Tello’nun yerine Sapara

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Beşiktaş Yönetimi ücretinin iki katına çıkartılmasını isteyen Şilili´ye yol gösterdi. Rota, Holosko´nun vatandaşı Slovak yıldıza çevrildi

18_261872_sapara423.jpg

Beşiktaş’ta dün olağanüstü gelişmeler yaşandı. Şilili yıldız Tello, sabah yapılan idman sırasında şık bir çalımla kendisini geçen Serdar Özkan’ın üzerine yürüdü ve dirsek attığı gerekçesiyle göğsüne omuz vurdu. Tello’nun sinirli halinin nedeni ise akşam saatlerinde ortaya çıktı. Kartal’dan yıllık 900 bin Euro alan Şilili oyuncunun yönetimle görüşerek fiyatının iki katına çıkartılmasını istediği ortaya çıktı.
Ancak yönetimin bu talebi geri çevirdiği ve teknik direktör Mustafa Denizli’nin isteği üzerine Slovak orta saha oyuncusu Marek Sapara’ya yöneldiği bildirildi. Norveç ekibi Rosenborg’ta oynayan 26 yaşındaki Sapara geçtiğimiz sezon devre arasında da transfer edilmek istenmiş ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçilmişti. Tello’nun bu çıkışı üzerine Kartal’ın Sapara’yı bitirmek için harekete geçtiği kaydedildi. Bu arada Şilili oyuncunun mukavelesi gereği Beşiktaş’a 1,8 milyon Euro verdiği taktirde boşta kalacağı kaydedildi.

FANATİK

Bu habere de inanmak istemiyorum. ama doğruysa versinler Telloya parasını gitmesin. o bizim atom karınca adayımız.

eger haber dogruysa tello 900 bin euro icin gonderilirmi hic,gene nobre den az istemis.gecen sene besiktas sampiyon olduysa bunda tello nun payi cok..tello nun o 2 milyon euroluk futbolculardan ne eksigi var..eger takim icindeki dengeleri dusunmeden futbolculara ucuk transfer yaparsaniz,kimsede sessiz kalmaz herkes hakkini isteyecektir.900 bin euro icin tello gonderilemez ,ben bu haberi sacma buldum ama o aldigi paranin hakkettigi seviyeye cekilmesi gerekir..

Hep yönetim hataları...

Delgado ve Nobre ile dengeleri altüst ettiler...

Tello'dan daha iyisini bulmaları zor olduğuna göre ne yapıp edip Tello yu razı etmeleri lazımm..

TeLLo 3 5 Kuruş Para İçin oLay Yaratıcak ßı Adam DeqıL.. Ortak Karar aLınır TatLıya ßaqLanır..

MozoLe Miяach;4457015' Alıntı:
TeLLo 3 5 Kuruş Para İçin oLay Yaratıcak ßı Adam DeqıL.. Ortak Karar aLınır TatLıya ßaqLanır..

burda ki yorumların hepsine katılıyorum da mozole abi buna gülmeden edemedim kusra bakma=))

adam fiyatı iki katına çıkarılsın istemiş bi de 900.000 hani ben o parayı hiç yanyana görmedim mesela:dilCocuk:

Geri