TeLLo Denizli'ye karşı çıktı...

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
tello13.jpg

Şilili yıldız, "Gençlerbirliği´ni yenip, 26. hafta değil de 24. hafta liderlik koltuğuna oturacağız" dedi.

Ligde ilk kez üst üste üç maç kazanan Beşiktaş havaya girdi. Son haftaların formda ismi Rodrigo Tello iddialı açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin 26. haftadaki liderlik hedefini 2 hafta öne çeken Şilili futbolcu, “Fikstür avantajımız var. Bu hafta Trabzonspor ile Galatasaray karşılaşacak. Sivasspor’un da Ankaragücü’yle zorlu bir maçı bulunuyor. Bu durum, bizim için büyük bir avantaj. Gençlerbirliği’ni devirip, liderlik koltuğuna oturacağız” dedi.

‘Kolay maç kalmadı’
Artık kendi işlerine baktıklarını ifade eden Rodrigo Tello, “Rakiplerimizin maçlarını izlemiyoruz bile. Çünkü önemli olan bizim kazanmamız. İnönü Stadı’nda Gençlerbirliği’ni ağırlayacağız. İlk maçı farklı kazanmıştık, ancak bu karşılaşma zorlu geçecek. Taraftarlarımızın da desteğiyle 3 puanı alan taraf olacağız. Artık ligde kolay maç yok. Zirvedeki her takımın puan kaybı yaşayabileceğini düşünüyorum. Biz dikkatli olmalıyız” diye konuştu.

Kaynak

bal damlıyo be ağzından Tello,siz futbolcular böyle kendine güvenir şekilde konustukca ben kendi adıma söyliyeyim içim kıpır kıpır oluyo heyecanlanıyorum....

son hafta da olsa ben razıyım ben yeter kü güldürün yüzümüzü bu sezon

son hafta da olsa ben razıyım yeter ki güldürün yüzümüzü bu sezon

Çok ÖzLedık Be Abi Çok...Ama Şunu Dıyım Son Haftaya Kadar LiderLik KoLtuqunda Oturupta Sonra Hafta İnmektense Son Haftaya Kadar 2. oLup Son Hafta 1.eLe Geçirmek Daha MantıkLı =) Biz Her Zaman Ki Gibi SizLere İnanıyoruz KartaLLarım..

bu 24 - 26 mevzusunu basın ii şişirdi ha olurda 26. hafta kartalım lider olamazsa sanki dünyanın sonu gelecek camiya karışacak gibi bi hava bıraktılar ortaya bırakılm biz hafta saymayı bizim hedefimiz belli şampiyonluk turu atmak önümüzdeki maçlar zor böle açıklamaları yanlış buluorum kendi adıma daha önce resmi taraftar sitemizdede sölendiği gibi

SESSİZ VE DERİNDEN GE-Lİ-YO-RUZ!

demeliyiz ama malesef sesimiz çok çıkıo bundan öncede sayısız kere çok çıktı hep susturulduk bu sene bırakın futbol oynasınlar basın açıklamasıyla şampiyon olunsa zaten levent erdoğan sayesinde şampiyonluk turu atmış olurduk...herkes şapkasını önüne koysun adam akıllı topunu oynasın ii futbol falan filan geyikleride yapmıoruz 1 - 0 olsun bizim olsun gerisi fasa füso...

GS'Liyim ama BJK şampiyon oLsun üzüLüyorum artık bu istikrarsız geçen seneLerine :)

Geri