Telegol Diyalogları..

ChaMuR

Altın Üye
Reaction score
0
istanbul'daki (şampiyonlar ligi) grubun ilk maçında lazio'nun kazandığı beşiktaş maçı sonrası:
güntekin:reha abi ne diceksiniz beşiktaş'ın gruptaki şansı nedir?
reha:mağlubiyete rağmen beşiktaş kalan 5 maçı da kazanıp gruptan 15 puanla çıkmayı bilecektir.
turgay şeren:yok ebenin a..ı reha
güntekin:e yeter artık turgay abi.
turgay:e ama öle diimi güntekin?

turgay:yok ebenin amı ali sami

lucescu: ahmet çakar bana hep küfrediyor, birine iyi yahut kötü demek doğru değildir
ahmet çakar: ben ona küfretmiyorum, neden adam değil onu anlatıyorum, o karton aslan

ahmet çakar : burda tatlı tatlı konuşuyoruz sayın şengül bana laf sokmak için an kolluyorsunuz ... olay laf sokmaksa benden iyi kimse sokamaz ... başlıyayım mı sokmaya ?

ahmet çakar: sayın alkış bakin programın başınndan beri dikkat ediyorum yanlış yoldasınız. hanım olsanız fiziksel bi rahatsızlığinız mı var diyecem.

-ingilizce biliyosan anlat neden kredi alamadı galatasaray. ingilizce anlat ama bi duyalım. bi bikoooz de ya ?

-utanıyorsun di mi güntekin, eziliyorsun çeviri yapamadığın için, itiraf et güntekin...

ahmet çakar: oğuz'cuğum, sana oğuz diyebilir miyim?
oğuz:hayır.
ahmet çakar: peki sayın çetin.

turgay şeren: bak ahmetcim ben utandım, sen gel sende utan

ahmet çakar:sevgili sinan *yarin oburgun pascal* serdar bilgili den "bu benim biraderimdir" diyip makas alirsa nolcak?

ucescu (italyanca-ahmet çakar'a): sen ne boktan bir hakemdin vıdı vıdı...
tabi ahmet çakar cevap veremez..daha sonra....
g. onay: hocam ben zaten bazı şeyleri çevirmedim tam olarak
a. çakar:niye çevirmiyorsun güntekin (neden burdasın sen o zaman)
g.onay: (iki geveledikten sonra)ama siz zaten sürekli konuşuyorsunuz benim de kafaöm karıştı hocam duyamıyorum ki lucescu'nun söylediklerini...

turgay şeren:barselonada çok tehlikeli bi forvet var,gassaray defansını uyarmak isterim,aman çocuklar pülüvere dikkat!!
g.onay:kluivert turgay abi..

ahmet çakar ın vurulmasından sonra...

adnan aybaba: artık mafya da şerefsizleşti, silahla gelip vurmak kolay, sıkıyosa silahsız gelseydi, ahmet hoca şööyle bi tutsaydı boynundan, kolunun altında alsaydı, yatırsaydı yere.. silahla herkes yapar.

güntekin onay: ...evet turgay abi sen ne diyceksin?...

turgay şeren:ya bu mancesterin bi forveti var önüne geleni atıyo mistergoç muydu?
güntekin:nistelrooy

kuzu adnan : bursa'nın kadrosu düşecek kadro muydu allah aşkına?
ulu serh-at: saysana bursa'nın kadrosundan 4 isim.
kuzu adnan : okan,eee...
ulu serh-at: say,say!..
kuzu adnan : ee serhat
ulu serh-at: ne,ne serhat mı?
kuzu adnan : dur sayıyorum...
ulu serh-at: serhat mı dedin?
kuzu adnan : yok canım ne serhat'ı,sen bursa'da mı oynuyorsun ki?
güntekin arabulan: her neyse..

bülent tulununda 18 aralık gecesi programa katılmasıyla yarma ötesi konuşmaların yaşanmasına sebebiyet veren diyaloglardır..

b.t: orda tabi sevgili ziya abi ve gökmen var ama çok önemli biri daha var futbol profösörü adnan aybaba.adnan açık şekilde necati ve hakan'ın bir olup ümit karan'ı oynatmadığını ve bunuda tipik medya ağzıyla ben
bunu bir yerden duydum kaynağını söylemem diyor.ya böyle bişey olabilir mi sevgili gökmen,ziya abi? o zaman herşeyi bilen adnan ailton'u kleberson,koray'ı toraman oynatmıyor falan desin?ya gerets acaba bu akşam şu adnan aybabayı dinleyim bakayım ne diyor kadromu ona göre oluşturayım falan mı zannediyor?ya adnancım ciddi söylüyorum erafta millet senle dalga geçiyor.
a.a:niye benle dalga geçiliyor? kim benle dalga geçiyor ya?nasıl benle dalga geçilir ya?
b.t:sol tarafına bak ziya abin sana nasıl bakıyor?
a.a:niye bakayım?önüme bakarım ben.
b.t:hayret bişey!!sen önüne bak,ileriye bak.
a.a:ya neden benle dalga geçilsin?senin bu hitapların galatasaray'a,özhan canaydın'a yakışmıyor.
b.t:galatasarayla işin yok senin sen şu engin futbol bilginle konuşmana devam et ya!!
a.a:sizin bu kaba tavırlarınız,tehditkar tavırlarınız galatasaray'a yakışmıyor 2-3 hafta önce bağlanıyorsun gökmen abiye senin
kafan bişiy almaz abuk sabuk şeyler diyosun
b.t:kendine taraftar çekmeye çalışma sen beşiktaşı konuş kardeşim
a.a:ben herşeyi konuşurum.
b.t:kardeşim sol tarafına dön ziya abiye bak o adam senin hayatın kadar top oynadı
a.a:biz burda hayata mı bakacaz,hayat mı konuşacaz ne ilgisi var?
b.t:sen savunduğun takımın ne durumda olduğuna bak
a.a:sende kendi takımına bak
b.t:ben kendi takımıma çok iyi bakıyorum.

üşenmeden kim oturup yazmış bunu yaww ?

bunların cogunu canlı yayında izlemiştim : )

benimde burda olmayıp hatırladıklarım var;

-şampiyonlar liginin en iyi 11 i seciliyodu kalede buffon secilmişti turgay şeren ısrarla rüştü seçilmeliydi diyodu ama o sene fenerbahçe şampiyonlar ligine gitmemişti

-anelkanın beşiktaşa korayı geçip attıgı golde faul var mı yok mu diye tartısırlarken adnan aybaba;

"anelka faul yapmamıştır cünkü müslüman...müslüman adam faul yapmaz"

demişti.

-son olarak ahmet çakar turgay şeren e "salakça konuşuyosun" demişti sonra bozulan şeren e "bak sana salak demiyorum konuşmana salak diyorum" diyerek durumu toparlamaya çalışmıştı

en üstteki ebenin amı kısmının videosu var bende ;=)

Geri