telefonumu değiştircem hesaplı kaliteli istiyorum diyen girsin

Obsessed

dead and gone
Reaction score
0
şimdi herkesin laf attığı çin malı dedikleri telefonlar var bn aldım 200ytl ye (300ytl)normal
anycool tv si var trt onayı var ekranı çok güzel yani gidip alabilrisiniz 2 batarya onaylı hiç hatasını görmedim ama illada nokia derseniz xpress müzik derim sonyerricson derseniz walkman ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz:durdurun:durdurun

Bence de Sony alacaksanız W serisinden birini alın bence hatta Sony'nin son modeli vardı S500i mi ne onun da W modeli var kayar kapaklı güzel bi telefon

250-300 tlyi çin malına vereceğine üstüne 50-100 daha koy çift hatlı samsung al başın ağrımasın derim ben...canavar gibi telefon

ben kullanıorm çift hatlı tv li 1 aydır hiçbiryerimi ağrıtmadı sağlam

ne yaparki bu telefon sağlam dürüyo bi kullansan dokunmatik tv li tadından yenmiuyo

bence sony almayın kvk bayileri artık sony şikayetlerinden bıkmış ve artık arıza çıktımı bakmıyolar bursada ben kendi telefonum için gitmiştim benimki nokia ama sony adını hatırlamadığım 2 telefon markası içinde aynı bilgiyi veriyolar genelde sonylerde joystik sorunu çıkıyor sanırım bundan dolayı gene tabi kişiye kalmış almak

Bende almayı düşünüyorum .Ama çin malını almamamın tek sebebi büyük olması :) :)

nokia 1200 mı ne kullanıyorum valla çok süper hiç uğraştırmıyo:D
bir davete gideceğim zaman iphone u alıyorum yanıma ama okula feln giderken en iisi kereste olanı. kaç kere fırlattım arkadaşın kafasına daha kapanmayı bırak bataryası yernden çıkmadı:D

artık çin malınında pek o kadar bi farkı yok bence

ama bi kere düştümü kırılıyor nokiayı 2000 kere yere at bişey olmaz

sony w810i süper bir telefon. her işi görüyor. walkman,2MP kamera, radyo, vs.....

Geri