Tek Tek Porgram Arama Full Porgramlar (HF) No Rapid

4eva

Banned
Reaction score
0
ESET Smart Security 4.2.40 TR & ESET NOD32 AntiVirus 4.2.42 Türkçe + Otomatik Lisans

94448512488635875442.png

ESET NOD32 AntiVirus 4.2.42 Türkçe + Otomatik Lisans Katılımsız ESET Smart Securityt ve ESET NOD32 AntiVirus son sürüm olup, lisans sorunu yoktur, (lisans sorunu yaşamamanız için sürekli internet bağlantısına ihtiyaç vardır...)

kurulumdan sonra lisans otomatik olarak yüklenir, lisansın süresi bittikçe yeni lisans yüklenir...
kurulum bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanıza gerek yoktur...

Smart Security 4.2.40 32 Bit
Hotfile.com: One click file hosting: ESET_Smart_Security_4.2.40_TR.exe
Smart Security 4.2.40 64 Bit
Hotfile.com: One click file hosting: ESET_Smart_Securityt_4.2.40.exe
Antivirüs 4.2.42 32 Bit
Hotfile.com: One click file hosting: ESET_NOD32_AntiVirus_4.2.42_TR.exe
Antivirüs 4.2.42 64 Bit:
Hotfile.com: One click file hosting: ESET_AntiVirus_4.2.42_64BIT_TR.exe

Photoshop CS5 Orjinal DVD Sorunsuz Act + TR Eğitim Seti

Vermiş olduğum bu ürün orjinal DVD den alınmıştır.
Ayrıca içerisinde şu an hiçbir yerde bulunmayan Adb PrsnL Gld Ky mevcuttur.Bu da sizin için sorunsuz aktivasyon demektir.
Artı "crc" hatalarına karşı önlem için her parta tarafımdan kurtarma kaydı itina ile yerleştirilmiştir.Bu da sizin için sorunsuz bir download demektir.
+ Bonus: İçerisinde artı olarak sizler için CS5 Türkçe Eğitim Seti mevcuttur.

Linkler:
Hotfile.com: One click file hosting: ADPC5EX_By_SeRSeRi_CoCuK_29.part01.rar
Hotfile.com: One click file hosting: ADPC5EX_By_SeRSeRi_CoCuK_29.part02.rar
Hotfile.com: One click file hosting: ADPC5EX_By_SeRSeRi_CoCuK_29.part03.rar
Hotfile.com: One click file hosting: ADPC5EX_By_SeRSeRi_CoCuK_29.part04.rar
Hotfile.com: One click file hosting: ADPC5EX_By_SeRSeRi_CoCuK_29.part05.rar
Hotfile.com: One click file hosting: ADPC5EX_By_SeRSeRi_CoCuK_29.part06.rar
Hotfile.com: One click file hosting: ADPC5EX_By_SeRSeRi_CoCuK_29.part07.rar
Hotfile.com: One click file hosting: ADPC5EX_By_SeRSeRi_CoCuK_29.part08.rar

ADOBE AFTER EFFECTS CS3 KATILIMSIZ+2000'İ GEÇGİN PLUGİN ENTEGRALİ VE SADECE 225 MB Merhaba arkadaşlar 2 haftadır üzerinde çalıştığım after effects cs3 sonunda bitti ve toplam boyutu sadece 225 MB Oldu.Bildiğiniz gibi önceden After Effects CS4 ' ü katılımsız yapmıştım fakat bir kaç sorun çıkmıştı bunda herhangi bir sorun yok tam 3 bilgisayarda denedim ne bir plugin sorunu nede bir ****** sorunu yok ve içinde 2000 kadar plugin var plugin resimleri: Entegrali Pluginler..:

balksz3t.jpg

34jan2dq.jpg

Hotfile.com: One click file hosting: Adobe_After_Effects_CS3_Full.part1.rar
Hotfile.com: One click file hosting: Adobe_After_Effects_CS3_Full.part2.rar
Hotfile.com: One click file hosting: Adobe_After_Effects_CS3_Full.part3.rar

jDownloader

İndireceğiniz dosyaların boyutu ne olursa olsun, kaç bölümden oluşursa oluşsun jDownloader şifrelenmiş veya normal linkleri ona eklediğiniz andan itibaren geri kalan işlemleri kendisi sizin yerinize gerçekleştiriyor. Link koruması için yaygınlaşan CCF, RSDF ve yeni DLC uzantılı dosyaları da kullanarak linkleri program içerisine aktarabiliyorsunuz.

