Telefona şaka programı

<<<RevengeR>>>

ƒσяυмυη ηєω ѕтαяı
Reaction score
0
Adindan da anlasilacagi üzere arkadaslarinizi telefonda isletmek gibi kötü bir aliskanliginiz varsa size yardimci olabilecek bir program. Tele Saka programinda kayitli film replikleri vardir ve siz yeri geldikçe ilgili repligi çift tiklayarak çalarsiniz. Bu replikler çesitli internet sitelerinden bulunmustur ve bir baslangiç olsun diye programa eklenmistir. Yani sizde kendi dosyalarinizi programin veritabanina ekleyebilirsiniz. Programin özelligi ise replikler aranda gruplama yapabilmesi ve iliski kurabilmesidir. Örnegin programda Açilis Konusmalari, Isimler gibi gruplar var. Bunun yaninda gene örnek olarak Alo.wav dosyasi seçilirse baska bir pencerede Alo.wav ile iliskilendirilmis Kimsiniz.wav dosyasi görünecektir.
Not: Tele Saka programi sesler arasindaki iliskiyi kurmak için Ado kullaniyor. Bu nedenle bilgisayarinizda Ado 2.x in yüklü olmasi sart. Ancak ADO yaygin bir kullanim alanina sahip oldugu için bilgisayarinizda zaten yüklü olabilir (WinME, Win2000, WinXP ile beraber gelir). O nedenle tavsiyemiz önce programi indirip deneyin eger çalisiyorsa bilgisayarinizda ADO yüklü demektir. Eger yüklü degilse program zaten hata verecektir.
asdnq.th.png

işte link:telesaka v100 indir - Upload.gen.tr

(alıntı)

bende alıntı yaptım çünki indirdim çalışıyor o yüzden konu açtım kötülüğünüze değil yanlış anlamayın..

Şimdi emir3834 kardeşim...

Burda en eskiforum üyelerinin bile hata yapma toleransı vardır...

Yalnız, kullanıcıların iyiliği için birşey yapmışsan, bi zahmet kötü düşünülmesini engellemek ve kullanıcıları bilgilendirmek adına, caps dediğimiz ekran görüntüsü, program hakkında bilgi (eğer yoksa kendi yorumların) ve varsa hangi telefonlarda çalıştığı, telefona ne gibi bi yük yada avantaj sağladığı konusunda açıklamalar yapmanı tavsiye ederim..Paylaşamında bir usulu(raconu) vardır değil mi?

Şimdi senin beni yanlış anlamamanı temenni ederek gerekli eksikleri tamamlamanı öneririm...

Hatta indirip ben bizzat deniycem sanal pc de...

Lakin bunlar senin yülkümlülüklerindir, bilesin...

Ellerine sağlık, tekrar teşekkürler alakan için..

Geri