telskop balığım hasta gibi bi bakın???

senko00

New member
Reaction score
0
mrb benim bir tane teleskop balığım var daha dün aldık.sabahleyin yatay yüzüo ama ölmedi sonra aşağıya gdio sonra bir daha gelio.akvaryumu değiştirdik ama bu seferde yüzerken biraz yata yüzüo lütfen yardın:help:help:help:help:help:help

fazla yaşamaz bende bi zamanlar balık besledim ama snn kinden degildi,,balık ters düz oldumu pek düzelmez, kuş olsaydı kafasını kopar can çekişmesin derdim ama balık sede olsa bekle

Valla bende de teleskop var diğerlerine göre biraz değişik yüzüyor ama 1 hafta oldu cok sükür bir problem yok teleskop gibi görüntüsü değiştirilmiş(DNA sıyla oynanmıs) balıklar hassas olurlar. Diğer japonlara göre dayanıksızlar diye biliyorum.

size faydalı bilgiler aktarabilmem için balığınız kaç litrede besliyosunuz diye bir soru sormam gerekli. sanırım yeni almişsınız balığı buyuk ihtimalle su şartları uygun değildi o yuzden oldu balığınızı almadan en az bir gün önce akvaryumunuzu hazırlayıp suyun dinlenmesini sağlamnız gerek

size faydalı bilgiler aktarabilmem için balığınız kaç litrede besliyosunuz diye bir soru sormam gerekli. sanırım yeni almişsınız balığı buyuk ihtimalle su şartları uygun değildi o yuzden oldu balığınızı almadan en az bir gün önce akvaryumunuzu hazırlayıp suyun dinlenmesini sağlamnız gerek

Doqru sölüyorsun ama suyunu temizleme yaparken 1 gün dışardamı kalcak balık :saskin
Bende pirana Var Bu kadar saglam balık zor bulunur ne versen yer suyu problem olmaz:D

hayır tabikide balık dişarıda kalmayacak akvaryumun lıtresıne gore bakım degisir normal sartlarda haftada%20 su degısımı olması gerek evimde 500lt bir akvaryumum var ve 12 yıldır bu işle ugrasıyorum uretmedigim balik kalmamıstır.sızın anlayacagınız gıbı temızlemeyı anlatayım istersenız akvaryumun kesinlikle suyu hastalık olmadıgı surece tamamen degıstırılmez eger boyle yaparsanız yararlı bakterılerı yokedersınız akvaryumuzdan bır mıktarda su aldıktan sonrada aynı mıktardakı suyu koyarken suyun dınlenmıs yanı klor dedıgımız maddeden arınmıs olması gerekır bunu yapmanın en kolay yoluda suyu bır petşişe yada kovada bir gün beklemesidir yanı balıgın dısarıda beklemesıne gerek yoktur onuda yapamıyorsanız akvaryumunuza direk olarak musluk suyu koyacaksanız ozaman su hazırlayıcı almanız gerekmektedır ancak bu sayede balıgınızın saglıklı yasamasına olanak vardır.

hayır tabikide balık dişarıda kalmayacak akvaryumun lıtresıne gore bakım degisir normal sartlarda haftada%20 su degısımı olması gerek evimde 500lt bir akvaryumum var ve 12 yıldır bu işle ugrasıyorum uretmedigim balik kalmamıstır.sızın anlayacagınız gıbı temızlemeyı anlatayım istersenız akvaryumun kesinlikle suyu hastalık olmadıgı surece tamamen degıstırılmez eger boyle yaparsanız yararlı bakterılerı yokedersınız akvaryumuzdan bır mıktarda su aldıktan sonrada aynı mıktardakı suyu koyarken suyun dınlenmıs yanı klor dedıgımız maddeden arınmıs olması gerekır bunu yapmanın en kolay yoluda suyu bır petşişe yada kovada bir gün beklemesidir yanı balıgın dısarıda beklemesıne gerek yoktur onuda yapamıyorsanız akvaryumunuza direk olarak musluk suyu koyacaksanız ozaman su hazırlayıcı almanız gerekmektedır ancak bu sayede balıgınızın saglıklı yasamasına olanak vardır.

bravo hackhell de ilk mantıklı bir akvarist arkadaş buldum ne bu ya balık bakmak çocuk oyunu değildir bende 19 yıldır hobiyi yapıyorum buradaki kadar saçmalık duymadım siz hastalanınca kafanızımı koparıyorlar yada suya atıp boğuyorlarmı hayvanları sevmiyorsanız beslemeyin eziyet etmeyin

Geri