TeLLo ya GüLe GüLe

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
tello13.jpg

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin, devre arasında göndereceği yabancı futbolcunun Rodrigo Tello olduğu öğrenildi.

Sözleşmesi dondurulan Delgado'nun takıma dönecek olması nedeniyle, kontenjan boşaltma zorunluluğu bulunan siyah-beyazlılarda Tello'nun son yaptığı açıklama bardağı taşırdı. Şili basınına, milli takımda forma giyebilmek için Wolfsburg ve Trabzonspor maçlarında risk almadığını konuşan Tello'nun bu tavrı, Denizli'nin sabrını taşırdı.

Ayrılık sinyali mi?

Mustafa hoca, Lig TV'deki 2'ye 1 programında bunun sinyalini verdiği gözlemlendi. Beşiktaş teknik direktörü, Şilili oyuncuyla ilgili sorulan bir soruya, “Tello, milli takımdan döndüğünde çok ciddi bir konuşma yapacağım ve bu çok kısa sürecek” yanıtını verdi.

Bobo da sırada

Denizli'nin bu oyuncuyu göndermek istemesinin nedenleri arasında Tello'nun dış basında verdiği demeçlerin yanı sıra bu sezon sergilediği kötü performansının da yer aldığı vurgulandı.

Mustafa Denizli'nin devre arasındaki transfer planlarının içerisinde iyi bir teklif gelmesi halinde Bobo'yu da göndererek yerine daha kaliteli bir santrfor almak istemesinin de olduğu öğrenildi.

DENİZLİ, LİG TV'DE NE KONUŞTU?

Delgado'yu arıyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli katıldığı 2'ye 1 programında, hem kendisinin, hem de takım arkadaşlarının Delgado'yu çok aradıklarını söyledi.

Şampiyonluk engellenemez

Denizli, takımının şampiyonluktan uzaklaştığı yönündeki eleştirilere, “Beşiktaş şampiyon olacak. Bunu kimse engelleyemez. Bunu hepimiz göreceğiz” şeklinde yanıt verdi.

Sergen'i çizmeye gömerim!

Beşiktaş'ın A2 takımını çalıştıran Sergen Yalçın'ın, takım ve kendisiyle ilgili yorumlarına Denizli, “Sergen'i izlemiyorum. Ama sert eleştiriler yapıyormuş. Çizmeyi aşarsa çizmeye gömerim” şeklinde ilginç bir yorum getirdi.

Şimdi bırakın gitsin diyorlar

Tribünlerin son dönemlerdeki maçlarda Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e sert tepkiler göstermesini de eleştiren Denizli bu durum için şu açıklamayı yaptı: “(Yeter Demirören, 2 kupa yeter) diye bağıranlar, şimdi (Bırakıp gitsin) diyorlar. “

Gezer'in başımızın üstünde yeri var

Denizli, Bünyamin Gezer ile ilgili, “Bünyamin Gezer'i derbiye versinler, başımın üstünde yeri var. Hakem hatalarını ben hep içimde yaşarım. Bunları da kimseyle paylaşmam” diye konuştu.

Kaynak

TeLLo Her Zaman Beşiktaş İçin Savaştı MücadeLe Etti Ancakkk, Bu Sezon Araya Maddi DegerLer Girdi O Maddı DegerLer Istedıgı Yönde DüzenLendı HaLa Oynamıyor HaLa Savaşmıyor Sahada Ruh Gibi DoLaşıyor.. Geçmişte GüzeL AnıLar Bırakıp Oynamış Olabılır Ancak Biz Bugune Bakarız.. Adam Gibi Oynicaksa Başımızın Ustunde Yerı Var Haaa Yok Benden Bu Kadar Derse Kusura Bakmasın Hep Bi Ağızdan GüLe GüLe Deriz..

Ayrıca Mustafa DenizLinin Dedigine 1 Gram KatıLmıyorum..Bünyamın Gezerın Başımızın Ustunde Yeri FeLan Yok..!!

Taraf Tutan EyyamcıLık Yapan HakemLerLe İşimiz oLmaz DefoLsun Gitsin..

Tello'yu bu sene ben hiç tanıyamadım. Geçen sene izlediğimiz adam gitti yerine başkası geldi sanki. Maddi konulardaki fikrimde senden farklı Moz. Yani bi firma düşün 100lerce çalışanı var. Herkesin aynı maaşı alması mümkün mü ? İşe girerken sözleşme yaparsın, imzalarsın olur biter. Ama şu yapılabilirdi, Tello'yu daha çok motive etmek için aldığı ücrete zam yapılabilirdi. Şampiyonluk şansımız en az diğer takımlar kadar var hala, yarıştan kopmuş değiliz. Bunun ikide bir gündeme getirilmesi tamamen BEŞİKTAŞ'ı yıpratmaya çalışmalarındandır. Sergen Yalçın konusundaki fikrime gelecek olursak, Sergen BEŞİKTAŞ için çok önemli bir isimdir. A2 takımını çalıştıran isimdir ama Mustafa Denizli hakkında da bu kadar ileri geri konuşması doğru değil bence. İkiside şıan BEŞİKTAŞ'ın bir parçasıdır. Serge'nin yorumlarını "doğru" olduğunu düşündüğüm halde çok sert buluyorum. Aile içindeki bir kavga gibi geliyo bana.

Geçen seneki Tello yu çok beğeniyordum
Ama bu sszonki performansı düş kırıklığına uğrattı Bjk taraftarlarını.Yine de hakkında karar verilmeden önce iyi düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum.Öyle yabana atılıverecek bir oyuncu değil Tello.

Tello çok kaliteli futbolcu Bence Bjk deki en yetenekli futbolculardan biri gitmesini istemem .

Tello yetenekleri olan bi futbolcu, bi futbolcunun yetenekleri öyle zınk diye bitmez bazı sorunları var demek ki.

Geri