TeLeFeRiKTe 15DK ÇıPLaK KaLDı (+16)

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Havada yarı çıplak asılı kaldı

Kayak tatili yapan adam, bozulan teleferiğin gazabına uğradı. Teleferikten baş aşağı sarkan adamın pantoluna da çıkınca ortaya trajikomik bir görüntü çıktı.

ABD Colorado'da lüks bir kayak merkezinde tatil yapan adam, oğluyla birlikte teleferiğe bindi. Hızlı ilerleyen teleferik arızalanınca, adam gökyüzünde yarı çıplak asılı kaldı.

Bilirkişinin açıkladığı kadarıyla; teleferik sandalyesinin oturulucak yeri standart yüksekliğe sahip değil ve arıza nedeniyle teleferik sarsılınca oturağın altındaki bir boşluğa denk gelen adam tepe taklak sarkıyor teleferikten. Pantolonu da boşluk ile tahtalar arasına sıkışınca, düşmemek için çırpınan adam, yarı çıplak kalıyor havada.

Yanındaki çocuğun yardım çağrısına koşan insanlar, otel güvenliğine haber verdi ve adamı indirdiler. Düştüğü durum nedeniyle çok utandığı söylenen adamın ismi açıklanmadı.

Turistlerin yoğun ilgisinin olduğu bölgede, bu görüntüleri çeken turist, adamın otel güvenliği gelene kadar yaklaşık 15 dakika öyle asılı kaldığını söyledi.

Çok Kötü Bir Olay
:hhmanD

Bonus Resimler​

Rusya'da Kardan Hatun
:durdurun

Meraklı Turist

Barbi Usb

İş Kazası

Çılgın Rahibeler

Yorumsuz Kek Düşkünü

Yılbaşı Ağacı

Yorumsuz

Yuh Diyorum Tek Kelime !
:biggrin

Net Sitesi Adama Direk Birşey Vermiş

Burdaki Olay Koparttı Beni
:D

25p4j0w.jpg

Kardan Adamdan Size Kartopları Gelsin Son Olarak

jj2tn4.jpg

eee internet bu iyi kullanirsa iyi kötü kullanirsa coook kötüü aman dikkat ellerine saglik

En sondaki Gif Cok KomıK Kardeslermıs vay be =)

güzel resimler saol:D

Geri