TeLLo'ya 400 Bin Euro Zam..

Fieber

Game Over
Reaction score
0
Yarına SeLam Çakıpta Dünüme Döndüm..Ve Ben Nefes a
aufq0k.jpg

Rodrigo Tello'nun parasının 400 bin euro daha artırıldığı öğrenildi.
Geldiği dönemde Beşiktaş ile yıllık 900 bin euroya anlaşan futbolcunun, yeni transferlerin astronomik paralar alması nedeniyle rahatsızlık duyduğu, bunu da Başkan Yıldırım Demirören'e ilettiği biliniyordu.

Ferrari, Nihat ve Nobre'nin aldığı yıllık ücretler nedeniyle sürekli kriz çıkaran Şilili oyuncunun Başkan Yıldırım Demirören'e yaptığı zam için teşekkür ettiği vurgulandı. Zammı kapan Şilili oyuncu, milli maçlar nedeniyle ülkesine gitti.

Kaynak: Sporx.Com.​

para almadığı için mi oynamıyodu? :mad:

para almadığı için mi oynamıyodu? :mad:

Şimdi Şunu Düşün Kardeşım.. Sen TeLLosun..Savaşıyorsun Çırpınıyorsun Ve Hakikatende Iyı Oynuyorsun Takıma Katkı Yapıyorsun..Ve aLdıgın Para 900 Bin Euro..Ama SonraLardan Nobre Cıkıp Diyorki Ben 2.5 MiLyon Euro İstiyorum Ve Tam Bu Sırada Nihat Denen Biri GeLiyor YıLLık 3.5 MiLyon Euro aLıyor.. ÜsteLik BunLar Senden Daha Iyı Oynamıyor Sen BunLarı 2 Ye KatLıyorsun Oyun Bakımından.. Peki Şimdi Soruyorum OnLar 2.5 3.5 MiLyon EuroLar aLırken Bu Kötü OyunLarıyLa Sen 900 Bin Euro aLmayı KabuL Edipte Eskisi Gibi Sahaya Çıkıp Savaşırmıydın..??

zammı sonuna kadar hakediyorsun.. o ayrı mesele..

ama artık bahanen de kalmadı.. nasıl oynayacağını daha çok merak ediyorum şimdi..

Geri