Hotfile.com: One click file hosting: BroherSoft_JDownloaderSetup0.9.579.exe

Xp,Vista,Office Crack Ve Hata Düzeltme Programı Versiyon 1

windows xp sorun giderici ufak gozuken bu yazılımda neler yokki :
1-"Görev Yöneticisini Açamıyorum ve "Görev Yöneticisi,yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı." hatası alıyorum." diyorsanız.
2-"Kayıt Defteri Düzenleyicisini açamıyorum ve "Kayıt defteri düzenleme, yöneticiniz tarafından devreden çıkarılmış" uyarısı alıyorum." diyorsanız.
3-"Internet Explorer açılış sayfam kilitlendi ve değiştiremiyorum." diyorsanız:

xplisans:
tek tıklıyorsunuz ve calısıp o işini hallediyor bu lisans programı vebte buldugunuz cakma lisans programlarina benzemez deneyin görün

vista crack
tek tıklıyorsunuz ve calısıp o işini hallediyor bu lisans programı vebte buldugunuz cakma lisans programlarina benzemez deneyin görün

Generic Host Process For Win32 Service hatasi:
bu hatayı duzelten yeni bir yama deneyin gorun

vgatray.exe yani office 2007 ve 2003 sahteciliği kurabnı olabilirsiniz sacmalıgı:
2 dos yazılımıyla içinde acıklamasi var bunlarida halledebilirsiniz..

ve son olarakta 30 gunluk aktivasyon sorunu :
pc yi yeniz aldınız ve guncelle etkınlestır gıbı 30 gunluk uyarı verir işte bu program
anında cozumdur

HEPSİ TEK LİNK :
Kod:

Hotfile.com: One click file hosting

PC nizde Virüsmü var ?(Noob Killer 3.6.332 )

noobkiller3be35a2pd6.png

* Folder Options
* Task Manager
* Regedit
* Control panel
* Task Bar Right Click
* IE Title Bar Caption
* and Turning on\off of autorun on CD Drives, and Flashdrives respectively.
The Handy Live update feature allows users to update their Noob Killer with just a few mouse clicks within the Program itself.
Currently, the production is trying to make the Noob Killer Compatible with new and old systems, keeping the Program, small, portable and non bloated for effiency and importantly Speed.
The Noob Killer is under testing on Windows Vista, working for support to get things running properly, it has been tested under WINE on Linux and is able to run smoothly without too much quirks.
Donations are always welcome solely dedicated for updates and production.

Hotfile.com: One click file hosting: NOOB_KILLER.by.Leerz.zip

Masaüstü Araçları Dev Kolleksiyon 254 MB[SideBar Gadget] Windows XP/Vista/7

1000Gadgets_wm_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Window XP/Vista/7 işletim sistemlerinde kullanabildiğimiz(XP de özel eklentilerle-modifiye sistemlerin çoğunda vardır) Sidebar denilen masaüstü araçlarını bulunduran programın internet üzerinde bulabildiğim tüm araçlarını topladım.. Karşınızda 1000 adet masaüstü aracında oluşan kolleksiyon çıktı...İyi günlerde kullanın..

Link:
Hotfile.com: One click file hosting: 1000Gadgets_7_Vista_XP.part1.rar
Hotfile.com: One click file hosting: 1000Gadgets_7_Vista_XP.part2.rar

PC mi YavaşLadı SLOW-PC fighter 1.1.76 ML Uçurur

Bilgisayarınız son zamanlarda yavaşladı mı? Yavaş bilgisayarınızın önüne oturduğunuzda sabırsızlıkla ekrana bakarken, kendinizi sinirli ve rahatsız hissetiniz mi ?

