Tekrardan Photohop Bölümüne Adayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Selamunaleyküm.
Merhaba arkadaşlar.Bildiğiniz gibi bir süre önce photoshop bölümüne bir adaylığım olmuştu.Lakin ders durumları neticesinde bu adaylıktan vazgeçmiştim.Şimdi durum tam tersine döndü çünkü konularım bitti ve günde ortalama 3-4 saat boş vaktim oluyor.Bu nedenle bölüme tekrardan adaylığımı koymak istiyorum.Son adaylığımdan bu yana bölümde pek fazla paylaşımda bulunamadım biliyorum çünkü bunun sebebi ders durumuydu ve mod adaylığımı çekme sebebim ise dersti :)

Bölü almış başını gidiyor.Karma karışık bi yer halini almış.Bi el atmak gerekiyor

Düşüncelerini değiştiren olmuş olabilir bunu anlayabilirim.
Uzun lafın kısası.
Photoshop ve Flash bölümüne adaylığımı tekrar koyuyor ve oylamayı siz ve yönetime sunuyorum.

(Oylamanın diğeri kadar uzun sürmemesi dileğiyle :durdurun)

Selamunaleyküm.

Sanki biraz erken gibi -1923 ve sanırım sen ban da yemiştin...

tekrardan full yetki verdim gitti kolay gelsin

Kardeş çok yardımcı oluyorsun orda herkese..
Ama ban yedin ya bana sanki konularını yenilemelisin gibi geliyor oyum nötr

+
HayırLısı oLsn.. :goz:

Valla Kardeş Ps Bölümü Sadece Paylaşım Yapmakla Olmuyor Biraz Yaratıcı Olmanı Tavsiye Ederim Mesela Eski Bölüm Modlarından Molalisayıçizenkişi nin Konularına Bir Bak ;) ...Şimdilik (+) veya (-) Veremiyorum

Bu Arada Konuyla Alakalı Deil Ama Gerçekten Çeçenlik Varmı Sende Eğer Çeçensen Bi Ara Konuşalım Seninle ;)

Evet Karışık Biraz Bölüm

Altından Kalkarım Diyorsan

+

senin gibi düşünmeyenlere
agresif ve saldırgan bir tutum içerisinde görüyorum seni son zamanlarda
bu hal yönetici olma yolunda en büyük eksidir.
istediğin bölüme yönetici olduğun zaman daha çok kızdığın konu ve durum olacaktır
eğer her kızdığına lan, lun, lavuk, lamer diyeceksen bu iş hem senin hemde hackhell için
içinden çıkılmaz bir durum haline gelir.
tecrübelerime dayanarak konuşuyorum bende yönetime girdim ve yönetici iken birkaçkere anlamsız
tartışmalar içerisinde bulundum sinir hali pek analiz edemiyorsun
seni bu bağlamda anlarım ama ben şahsıma hakaret edenlerle tartıştım
benim gibi düşünmeyenlerle değil işin bu tarafında seni anlamam ve hak vermem mümkün değil

bu eleştiriyi yapma amacım seni yermek kötülemek değil, sende gördüğüm olumsuz yanı bilmen
ve hak verirsen önlemini almandır
seni nick inin stayaway olduğu zamanlarda tanıdığım ve çoğu zaman yardımsever, alçakgönüllü mesajlarda gördüğüm için o hal ve tavırları yakıştıramadım açıkçası

genelde yöneticiliğe yakıştıramadığım kişilere - verip çıkarım işi yoruma dökmem
ama seni ilgili olduğun bölümde görmek istediğim için yorum yapma ihtiyacı duydum
fakat şu halde olumlu oy vermem mümkün değil
eğer bir gün son yorumlarının hata olduğunu kabul edersen
bende bunu hissedersem konun açıksa buraya değilse pm yoluyla bana göre hakettin diye
görüşümü bildiririm. hakkında hayırlısı

Nerde Monalizayıçizenkişi, nerde Magneta, Nerde ByCaptain... Bu kadar profesyonel moderatörler vardı.. Benim düşüncem sen değilsin x)

O yüzden (-)

Karşındakine kızıp yaptığın yorumu, düşünceni değiştirebiliyosun.. Ve aslında düşünmediğin şeyi sırf kızgın olduğun için kendi kendini de inandırmaya çalışıyosun.. Bunu benle yaşadın biliyorsun..

Sonradan telafi edip özür diledin. Helallik aldın. Onu asla inkar edemem. Ama herkese böyle davranamassın. Seni sevmeyen yada düşüncelerinin tersini düşünen insanlara o an ki tepkinle parlaman açıkcası benim senin oylamanda artı vermeye götürmüyor..

Bana yine kızarmısın, yada benim hakkımda düşüncelerin değişirmi bilmiyorum. Ama bu söylediklerimi iyi niyetle söylediğimide aklından çıkarma. En azından yaptığın bir hataysa bunun bilincinde olabiliyorsun.. Buda bir erdemdir. Ve bu erdem ne yazıkki çok az kişide var..

Daha fazla uzatmadan oyumu vereyim..

Oyum OLUMSUZ ( - ) yöndedir..

Hakkında Hayırlısı..

Photoshopa ilgim olduğu için o bölümü sık sık ziyaret ediyorum.
Dediğin gibi bölümün düzenlenmeye; dolayısıyla bir moderatöre ihtiyacı var.
Düşündüğüm zaman bu işten anlayan ve bu görevi yapabilecek 2 kişi geliyor aklıma.
Bunlardan biri sensin.
(+)
Hakkında hayırlısı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri