..єЯDєM..
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
- Reaction score
- 0
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin, devre arasında göndereceği yabancı futbolcunun Rodrigo Tello olduğu öğrenildi.
Sözleşmesi dondurulan Delgado'nun takıma dönecek olması nedeniyle, kontenjan boşaltma zorunluluğu bulunan siyah-beyazlılarda Tello'nun son yaptığı açıklama bardağı taşırdı. Şili basınına, milli takımda forma giyebilmek için Wolfsburg ve Trabzonspor maçlarında risk almadığını konuşan Tello'nun bu tavrı, Denizli'nin sabrını taşırdı.
Ayrılık sinyali mi?
Mustafa hoca, Lig TV'deki 2'ye 1 programında bunun sinyalini verdiği gözlemlendi. Beşiktaş teknik direktörü, Şilili oyuncuyla ilgili sorulan bir soruya, “Tello, milli takımdan döndüğünde çok ciddi bir konuşma yapacağım ve bu çok kısa sürecek” yanıtını verdi.
Bobo da sırada
Denizli'nin bu oyuncuyu göndermek istemesinin nedenleri arasında Tello'nun dış basında verdiği demeçlerin yanı sıra bu sezon sergilediği kötü performansının da yer aldığı vurgulandı.
Mustafa Denizli'nin devre arasındaki transfer planlarının içerisinde iyi bir teklif gelmesi halinde Bobo'yu da göndererek yerine daha kaliteli bir santrfor almak istemesinin de olduğu öğrenildi.
DENİZLİ, LİG TV'DE NE KONUŞTU?
Delgado'yu arıyorum
Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli katıldığı 2'ye 1 programında, hem kendisinin, hem de takım arkadaşlarının Delgado'yu çok aradıklarını söyledi.
Şampiyonluk engellenemez
Denizli, takımının şampiyonluktan uzaklaştığı yönündeki eleştirilere, “Beşiktaş şampiyon olacak. Bunu kimse engelleyemez. Bunu hepimiz göreceğiz” şeklinde yanıt verdi.
Sergen'i çizmeye gömerim!
Beşiktaş'ın A2 takımını çalıştıran Sergen Yalçın'ın, takım ve kendisiyle ilgili yorumlarına Denizli, “Sergen'i izlemiyorum. Ama sert eleştiriler yapıyormuş. Çizmeyi aşarsa çizmeye gömerim” şeklinde ilginç bir yorum getirdi.
Şimdi bırakın gitsin diyorlar
Tribünlerin son dönemlerdeki maçlarda Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e sert tepkiler göstermesini de eleştiren Denizli bu durum için şu açıklamayı yaptı: “(Yeter Demirören, 2 kupa yeter) diye bağıranlar, şimdi (Bırakıp gitsin) diyorlar. “
Gezer'in başımızın üstünde yeri var
Denizli, Bünyamin Gezer ile ilgili, “Bünyamin Gezer'i derbiye versinler, başımın üstünde yeri var. Hakem hatalarını ben hep içimde yaşarım. Bunları da kimseyle paylaşmam” diye konuştu.
Kaynak