temel ile dursun

innsann

New member
Reaction score
0
Temel ve Dursun, kumsalda gezerken, bir de bakmislar önlerinde Alaaddin'in Sihirli Lambasi duruyor.. Almislar ellerine lambayi söyle bir dokunup oksamislar.. Fiiiiiiiisssssssssss...
Cin disarda...
Cin, bir Temel'e bakmis, bir Dursun'a. Sonra dile gelmis:
-Kusura bakmayin ben sizinle ugrasamam.. Alin size üçer yumurta, her kirdiginiz yumurta için bir dilek tutun. istekleriniz yerine gelsin...

Cin uçup gitmis lambasina..

Temel ile Dursun ellerinde üçer yumurta ayrilmislar kumsaldan..
Aradan yillar geçmis.
Olaydan sonra birbirlerini görmeyen iki kafadar karsilasmislar.

Temel, Dursun'a sormus:
-Ula Tursin, ne ettun yimurtalari?
-Valla Temel, ilkini kirdum, çok para istedum, bitmeyen bir param var ..

-Eeee! ikincisu..??
-Onu da kirdum, çok güzel bir hatun istedum. Simdi dünyalar cüzeli bir karim var....

-Üçüncüsünü ne ettun???
-Onu kirdum, saglik istedum..
Hiç hastalanmadan yasayip cideyrum..

Peki sen ne ettun yimurtalari???

-Sorma... senden ayrildim eve celdum, tam esikten girerken ayagim takildi, yimurtanin biri yere düstü kirildi... Ben de, hassiktir be, dedum...Hay demez olaydum, evin içi çük doldi..

-Eeee! Sonra? Ikincisu..?
-Bir ev dolusu çükle ne yapayim, dedim... kirdim ikincuyu, bütun çük'leri geri götürmesinu istedum .

-Yaaa! Peki sonunciyi ne ettun??
-Ne edeyum? Kirdim sonuncuyu da " benimkinu geri getur " dedim...
*******************************************************************************************
Kasabanın birisinde çapkınlıklarıyla ünlü imam ve bekçi varmış.

O kadar zampara imişler ki, uçan dişi sineği bile

götürüyorlarmış.

Bir gün kasabaya, mesleğinin baharında genç, idealist bir doktor

bey

atanmış. Genç doktor, hem yakışıklı, hem de çok parlak kız gibi

birşeymiş. Doktoru gören bekçi ile imam, birbiriyle iddiaya

girmişler.

Doktoru önce kim becerirse , iddiayi o kazanacakmış.

Günlerden bir gün, akşam üzeri kasabanın bekçisi doktorun

muayenehanesine gitmiş. Doktora rahatsızlandığını söylemiş.

Doktor, bekçinin üzerini çıkartıp, sedyeye uzanmasını söylemiş.

Bekçiyi muayene etmeye baslamış. Elini bekçinin sırtına ve

göğsüne

sürerken bekçi doktorun elini nazikçe tutmuş:

BEKÇİ: 'Doktor bey sana birşey söylemek istiyorum'

DOKTOR:'Söyle bakalım'

BEKÇİ:'Ben senden hoşlanıyorum. Mümkünse seni bir kere yapmak

istiyorum'

DOKTOR:'Hay hay neden olmasın. Biz hastalarımızın her türlü

ihtiyacını karşılamak için görev yapıyoruz. Yalnız, şimdi akşam

üzeridir, insanlar işten çıkmıştır, muayenehaneme

uğrayabilirler,

sen şu pencereden bir bak bakayım sokak sakin mi,

yakalanmayalım.'

der.

Pencereler yukarıya doğru açılıp alttan mandallanan

pencerelerdenmiş.

Bekçi pencereyi yukarıya doğru kaldırıp başını dışarı çıkartıp

sokağa

bakmaya başlamış.

Tam bu sırada doktor pencerenin mandalını çevirerek pencereyi

kapatmış

ve bekçinin başı dışarıda kalacak şekilde bekçi sıkışmış.

Doktor bekçinin arkasına geçip pantolonunu indirmiş ve başlamış

icraata . Doktor icraatta iken bekçinin ağzındaki düdük 'düüürt düüürt' diye ötüyormuş. Tam bu sırada sokaktan geçmekte olan imam efendi: İMAM: 'Hayırdır bekçi efendi, o pencerede ne işin var?' BEKÇİ: 'Bakıyorum asayiş berkemal mi?'

İMAM: 'Sen onu benim külahıma anlat. Ben dün gece sabaha kadar o pencerede ezan okudum' demiş.
*********************************************************************************

Bu fıkra değilmiş ,
Olay Trabzon'un Maçka ilçesinde geçmiş.

