TeLLo Krizi

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaşımızda maaşına zam isteyen Tello'nun krize yol açtığı bildirildi.

Tello krizi!

Beşiktaşımız, yabancı transferinde gol üstüne gol atarken, takım içinden yediği golle sarsıldı. Siyah-beyazlıların Şilili oyuncusu Rodrigo Tello, gece geç saatlerde ülkesinden döndü.

Bugün için yöneticilerden randevu istedi. Tello'nun görüşmeyi, maaşına yapılacak zammı konuşmak için istediği öğrenildi. Siyah-beyazlı takımda yıllık 900 bin Dolar'a oynayan Tello'nun, yıllık 2.1 milyon Euro alan Matias Delgado, 2.4 milyon Euro alan Matteo Ferrari ve 2.3 milyon Euro alan Mert Nobre'yi örnek göstererek maaşının bu oyuncuların seviyesine çıkarılmasını talep edeceği bildirildi.

1.6 MİLYON EURO İSTİYOR

Türkiye Kupası ve ligde şampiyonluk sonrası Şilili Tello'ya 'sözleşmesinde iyileştirme' sözü veren yöneticilerin bu sözlerinde duracağı ifade edilirken, Şilili oyuncuya verilmesi düşünülen rakamın 1.6 milyon Euro olduğu kaydedildi. Ancak Tello'nun 2 milyon Euro istediği ve bu rakamdan aşağı inmeyi düşünmediği gelen haberler arasında.

Kaynak

İste koçum iste adam gibi yabancı transfer yapmış tüpçü elin yabancısını alıp 1-2 hafta oynatıp atıcaklarına ellerindeki adam gibi futbolculara para fazla versinlerde adamlar daha iyi oynasın.

Sonuna Kadar Hak Ediyor TeLLo..

ama iyi hatırlarsanız onu sporting lizbondan aldığımızda senelik 850 bin filan verince sportingli yöneticiler o kadar etmez ve biz veremezdik demişlerdi.. ama şimdi bazı dallama insanlarla kıyaslanırsa aldığı para daha az ve çok daha iyisini hak ediyor o ayrı mesele.

ŞampiyonLukta Baş MimarLardan Ve ŞampiyonLar Ligi İçin Beşiktaş'a GerekLi Bir İsim Hakettiği Miktarı İstemesi Gayet NormaL Ve Hakediyorda...

Tello kesinlikle hakediyor
Geçen sene gösterdiği performansla takıma büyük katkı gösterdi
Şampiyonlar ligi ve lig gibi 2 zorlu kulvarın olduğu bu sezonda da kendisine ihtiyaç duyulacağına inanıyorum...

basın sunni kriz yaratma adama zaten zam yapılacak sezon sonu bekle denildi şimdi yenilenecek basın abartma ağzını topla bak artık suları bulandırmak için çok uğraşmaya başladın fener nihatı alsa yılın transferi olurdu şimdi satılmış basın neler yazıp çiziyor bizim saf inançlı kartallarda inanıyor bırakın medyayı biz yolumuza bakalım!!!

Oyun tarzını begendiğim bir oyuncu. . .
TeLLo gecen sezonun kadrosunda!!
En iyi 3 kişiden biri. . .

1,6 cok değiL. . .

Birde Nobre 2,3 aLıyorsa. . .
TeLLo 3 istese hakkıdır. . .

Bence de Tello iyi bi zammı haketti. Ancak Tello' nun bu şekilde bi istekte bulunduğuna inanmıyorum zaten sezon içinde konuşuldu Tello' yla. uygun fiyat belirlendi diye biliyorum.

tellonun en doğal hakkı bence

nobre delgadonun aldığı paranın yanında tellonun istediği bile az...

Geri