temelin tarlası

XX1971ZZ

New member
Reaction score
0
A.BD 'den iki bilim adamı TÜRKİYE'ye gelir.Araştırma yapmak için doğa ile ilgili.Karadenizde yaylalarda araştirma yapmak için köyden Bizim meşhur Temeli Rehbercı olarak alırlar.Temel bunları gezdirirken, birisinin siçacağı gelir.tam işini yapacak temel izin vermez.o çay bahçesi bizim değil olmaz der. adam kalkar.biraz ilerlerler,adam sıkıştığını söyler,temel az sabret ileri de bizim tarla var öriya siçarsin der.tarlaya gelirler adm siçmaya başlar ve rahatlar.Temelin yanina gelerek: Ahh Temel Türkiye herşeyi ile çok güzel her türlü zenginlik var ama sizde birlik-beraberlik yok der.Temel işte o dediğinizden bizde olsaydı,o zaman sen benim tarlama değil,ben senin tarlana siçardım der.

AÇilmamiŞ Mal

iki *bne taksiye binmişler ve yola koyulmuşlar bu sırada birisi vaart diye yellenmiş biraz gülmüşler ve az sonra ikincisi zaart diye yellenmiş yine gülmüşler bu arada taksicininde yelleneceği tutmuş fakat ayıp olmasın müşterilere;
- "ciizzzzzzzzttt" diye bir ses çıkartmış.
*bnelerden bir hemen atlamış;
- Bak açılmamış mal nasıl belli oluyor

Güzell. Komik geldi. Paylaşım için sağol..

?? daha iyi bir fıkra eklense daha iyi olabilirdi...

Yanındaki kim +18

Ünlü bir isadami cok zengin olur fakat bir türlü cocugu olmaz.Doktor'a gider ve sorunun kendisinde oldugunu ögrenir.İllaki cocukta istedigi icin evine genc bir erkek alir ve karisiyla yatirir ve zamanla 2 cocuk sahibi olur.

Uzun yillar sonra karisi ve cocuklari ile köyüne gitmek ister ama karisi o genc cocugunda illaki gelmesini ister ve bunu kocasina kabul ettirir.Köye giderler, köy meydaninda köylüler onu karsilar ve sorarlar
-"Agam bunlar kim?".Aga cevaplar
-"Bu karim,bu cocugum Mehmet,oteki cocugum Ahmet."
-"Peki agam yanindaki kim?"
-"Ha! o mu? O benim ya*ragim"...

Geri