Eğer bunun farkına varırsanız, paniğe kapılmayın. Bilgisayarların yavaşlamasının sayısız nedenleri vardır ve her bilgisayar zamanla daha da yavaşlayabilir.
Bunun anlamı, bilgisayarınızın profesyonel bir yardıma ihtiyacı var demektir! SLOW-PCfighter Windows başlangıcı optimize eder ve başarısız yazılımlardan dolayı kayıt defterinde oluşan tüm kullanılmayan kayıtları, sürücü yüklemelerini ve hatalı kaldırmaları arayıp bulur ve siler.

Link:

Kod:

Hotfile.com: One click file hosting: SLOWwww_PCfighter_1.1.76.rar

CCleaner 2.31.1153 (hızınıza Hız Katın)

23516.png

Sürüm : 2.31.1153
Boyut : 5.1 mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : Piriform Ltd.
Virüs Kontrolü : TEMİZ! Tarandı, Temiz (detay)

Hotfile.com: One click file hosting: ccelaner.rar

İşlemcisini test etmek isteyenler iÇiN AsaLsayı 305 Test

core4ms9.jpg

rkadaşlar bunu hem işlemciniz hakkında bilgi sahibi olun hemde işlemci almak isteyenler için yardımcı olmak için açtım.İndirip çalıştırın.Nekadar fazla sürede biterse işlemci o kadar dandik demektir.İşlemci almak isteyen yada pc almak isteyenlere çok faydalı olacaktır eminim.katılanlara şimdiden teşekkür ederim...

NOT:Tüm programlar kapalıyken denenmesi tavsiye olunur...
NOT:Ben PD işlemciyle 55 saniyede bitirdim.
NOT:Lütfen dogru bilgiler yazınız!

Link:

Hotfile.com: One click file hosting: Cpu Test.rar

Speedİtup 4.0 (Pc"nizi Zapt Etmek Zor Olacak)
speed-it-up-free.jpg

Bu özelliklerin hepsini ayrı ayrı programlarla yapmanıza gerk kalmadı.Ram hızlandırıcı, disk birleştirici,internet temizliği, bilgisayar açılış -kapanış hızlandıılması, ve tümbilgisayar optimizasyonu sayesinde bilgisayarınızın performansını maksimuma çıkarın.

Link:

Hotfile.com: One click file hosting: speeditupfree.rar

YouTube HD Transfer(Bütün Videoları Hd İndir)

2010-02-15-3.png

Sürüm : 1.0.489
Boyut : 5.71 Mb
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows
Üretici Firma : Wantos
Virüs Kontrolü : TEMİZ! Tarandı, Temiz

Hotfile.com: One click file hosting: YouTubeHDTransfer.rar

Kuran-Kerim 3D [Quran 3D] (Hf 50mb)

1zefrmbza8h.jpg

Hotfile.com: One click file hosting: Quran_3d.rar

Stardock WindowBlinds v6.2 Build 61 Enhanced (Tema Paket)

StardockWindowBlindsv64_SGNLIVE.png

rogramin Özellikleri;

Windows`unuzun temasını degistirmeye ne dersiniz..?

Masaüstünüzün kişiliğinizi yansıtmasını istiyorsunuz ama işletim sisteminiz derdinize deva olmaktan uzak, çok kısıtlı özelleştirmeler sunuyor. Sık sık duvar kağıdını yenilemek bile fayda etmiyor artık. Masaüstünüzü nasıl size özgü bir hale getirebilirsiniz?

