Templates Yardım ACİLLLL!!!!!

ceza05

New member
Reaction score
0
Arkdaslar Ben bi Templates yukledim bu templates içindeki yazılar flan ingilizce bunları ben kendime göre nasıl düzenliyecegim kendi yazılarımı flan koyacagım bunu bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz lutfen acil

Dosyanın uzantısı yok ama şöyle bişey yazıyor Shockwave Flash Object Lutfen yardım edin

Temlates merak edenler için http://www.nisanlim.com Adresinden baka bilirler ayrıca Temlates ' i upload da ediyorum arkadaslar link aşagıda lufen yardım edin.... :vur:vur:vur:vur (Upload Olunca LİNK konulacak)

arkadaşım senini indirdiğin template flash programı dediğimiz bir animasyon programında düzenlenebilecek bi template ve bu programda duzenlenen dosyalar .fla uzantılıdır. bu dosyalar duzenlendikten sonra .swf ızantılı kayıt edilir ve web sayfalarında bu swf uzantılı dosyalar kullanılır. senin indirdiğin template de swf uzantılıdır yani uzerinde oynama yapman oldukça zor, .fla uzantılı olması gerekirdi. şimdi diyeceksin ki peki biz fla dosyasını swf olarak kayıt edebiliyoruz da swf yi fla ya cevirebilir miyiz? elbette cevirririz ama bunun için flash dan farklı programlar kullanman gerekir ve her zaman çok iyi netice alamazsın. bir de bu animasyonları düzenlerken action script dediğimiz flash programına ait ozel bi kod dili kullanılır. bunu da bilmen gerekir. yani bu templat i duzenlemen oldukca zor. sen google dan "fla flash template" diye arattır ve fla uzantılı dosyaları bul ve biraz da bilmiyosan flash programı hakkında bilgi öğren. ancak bu şekilde çözümleyebilirsin...

peki kardes benm için fark etmez sadece bi temlate verseniz içine bn yazacagımı flan yazmam kolay olsa flash mılash olması önmli dgl sadece bi temlate i olsun yeter acil ama baba yaaa

Geri