eXi26
New member
Arkadaşlar şimdi anlatacağım yöntemle telefonunuzun yazı tipini değiştirebilirsiniz.
Öncelikle fontlar TÜRKÇE KARAKTER desteklidir.
Şimdi;
Öncelikle fontlarımızı indiriyoruz.
FONT
Rar şifresi: hackhell.com
İndirdiğimiz fontları telefona atıyoruz.
sonra telefondan fexplorar vb bi program yardımıyla c:/system'in içine fonts diye bi klasör oluşturuyoruz ve indirdiğimiz fontlrdan istediğimizi Bu klasörün içine atıyoruz.
Daha sonra telefonu kapatıp tekrar açıyoruz.
İŞLEM Tamam...
Fontların değiştirilmesi...
Arkadaşlar ben kendi kullandığım yöntemi anlatayım ben böyle yaptım ve oldu.
İlk önce seçtiğimiz bir fonttan başka bir fonta geçmeyi anlatayım.
İlk önce istediğimiz fontu yeni bir klasör açarak c/system in içine atalım klasörün adı önemli diil(Yalnız adı fonts olmasın mesela A olsun).
Sonra şu an kullanmakta olduğumuz fontun bulun duğu c/systemin içindeki fonts klasörünün adını değiştirelim mesela B yapalım.
Sonra tekrar uygulamak istediğimiz fontun bulunduğu a klasörünün adını fonts olarak değiştirelim ve telefonu restartlayalım.
Bu kadar.
Bütün fontları devre dışı bırakma(telefonun orjinal yazı tipine dönme):
Kullanmakta olduğumuz c/ systemdeki font klasörünün ismini değiştirelim ve telefonu restartlayalım.[[Daha sonra bu klasörü silebiliriz]]
Bu kadar.
NOT: Arkadaşlar böyle uğraşana kadar yeni bir fonts klasörü yapıp değğiştir desek olmazmı derseniz ben denedim olmadı...
Başka bi yöntem bulan olursa paylaşsın.
Eğer takıldığınız yer olursa buralardayım
Biraz karışık oldu ama idare edin artık.
Öncelikle fontlar TÜRKÇE KARAKTER desteklidir.
Şimdi;
Öncelikle fontlarımızı indiriyoruz.
FONT
Rar şifresi: hackhell.com
İndirdiğimiz fontları telefona atıyoruz.
sonra telefondan fexplorar vb bi program yardımıyla c:/system'in içine fonts diye bi klasör oluşturuyoruz ve indirdiğimiz fontlrdan istediğimizi Bu klasörün içine atıyoruz.
Daha sonra telefonu kapatıp tekrar açıyoruz.
İŞLEM Tamam...
Fontların değiştirilmesi...
Arkadaşlar ben kendi kullandığım yöntemi anlatayım ben böyle yaptım ve oldu.
İlk önce seçtiğimiz bir fonttan başka bir fonta geçmeyi anlatayım.
İlk önce istediğimiz fontu yeni bir klasör açarak c/system in içine atalım klasörün adı önemli diil(Yalnız adı fonts olmasın mesela A olsun).
Sonra şu an kullanmakta olduğumuz fontun bulun duğu c/systemin içindeki fonts klasörünün adını değiştirelim mesela B yapalım.
Sonra tekrar uygulamak istediğimiz fontun bulunduğu a klasörünün adını fonts olarak değiştirelim ve telefonu restartlayalım.
Bu kadar.
Bütün fontları devre dışı bırakma(telefonun orjinal yazı tipine dönme):
Kullanmakta olduğumuz c/ systemdeki font klasörünün ismini değiştirelim ve telefonu restartlayalım.[[Daha sonra bu klasörü silebiliriz]]
Bu kadar.
NOT: Arkadaşlar böyle uğraşana kadar yeni bir fonts klasörü yapıp değğiştir desek olmazmı derseniz ben denedim olmadı...
Başka bi yöntem bulan olursa paylaşsın.
Eğer takıldığınız yer olursa buralardayım
Biraz karışık oldu ama idare edin artık.