Hotfile.com: One click file hosting: Stardock_WindowBlinds_v6.2_Build_61_Enhanced_secret_.rar

En Saglam AntiVirüsLer VE SpywarLer AİO [HF]
iÇindekiLer :

Kaspersky Internet Security
Avast Antivirus Pro
Bitdefender Total security
Avg Antivirus
Ad-Aware Pro
Bitdefender Antivirus
Spyware Doctor
DeepFreeze Enterprise
Norton Antivirus
NOD 32
Rising Antivirus
McAfee Total protection
Panda Antivirus
Trend Micro Antivirus
Avira Antivirus Premium
Malwarebytes Anti-Malware
GSAn4lyzer

ProgramLar FuLLDuR..

Hotfile.com: One click file hosting: En.iyi.AV.AS.part1.rar
Hotfile.com: One click file hosting: En.iyi.AV.AS.part2.rar
Hotfile.com: One click file hosting: En.iyi.AV.AS.part3.rar
Hotfile.com: One click file hosting: En.iyi.AV.AS.part4.rar
Hotfile.com: One click file hosting: En.iyi.AV.AS.part5.rar
Hotfile.com: One click file hosting: En.iyi.AV.AS.part6.rar
Hotfile.com: One click file hosting: En.iyi.AV.AS.part7.rar
Hotfile.com: One click file hosting: En.iyi.AV.AS.part8.rar

[+18] VirtuaGirlHD 1.0.3.2 535 Shows(70mb Hf)

a8a0d42f12d6.jpg

Programın Kurulumu Ve Striptizci Kızların Eklenmesi Mutlaka Okuyun
1. Programı indirikten sonra rardan çıkarın, rardan çıkan vghd klasörünü kopyalayıp C:\Program Files içine yapıştırın.

2. C:\Program Files\vghd\Patc klasörü içindeki VirtuaGirlHD_patch dosyasını çalıştırın.

3. İndiridiğiniz striptizci kızların dosyasını rardan çıkarın rar içindeki dosyayı C:\Program Files\vghd\Models\ içine yapıştırın.

4. Her yeni model yükleme sonrasında C:\Program Files\vghd\Data\models.lst dosyasını silin.

5. C:\Program Files\vghd\vghd.exe dosyasına sağ tıklayıp göndere gelin, masaüstüne kısayol oluştura tıklayın tamamdır. Artık çalıştırabilirsiniz..

Link:

Hotfile.com: One click file hosting: VirtuaGirlHD_1.0.3.2_535_full_showwws.rar

Zzz v2.10(Saat Ve Tarih Ayarlı Oto Pc Kapama)

23644181en8.jpg

1) Zzz programı geceleri film seyredenler için hazırlandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde
ikinci cd'de bittikten sonra bilgisayarınızı kapatmaya üşeniyorsanız (arkadaşım Ahmet gibi)
bu program sizin yerinize bu işi halledecektir.

2) Internetten download yaparken işiniz çıktı, bilgisayarınızı açık mı bırakıp
gideceksiniz? hayır Zzz programını ayarlıyorsunuz, vakti geldiğinde bilgisayarınız hattını kesip, düğmesinden kapatıveriyor.

Link:

Hotfile.com: One click file hosting: pc ototmatık kapatma.rar

Winamp 5.5.7.2 (Türkçe)

Sürüm : 5.5.7.2
Boyut : 10.6 Mb
Üretici Firma : Nullsoft
Virüs Kontrolü : TEMİZ! Tarandı, Temiz

Hotfile.com: One click file hosting: winamp5572_full_emusic-7plus_tr-tr.rar

Babylon Pro v8.0.6 r5 Türkçe Full (Tüm Dillerde Tam Çeviri)

babylon.pro.v8.0.6.r5.jpg

Babylon 8 sözlük ve çeviri alanında dünya lideri bir programdır. Bu sözlük programı, içinde Türkçe´nin de bulunduğu birçok dil arasında kelime/para/ölçü/metin gibi çeviri işlemleri yapıyor. Bu programla e-posta, internet sitesi sayfaları, dokümanlar, anlık mesajlar gibi birçok alanda hızlı çeviri ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ekrandaki sözcüğün yada seçili metnin üzerinde iken atadığınız kısayol tuşuna basmak…

