Telekom'u Millileştireceğiz

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Telekomcular Derneği Yönetim Kurulu, 21 Ocak 2011 tarihinde Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Sayın Osman PAMUKOĞLU’nu ziyaret etti.

Ziyarette, Dernek Başkanı Zafer TEKBUDAK, Başkan Yardımcısı Fazlı KÖKSAL, Genel Sekreter Selçuk Mete DARICI, Yönetim Kurulu Üyeleri; Nurdan TAN, Savaş Dinçer YETİŞER ve Rıza ŞAHİNER hazır bulundular.

Başkan Zafer TEKBUDAK kısaca Derneğin Kuruluş amacını ve hedeflerini anlattı.

Dernek üyelerini dinleyen Pamukoğlu “iktidara geldiğimizin ertesi günü TÜRK TELEKOM’U DEVLETLEŞTİRECEĞİZ/ MİLLİLEŞTİRECEĞİZ. Türk Telekom’un eski çalışanlarını da TÜRK TELEKOM’a geri alacağız.” şeklinde cevap verdi.
Dernek üyelerine “Türk Telekom’un yeniden millileştirilmesinin önünde engel var mı? Hukuki, Stratejik, Ekonomik?” şeklinde soru yönelten Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu’na bilgi veren yönetim kurulu üyeleri “Belki Tahkime başvurabilirler. Ama iktidar bu konuda kararlı olduğunu gösterebilirse, her konuda (tarife, toplu alımlar, kamulaştırma , altyapı vb) siyasi iktidara bağlı olan bir şirketin tahkime gitmesi de zor.” dedi.
İmtiyaz Sözleşmesinin iptali için Danıştay’a açılan davadan da bahsedilen görüşmede Danıştay’ın leyhde karar vermesi halinde Tahkim’e başvurunun da zorlaşacağı konuşuldu. Pamukoğlu “Biz bu konuda kesin kararlıyız. Onlar da bizim kararlılığımızı anlayacaklar. Ben her özelleştirilen kurum için bunu söylemiyorum. Ama Türk Telekom çok önemli. TÜRK TELEKOM yeniden DEVLETLEŞTİRİLMELİDİR/ MİLLİLEŞTİRİLMELİDİR. Bunu da bu saatten sonra her yerde her ortamda söyleyeceğim. İnanıyorum ki, bunu benden duyan diğer siyasiler de aynı şeyi söyleyecekler. Bu konu Türkiye’nin milli politikası haline gelecek” dedi.
Dernek üyelerinin Türk Telekom’un haklarında açtığı Tazminat davasından bahsedince, Sayın Pamukoğlu gülerek, bunlar yıldırma taktikleri, Mücadelenizden vazgeçmeyin. Savaşçılığı bir hayat felsefesi olarak benimseyin ve yılmayın” dedi.

Daha sonra partisinin başta özelleştirme olmak üzere, ekonomi ve tarım politikaları hakkında bilgi veren Pamukoğlu sorunların şarlatan politikacılar tarafından çözülemeyeceğini, ülkede yapılan tahribatı kısa sürede gidereceklerini vurguladı.

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) | Resmi Websitesi - Telekom'u Millileştireceğiz

İnternet paralarından dolayı bile bu adama oy verilir arkadaş. Özelleştirdi AKP hükümeti şimdi resmen kazık montajı yapıyorlar.

inş diyelim.. yediğimiz kazıklar boyumuzu aştı üstüne birde hergün belli saatlerde adsl kesintisi yaşıyorum, telekomu arayıp soruyorum hep aynı hikaye sorun yok diyorlar

Pamukoglu “iktidara geldiğimizin ertesi günü TÜRK TELEKOM’U DEVLETLEŞTİRECEĞİZ/ MİLLİLEŞTİRECEĞİZ. Türk Telekom’un eski çalışanlarını da TÜRK TELEKOM’a geri alacağız.” şeklinde cevap verdi.

Paşam sen, olsa olsa Milliyetçilerin 3-5 puan oyunu azaltıp anca bu işin olmazlıgını saglarsın!...:confused:

Türkiye'ye Lübnanlı oger Telekom kadar sömürücü, yalancı, yüzsüz yabancı özel bir şirket gelmedi. Özelleştiğinde adamlar 1 senede özelleştirme parasını çıkartıp ödeme yaptılar. Dünyada böyle bir özelleştirme örneği yoktur. Daha sonra adamlar devletin yaptığı alt yapı yatırımı ile hızları arttırıp en yüksek hızı 2Mbit'den - 8Mbit'e çıkarttılar. ve halada internet hızı aynı. Artmıyor. Çünkü yatırım yok. Telekomun özelleştiği dönemde Japonyada en yüksek internet hızı 20Mbit idi. Sonra adamlar hızları 100Mbit'e daha sonra 1000 Mbit'e çıkarttılar. İnternet hızında resmen 3 dünyası ülkesi olduk.