Seksen iki yaşındaki Ayşe teyze,başı bağlı,namazını kılan bir teyze. Trabzon'a gitmek için otobüs durağında beklemektedir. O sırada sıkmabaş türbanlı bir kız da durağa gelmiş. Kızın başı ambalajlı ama eteği normalden biraz kısa. Ayşe teyze kızı dikkatle süzdükten sonra;
Kızım, yukarıdan değil, aşağıdan yapayler demiş

************************************************************************************
Nemfoman kadın, akşam dolaşırken, birden korkunç bir sex yapma isteği gelir kendisine. Etrafta kimse yok, çıldıracak. Bir kilise
görür ve içeri dalar. Kilisede kimse yok ama nöbetçi papazı görür.
Papaz :
- Kızım gecenin bu vakti ne istiyorsun ?
- Seni istiyorum seniiiiii. Al beni al !!!
- Kızım neler saçmalıyorsun burası kilise !
- Umurumda değil, benimle seviş. Hemen şimdi. Senin olacam senin !!
- Kızım saçmalama ben bir papazım ! Yapamam !
Kız soyunur ve yere uzanır. Muhteşem güzeldir de. Kendini okşamaya başlar. Bizim papaz terlemeye başlar. Ne yapacağını bilemez halde, çarmıhtaki isaya döner. Yüce isa ne yapmam lazım? Bana söyle ne olur !!
İsa seslenir :
- Çöz beni salak. Çöz beni !!!!!!!!!!

Oldukca genis bir araziye yayilmis 18 delikli bir kulupte golf oynayan adam, kacinci delikte oldugunu sasirmis..
Az ilerisinde oynayan bir kadin gormus. Ona dogru yurumus.. "Kacinci delikte oynadigimi sasirdim da" demis.. "Ben 7'nci delikte oynuyorum" demis kadin. "Siz benden bir delik geride oldugunuza gore, 6'da olmalisiniz.." Adam tesekkur edip oyununa donmus.. Bir
sure sonra, gene oynadigi yeri sasirmis. Kadin az ilerisinde..Ona kosmus gene "Ben 14'uncu delikte oynuyorum" demis kadin.. "Siz benden bir delik geride oldugunuza g? 13'tesiniz.." Adam oyununu bitirince kulubun barina gitmis. Bakmis kadin barin ucunda oturuyor. Yanindaki tabureye oturmus, "Tesekkur ederim tekrar" demis. "Size bir icki ismarlayabilir miyim?.. " Laf lafi, laf kapiyi acarken, adam kadina "Ne is yaparsiniz?" demis..
"Ben satis sefiyim" demis, kadin..
"Ne tesaduf, ben de satis sefiyim" demis adam ve sormus..
"Ne satiyorsunuz?.."
"Soylersem gulersiniz"demis, kadin..
Soz vermis adam gulmeyecegine..
"Orkid satiyorum ben" demis, kadin..
Der demez adam oyle bir gulmeye baslamis ki, tabureden dusmus, yerde gulmeye devam etmis, tepinerek.. Kadin "Soylemistim guleceginizi... Siz de soz vermistiniz, oysa" demis, hafif ofkeli..
"Yok" demis adam.. "Yok.. Size gulmuyorum. Ben de tuvalet kagidi satiyorum ve sizden hala bir delik gerideyim!.."

85 yasindaki bir adam tamamen meraktan sperm sayisini olcturtmek icin doktora gider..

Dr. adama bir kavanoz verir ve ''Yarin bana ornek sperminizi getirin'' der. Ertesi gun yasliadam doktorun ofisine gider ve ici bos, tertemiz olan kavanozu doktora verir. Doktor sorar,
''Ne oldu, bir sorun mu yasadiniz?'' Yasli adam anlatmaya baslar:
''Doktor, once ben sag elimle denedim, olmadi. Sonra sol elimle..Yine olmadi.. Karimdanyardim istedim. O da once sag eli sonra sol eliyle ugrasti. Maalesef yine olmadi. Sonraagziyla denedi; once takma disleriyle sonra takma dissiz... Yine tik yok. Yardim icinkomsumuz Arleen'i cagirdik. O da once 2 eliyle denedi, daha sonra kollari arasinda veen sonunda dizleri arasinda sikarak.. Yine olmadi... olmadi..."
Sok olan doktor sorar..
''Hadi haniminizi anladim ama komsunuzdan nasil boyle birsey istersiniz?''
Yasli adam cevap verir.
''Tabii istedim komsuluk hakki. Ama ne kadar denemis olsak da maalesef kavanozun kapagini acamadik doktor bey.''

Temel gunlerden birgun eve yaninda Natasa ile gelmis,
Fadime 'ne la bu' demis,
'bu da mi basima gelecekti?'.
Temel 'sakin ol Fadime, senin icin getirdim oni, hani belki fantazi filan yapariz diye' demis,
saf Fadime de 'iyi bari' diyerek Temel'in tarifine gore soyunup yataga
sirtustu yatmis.

Zaman gecmis, Fadime bakmis kendisi ile ilgilendigi yok yandaki kadýnla 69 yapýyor ,uzun sürüncede mizmizlanmis :

'Temel emin misin 169 diye bir pozisyon oldugundan ?

******************************************************************************************

Geri