Böylece sözcüğün yada metnin Türkçe karşılığını hemen görebiliyorsunuz. Program çeviri yaparken veritabanındaki sözlüklerden, kullanıcıların eklediği sözlüklerden ve diğer çeviri araçlarından yararlanıyor. Çevrimiçi kullanım için oldukça kullanışlı olan sözlük sözlük eklentileri kurmak suretiyle çevrimdışı olarak ta kullanılabiliyor. Çevrimdışı kullanım için ilgi alanınıza giren diller ile ilgili küçük sözlük eklentilerini de indirmeniz gerekmektedir.

Hotfile.com: One click file hosting: Babylon Pro v8.0.6 (r5).rar

VirtualBox 3.2.0 Türkçe (Multilang) Sanal işletim sistemi kurmanızı sağlar

adszog.jpg

VirtualBox bilgisayarınızda sanal işletim sistemleri kurmanızı sağlayan açık kaynak kodlu ücretsiz bir yazılım. Windows, Linux, Macintosh ve OpenSolaris gibi işletim sistemleri dışında.

Hotfile.com: One click file hosting: VirtualBox-3.2.0-61806-Win.exe

Speed Up My Pc (Pc Hızlandırma) Full

SpeedUpMyPC.jpg

Özellikler:

* Yavaşlamayı veya donmayı önleyen akıllı öneri sistemi
* İndirme hızınızı arttırmak için internet ayarlarınızı en iyi hale getirir.
* Bilgisayarınızın işlem gücünü arttırır.

Sistem gereksinimleri:

* Intel Pentium 3 400MHz veya Equivalent
* 128MB RAM
* 200MB HDD
* Windows XP / Vista (32-bit)
* .Net Framework 3.5

LİNK:

Hotfile.com: One click file hosting: speedupmypc.rar

Snow For Wİndows 1.5(Masaüstü Kar Yagma Noel Baba )

snow_for_windows-64240-1.jpeg

Tanıtım:
Eğer karlar üstünde gezintiye çıkmak istiyorsanız tam size göre bir masaüstü programı deneyin ve görün.

Programı açtığınızda masaüstünüze kar yağıyor. Ayrıca kutup ayısı, noel baba ve ağaçlar da ekranınızda geziyor. Yağış şekliyle ilgili ayarları da yapabiliyorsunuz.

Link:

Hotfile.com: One click file hosting: Snow_for_Windows.rar

RapidFree U8 (Beklemeden İndirme )

Basta rapidshare olmak uzere hotfile netload gibi onde gelen sitelerden otomatik olarak download yapilen bence bugune kadar hazirlanmis en iyi program.
Eklentileri sürekli güncelleneniyor ve stabil calisiyor. Sadece 7.5 mb. Kesinlikle tavsiye ediyorum.java kurmaniz ve yuklu olması lazımdır..

Link:
Kod:

Hotfile.com: One click file hosting: FreeRapid-0.83u1______up_by_ben.rar

Desk Space v1.5 build2345(4 boyut masaüstü)

yodm4a.jpg

Gordugunuz Gibi Söze Gerek yok Programi Kurun Setup olarak Direk Zaten Ve Bu İlginçliğe Sizde Katılın..

Link::
Hotfile.com: One click file hosting: 4boyut.rar

Crystal Pack Xp 15mb HF (linux teması)

