Telefonunuzun Yazı Tipini değiştirin!!!!!

eXi26

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar şimdi anlatacağım yöntemle telefonunuzun yazı tipini değiştirebilirsiniz.
Öncelikle fontlar TÜRKÇE KARAKTER desteklidir.
Şimdi;
Öncelikle fontlarımızı indiriyoruz.

FONT

Rar şifresi: hackhell.com

İndirdiğimiz fontları telefona atıyoruz.
sonra telefondan fexplorar vb bi program yardımıyla c:/system'in içine fonts diye bi klasör oluşturuyoruz ve indirdiğimiz fontlrdan istediğimizi Bu klasörün içine atıyoruz.
Daha sonra telefonu kapatıp tekrar açıyoruz.
İŞLEM Tamam...
:cool:

Fontların değiştirilmesi...

Arkadaşlar ben kendi kullandığım yöntemi anlatayım ben böyle yaptım ve oldu.

İlk önce seçtiğimiz bir fonttan başka bir fonta geçmeyi anlatayım.
İlk önce istediğimiz fontu yeni bir klasör açarak c/system in içine atalım klasörün adı önemli diil(Yalnız adı fonts olmasın mesela A olsun).
Sonra şu an kullanmakta olduğumuz fontun bulun duğu c/systemin içindeki fonts klasörünün adını değiştirelim mesela B yapalım.

Sonra tekrar uygulamak istediğimiz fontun bulunduğu a klasörünün adını fonts olarak değiştirelim ve telefonu restartlayalım.
Bu kadar.

Bütün fontları devre dışı bırakma(telefonun orjinal yazı tipine dönme):
Kullanmakta olduğumuz c/ systemdeki font klasörünün ismini değiştirelim ve telefonu restartlayalım.[[Daha sonra bu klasörü silebiliriz]]
Bu kadar
.

NOT: Arkadaşlar böyle uğraşana kadar yeni bir fonts klasörü yapıp değğiştir desek olmazmı derseniz ben denedim olmadı...

Başka bi yöntem bulan olursa paylaşsın.
Eğer takıldığınız yer olursa buralardayım

Biraz karışık oldu ama idare edin artık.:D

Kardeş çalışaman tebrik ederim ama merak ettiğim bişey var eğer bunu yaptıktan sonra eski haline yani orjinal haline getirmek istersek ne yapmamız gerekiyor çünkü açtığımız o font dosyasını silmeye izin vermiyor telefon.daha önce başıma geldi böyle bişey format atmak zorunda kaldım.Eğer cevaplarsan çok memnun olurum.

potenza' Alıntı:
Kardeş çalışaman tebrik ederim ama merak ettiğim bişey var eğer bunu yaptıktan sonra eski haline yani orjinal haline getirmek istersek ne yapmamız gerekiyor çünkü açtığımız o font dosyasını silmeye izin vermiyor telefon.daha önce başıma geldi böyle bişey format atmak zorunda kaldım.Eğer cevaplarsan çok memnun olurum.

Kardeş Fontları değiştirme ve silmeyi msj editleyip anlattım.
Bu anlattığım yönten kendim tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.
((Bu olayı çözene kadar tele kaç kere rest attım hatırlamıyom.))

arkadaşlar bu font değiştirme işlemini hiç denemeyin deneyenler bazıları telefonları açamadılar ancak format atıp düzeltilio hatta bazen format bile işe yaramıo mecburen servise gider benden söylemesi

Gerçekten güzel paylaşım.. Teşekkürler...

daha önce denedim ama güzel bi font bulamadım bidaha deneyecem tsklerrr

daha önce denedim ama güzel bi font bulamadım bidaha deneyecem tsklerrr

eXi26' Alıntı:
Kardeş Fontları değiştirme ve silmeyi msj editleyip anlattım.
Bu anlattığım yönten kendim tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.
((Bu olayı çözene kadar tele kaç kere rest attım hatırlamıyom.))

potenza kardes dogru soluyor. fonts klasoru sılınmıyo zaten sılınmesı de cok mantıksız olur cunku klasor u sılınce telefon hangı fontu kullancak kı..orjınal font ıcın format ıster bence

tolgahanba' Alıntı:
arkadaşlar bu font değiştirme işlemini hiç denemeyin deneyenler bazıları telefonları açamadılar ancak format atıp düzeltilio hatta bazen format bile işe yaramıo mecburen servise gider benden söylemesi

Ben kendimde denemediğim hiçbir programı oyunu vb burada vermem!!!
Zararlı bişey olsa zaten paylaşmam.
Ben denedim değiştirdim sonra tekrar eski haline de getirdim.
Sorun yok!!!

kardes güzel paylaşım eline koluna paylaşımına sağlık

beyler bu fontları fexplorar vb programlar olmadan nasıl ykleyebılırım?? acıl cvp

Arkadaşın dediği şekilde fontu tel kurun. Herkesin derdi orjinale nasıl döneceğiz derdi galiba Bunun için "Font Remover" programını kurun çok küçük bi program zaten çalıştırınca yüklenen fontu siliyor teli açıp kapayınca orjinal fonta dönülüyor bu kadar basit. Sonra yeni font koymak istediğinde tekrar dosya yöneticisinden yeniden fonts klasörü olusturup yeni font u koyup teli açıp kapatıyorsunuz bu kadar. Bu arada Font Remover programını daha önce buradan almıştım ben de ( 2 ay kadar önce) arattırın bulun derim şu an yükleme imkanım yok, boşuna tele format atmayın . Benden bu kadar sanırım aydınlatıcı olmuştur...

Barnn' Alıntı:
beyler bu fontları fexplorar vb programlar olmadan nasıl ykleyebılırım?? acıl cvp

Maalesef.Fonts klasörlerini görüp .kopyala yapıştır vb için fexplorar vb bi program yüklemen lazım...

exi26(marvin) çokkkkkkkkk teşekkürler.
font işi güzel oldu.

arkadaşım söylediklerinden bi tanesi bile doğru deil uyguladım mesela font un bulunduğu klasörün adı değişmiyor fazla sallama daha sen bile yapmamışsın belli bende kendi yöntemlerimle sildim ...

Geri