İnşallah Hepar iktidara gelir. ve Türk Telekom yeniden devletleştirilir. Bence Türkiye'de mevcut adaletsiz düzeni tek değiştirebilecek parti Hak ve Eşitlik partisidir.

Elektriği özelleştir telekomu özelleştir ondan sonra böyle 5 milyona benzin satarsın açığı kapatmak için.

İnşallah yapılır.

herşeyi pazarlayacağız.demişlerdi.hafızalarınızı yoklayınız.

Emin ÇÖLAŞAN

Ballı Türk Telekom!!!

Elimde Ankara Ticaret Odası tarafından hazırlanmış bilgisayar verileri var. Ortaya korkunç bir gerçek çıkıyor. AKP hükümeti, altın yumurtlayan tavuk Türk Telekom’u -günü kurtarmak için- yabancılara satıvermişti.

Kaça satıverdi? 6.5 milyar dolara.

Oysa Türk Telekom sadece 1999-2005 yılları arasında 11 milyar 457 milyon dolar kár elde etmişti. Sadece 2005 yılı kárı 3 milyar 268 milyon dolardı.

Yapılan satış sözleşmesine göre, artık yabancıların elinde olan Telekom geçen yıl hükümete 1 milyar 310 milyon dolar taksit ödedi. Yıllık kazancının yaklaşık üçte biri!

Taksitli borcu 2010 yılında bitecek ve yine aynı anlaşmaya göre her yıl yapılacak ödemelerle bu rakam -dikkat ediniz, faizi dahil- 7 milyar 665 milyon dolar olacak! Demek ki bu kuruluş sadece 2005 yılı içerisinde toplam borcunun yarısından biraz daha az bir kár elde etmiş oldu.

Telekom’un devlete hiçbir zararı yoktu. Her şeyi ile tıkır tıkır çalışan bir kuruluştu. Çok büyük paralar kazanıyordu. Ayrıca kritik bir kuruluştu. Örneğin sabit telefonların dinlenmesi Telekom aracılığı ile yapılıyor. Telekom yetkilileri santral binalarında birkaç basit işlem yapmadıkça, sabit telefonları dinlemek mümkün olmuyor.

Şimdi dinleme işi ve yetkisi de yabancıların elindeki Telekom’da! İster belli yerlerden direktif gelsin, ister gelmesin, arzu ettikleri her sabit telefonu yabancılar dinleyebilir. Devletin en kritik telefonları dahil!

kaynak

çok zor be.%55'ini 6,5 milyar dolara satmışız.düz hesapla tamamı 13-14 milyar dolar arası olsa yukardaki verilere göre (Sadece 2005 yılı kárı 3 milyar 268 milyon dolardı.) kimseden telekomu 4 yıllık karına satması beklenemez.o halde bir hayli yüksek meblağlar gözden çıkarmak zorunda kalırız.artık bizimkiler ne düşündülerse kelepire gitti.kazığı bize kaldı.

Pamukoglu “iktidara geldiğimizin ertesi günü TÜRK TELEKOM’U DEVLETLEŞTİRECEĞİZ/ MİLLİLEŞTİRECEĞİZ. Türk Telekom’un eski çalışanlarını da TÜRK TELEKOM’a geri alacağız.” şeklinde cevap verdi.

Paşam sen, olsa olsa Milliyetçilerin 3-5 puan oyunu azaltıp anca bu işin olmazlıgını saglarsın!...:confused:

bu yorumu ancak alkışlarım arkadaş,kimse kusura bakmasın...

Milliyetçi dediğin milletini vatanını düşünen demektir, şimdi düşünme sırası sizlerde düşünün bakalım mhp şimdiye kadar ne söylemlerle yurttaşın önüne çıktı ve iktidar ortağı iken neler yaptı ?????? siz mhp li olarak millileştirmeye karşımısınız ? bu ülkenin kendi kendine yatmeyeceğinimi düşünüyorsunuz ? milliyetçiyim derken Türkiyenin bu yabancılara pazarlanmış halinden memnunmusunuz ? parti başkanlarının atanmış milletvekilleirnden memnunmusunuz ? siz vekilinizi ne zaman seçebildiniz ? mhp başkan yardımcılarının kasetleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? mhp , akp ve chp nin usa güdümünde olması hoşunuzamı gidiyor ? hala obama ya oy vermekte direnecekmisiniz ? bunları size sormuyorum sadece kendi kendinize sormanızı rica ediyorum.....

bu yorumu ancak alkışlarım arkadaş,kimse kusura bakmasın...
Elbette bu sizin fikriniz her fikre saygımız var ancak avatarınızdaki gibi bizde ya Allah deyip, mhp içinmi yoksa bu vatan içinmi canımız feda edeceğimiz seçeneğinde VATAN diyenlerdeniz :)

Geri