Telefon Hafıza Kartı

adajyo

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR SORUN HAFIZA KARTININ BİR ŞEY YÜKLEMEME İZİN VERMEMESİ.
RESMİ AŞAĞIYA KOYDUM İLGİLENENLERE ŞİMDEDEN TEŞEKKÜRLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
epiyiw.jpg

Başlat/çalıştıra gelip regedit yazıp tamam dedikten sonra;

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies kısmından WriteProtect i bulup sağ tıklayıp "değiştir" dedikten sonra orada çıkan değer eğer 1 ise 0 yapın.

Son olarak ControlSet001 ve ControlSet002 kısımlar içinde aynısını uygulayın
ALINTIDIR

Başlat/çalıştıra gelip regedit yazıp tamam dedikten sonra;

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies kısmından WriteProtect i bulup sağ tıklayıp "değiştir" dedikten sonra orada çıkan değer eğer 1 ise 0 yapın.

Son olarak ControlSet001 ve ControlSet002 kısımlar içinde aynısını uygulayın
ALINTIDIR

StorageDevicePolicies bunu bulamadım daha doğrsu yok

Hafıza KArtında Telefonda Koyduğun Bir Şifre Var mı? Bide Hafıza KArtını PC ye Bağlarken Kullandığın Ek Hafıza Kasasının Yanındaki Pin e Dikkat Ediyormusun Onun Aşağı Veya Yukarı Olması İzinleri Etkile Bu Söylediklerimi Dene

Hafıza KArtında Telefonda Koyduğun Bir Şifre Var mı? Bide Hafıza KArtını PC ye Bağlarken Kullandığın Ek Hafıza Kasasının Yanındaki Pin e Dikkat Ediyormusun Onun Aşağı Veya Yukarı Olması İzinleri Etkile Bu Söylediklerimi Dene

pin yada herhangi bir şifre koymadım ama mesela bluetooth tan veri alıyo

kullandığım hafıza kartı da o küçüklerden hani şu samsung lara takılan

önceden veri yülleyip silebiliyordum şimdi ise böyle bir parazitlik yapıyor

hafıza kartını eger verilen hafıza kartı adaptorune taktıysan kucuk tırnakcıgı lock diceksin sonra istedigini kopyala

hafıza kartını eger verilen hafıza kartı adaptorune taktıysan kucuk tırnakcıgı lock diceksin sonra istedigini kopyala

hafıza kartını adaptöre takıyorum ama küçük tırnakçığı nasıl lock edeceğimi bilmiyorum sana zahmet anlatabilir misin

Hafıza kartını kart okuyucuya takıyorsan kart okuyucuda dikkatli incelersen kenarında bi çentik var ileri ittiriver heralde olur ondan sonra kopyalamaya çalış

Hafıza kartını kart okuyucuya takıyorsan kart okuyucuda dikkatli incelersen kenarında bi çentik var ileri ittiriver heralde olur ondan sonra kopyalamaya çalış

sağol valla son noktayı koydun sorun halloldu eyvallah

diğer ilgilenen arkadaşlara da teşekkürler

sorunu hallettiğine sevindim.

Arkadaşlar bendede aynı sorun var kart adaptöründeki lock kilidini her iki pozisyonada getiriyorum fakat ne karttan pc'ye nede pc'den karta dosya atamıyorum kart micro sd kart normalde bluetooth ile dosya transferioluyor fakat kasadaki çoklu kart okuyucuda arkadaşınkiyle aynı hatayı veriyor lütfen çözüm.

Geri