Telefon değil sanki bilgisayar

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

Telefon değil sanki bilgisayar

Nokia'nın göz kamaştıran telefonu N97 için geri sayım başladı. Satışa çıkmadan 88 bin sipariş aldı..

Merakla beklenen telefon Nokia N97, 12 Ağustos'tan itibaren Türkiye'de satışa sunulacak. Önceki akşam Esma Sultan Yalısı'nda lansmanı yapılan yeni cep telefonu için şimdiden 88 bin sipariş alındı.

Firmanın telefon olarak değil, “bilgisayar” olarak tanıttığı ürün, 32GB dahili hafızaya ek olarak microSD kart desteği ile bu iddiasını doğruluyor.

Nokia Türkiye Müdürü Conor Pierce, "Bu cep telefonunu Çin bile taklit edemeyecek." dedi. Pierce, Türkiye'de özellikle gençlerin N97'yi 'sanal âlemi bireye özel' hale getirdiği için elinden düşüremeyeceğini savundu.

N97, Facebook gibi sık kullanılan sosyal ağ sitelerini 'Nokia Ovi Mağazası'nda topluyor., N97 aynı zamanda tek tıkla haber ajanslarına, bireysel bankacılığa, en yakın bankamatik veya şubenin nerede olduğuna ulaşabiliyor.

Nokia, yeni cep telefonunu piyasaya sürmek için Üçüncü Nesil teknolojinin Türkiye'de işlerlik kazanmasını bekledi. Bu sebeple dünyaya göre bir ay gecikmeli olarak 12 Ağustos'ta piyasaya sürülüyor.

98898.jpg

N97, ilk üç ay boyunca Nokia shop ve Turkcell bayilerinde satışa sunulacak.

98899.jpg

99 liralık taksitlerle 24 ayda 2 bin 376 liraya, 120 liralık taksitlerle ise 18 ayda 2 bin 160 liraya alınabiliyor.

98900.jpg

FM radyo, TV çıkışı, belge görüntüleme, sesli arama

98901.jpg

QWERTY klavyeye ve 3.5 inçlik ve 16:9 görüntü biçimindeki dokunmatik geniş ekrana sahip olan Nokia N97, Symbian S60'ın 5. sürüm işletim sistemine sahip.

98902.jpg

32 GB dahili hafızası olan telefona, microSD kart ile 16 GB daha ekleyebiliyorsunuz.

98903.jpg

Tam dolu pil ile aralıksız 37 saat müzik dinleyebiliyor ya da 4.5 saat video izleyebiliyorsunuz. saniyede 30 kare VGA video çekimi

98904.jpg

Boyutları 11.7 cm boy, 5.5 cm en, 1.5-1.8 cm. arası değişen kalınlıkta. Ağırlığı ise 160 gram..

98905.jpg

Dahili GPS özelliği sayesinde uydu üzerinden konumunuzu belirleyebiliyor ve yer tarifi alabiliyorsunuz.

98906.jpg

5 megapiksel kamerası bulunan ürünün kablosuz ağ, USB 2.0, Bluetooth bağlantı çeşitleri de mevcut.

98907.jpg

3.5 mm'lik standart kulaklık çıkışına sahip olan Nokia N97, 700 Dolar'lık yurt dışı fiyatı ile 2009'un ilk yarısında satışa sunulacak.

kaynak

çok süper bir paylaşım teşekkürlerr...

yurt dışı 700 dolar bize 2300TL nasıl iş bu

bunlar benim gibi pocketpc kullanmayı hobi edinmiş insanlar için çok özel degil
HTC Kullanmadan karar vermeyin samsung omnai kullanmadan bilemezsiniz begenmedin mi format çakar gibi çak romu istediğin gibi kullan
Şahsen ben kendi pda mdan yolda dilekçe yazıp ilgili kuruma ulaştıgımda dilekçe verdiğim bile olmuştur.
Windows tabanlı bence daha kullanışlı telefona bişey oldugunda telefoncuya ihtiyaç yok çak romu gitsin
Yazılımı begenmedin mi degiştir başka verfsiyon ve görsellikte olanları yükle aç GPS i navigasyon olarak kullan çek resimleri slayt haline getir tak tv ye izle aynı şey videolar içinde geçerli dokunmatik ekran parmak dostu bir sürü ara yüz akıl almayacak yenilikler mesela ben Htc mde hem opera hem skyfire hem expoler üç tarayıcı kullanıyorum. Aklınıza gelmeyecek bin türlü özellik G sensör sayesinde telefonu su terazisi olarak bile kullanabiliyorum :)) (Çamaşır makinası gürültü yapıyordu onun denge ayarını yaptım mesela: )
Bu fiyat aşırı fazla bu özelliklere göre
HTC Touch Diamond 2 kullanmadan Bir samsun i900 omnia kullanmadan karar vermemek lazım

6230i de bana yetiyor ama bunları görünce özenmiyorum deil

ßenim iPHone ßundan iyi :hhsigara

kulanışlı gözüküyo

2.000 TL. lik bir telefon ama hala symbian işletim sistemi kullanıyorlar...
Benim 250 TL lik telefonumda bile windows mobile 6 var :)

Geri