Avrupa’ya gitmiyorsun. Bu takıma fazlasın.

İ.Üzülmez: Biraz dinlen artık. Sahada koşmadık yer bırakmadın. Maçtan sonra mutlaka görüşelim.

Bizim deli mi söylemiş bunları:thumbup:

rusçayı parçalamış ozmn deli ibo deli gibi koşar deli gibi rusları.nediyorum lan ben :d

İbo inşallah adamın dediğini ciddiye almaz, yoksa 4 yıl sonra taraftar olarak delirebiliriz :durdurun

Geri