Tempaltelerdeki Flashı değiştirmek nasıl

While1

Banned
Reaction score
0
Templarte monsterın nerdeyse tüm templatelerinde flash var ve bunlar inglizce yazıları türkçeye çevirmeye çalışıncada hiçbir program bulamadım. Adobe flashı kullandım ama ondanda bir şey anlamadım. Lütfen yardım

kardeş :

templaterdeki .fla uzantılarına o template in exe'si diybiliriz.Nasıl ki bir programın exe si var. flash'ın da .fla'sı var.Bir teplate'i o fla dosyasını adobe flash programı ile açarak düzenler kaydeder ve f12 tuşuna basarak (klavyenin) görüntüsünü alırsın.Buna da .swf denir. swfler tarayıcılarda görünür. Şayet indirdiğin bir template in içinde fla yoksa ve sadece swf varsa bu swf yi swfdecompiler tarzı programlarla kırarak fla olarak açarsın.

kardeş :

templaterdeki .fla uzantılarına o template in exe'si diybiliriz.Nasıl ki bir programın exe si var. flash'ın da .fla'sı var.Bir teplate'i o fla dosyasını adobe flash programı ile açarak düzenler kaydeder ve f12 tuşuna basarak (klavyenin) görüntüsünü alırsın.Buna da .swf denir. swfler tarayıcılarda görünür. Şayet indirdiğin bir template in içinde fla yoksa ve sadece swf varsa bu swf yi swfdecompiler tarzı programlarla kırarak fla olarak açarsın.

çok sağol hemen başlıyorum

.fla yı değiştridim ama nasıl .swf yapacağım öyle .fla olarak kalıyor.

fla lardaki yazıları değiştirmek için librarydeki txt lere tıklıyorum yazı çıkıyor. Yazının üstüne tıklıyorum yazı yazma kutuccuğu çıkıyor. Yazacağımı yazdıktan sonra önizlemeden bakıyorum eski yazı orda arkada duryor. Yani benmki üstüne yazılmış ve rengide farklı oluyor. Bunu nasıl düzeltirirm

dostum flash ta yazı vurgulu olsun die özellikle template monster templatelerinde yazıyı üst üste yazıyolar yapman gereken ya gerideki yazıyı değiştirmek ya da silmek. flashı çok bilmiosan sahneyle bek uğraşmadan deiştirmen gereken şeyleri library de ara kütüphane nesnelerine birer birer bakarak deiştirmen gerekenleri bul ve deiştir..

Geri