rnekav3.jpg

Üretici Açıklaması :
Bu yama Microsoft Windows XP isletim sisteminin temasini Linux isletim sisteminin (Dagitimlarinin) "Karistirilarak sentezlenmis" temasi ile degistiriyor. Yamanin içinde herhangi bir casus yazilim da bulunmuyor. Kurulum ; Normal program gibi diginiz dosyanin üzerine tiklamaniz ve devam diyerek kurulum yapmaniz yeterli.Özellikleri ;* Xp isletim sistemi temasini Linux isletim sistemi temasi ile degistirir.* Linux simgelerini yükler.* Linux arkaplan resmini yükler.* Alt çubugu linux çubugu ile degistirir.* Üst kisima ayri bir çubuk ekler (MacosX benzeri)* Menü yapisini ve görünümü degistirir.* Türkçe XP desteklidir.* Kurulumu da Türkçedir.* Bilgisayarinizi yavaslatmaz.* Herhangi bir casus yazilim içermez.Not ; Daha fazla ekran görüntüsünü sitesinde bulabilirsiniz. Kuruluma ait resimler de üretici sitesinde mevcut. Begenmediginiz taktirde yamayi sistemden kaldirabilirsiniz. Yama kalktiginda eski temaniz geri geliyor.Editör Yorumu ; Bu yamayi ekledim ve kurdum. Sorunsuz çalisiyor. XPnin çehresi degisiyor. Denemenizi tavsiye ediyorum.

Link:

Hotfile.com: One click file hosting: yepyeni lınux teması harıkaa.rar

Rapidshare Downloader 4.22(En Güncel Sürüm)

majorshare-rapidshare-downloader.jpg

Tanıtım:
RapidShare Downloader, ülkemizde çok popüler olan paylaşım sitelerinden RapidShare'ın, bilgisayar başında beklemeden daha kolay bir şekilde dosya innDirmenizi sağlayan ücretsiz bir programdır.

Programın kullanımı oldukça basit. Program çalışırken rapidshare.com'da bulunan dosyanın bağlantı adresini farenizle seçip kopyalıyorsunuz. Program panoya kopyalanan rapidshare bağlantılarını otomatik olarak algılayıp innDirme listesine ekliyor. Başlat tuşuna bastığınızda listesindeki dosyaları da sırayla innDiriyor.

Kurulum ile birlikte İngilizce açılan programın 'Settings' menüsüne girip sunduğu Türkçe desteğini kullanabilirsiniz.

Rapidshare.com sitesinin sistemine göre her innDirme arasında 15 dakika gibi bir süre beklemeniz gerekiyor. Daha sonra da innDirmenin başlaması için yine bir 30-60 saniye kadar bir bekleme süresi var. Sonra da bir sunucu seçip innDirebiliyorsunuz.

Bu program sizin yapmanız gereken müdahaleleri ortadan kaldırıp, tüm bu işlemleri otomatik olarak yapıyor. Yani size düşen sadece dosya adreslerini listeye eklemek, innDirme işlemini başlatmak ve programı açık tutmak.

Sürüm 4.2x Yenilikleri:
# Yazılım alt yapısı stabilize çalışmaları.(v4.21)
# Yeni Dil: Çekce (v4.20)

UYARI:
Vista kullanıcıları programın uygulama dosyasına yönetici yetkisi vermelidirler. Programın kısayoluna sağ tuşla tıklayıp bu işlemi yapabilirsiniz.

Link:

Hotfile.com: One click file hosting: guncel cıkan rapid.rar

Format Factory 2.30[Video,Müzik,Resim Dönüştürme}

Sürüm : 2.30
Boyut : 36.8 Mb
Üretici Firma : Format Factory
Virüs Kontrolü : TEMİZ! Tarandı, Temiz (detay)

Hotfile.com: One click file hosting: FFSetup230.rar

CFossSpeed-v511-build1642 (hf) İnternet Hızlandırma Programı

pload sırasında download hızının maksimum olması
- Birden fazla download ve upload sırasında download hızının maksimum olması
- Webde surf yaparken cevap sürelerinin hızlanması

cFosSpeed trafik düzenlemesi veri transferleri arasındaki gecikmeyi düşürür ve üç kat daha hızlı sörf yapmanıza yardımcı olur. Sonuç olarak DSL bağlantınızı maksimum seviyede kullanabilirsiniz.

Türkçe cfosspeed-v511-build1642.exe 5.14 MB

Link:

Hotfile.com: One click file hosting: CFos 5.11.rar

PhotoFiltre 6.4.0(En Çok İndirilen Resim Programı)

Sürüm : 6.4.0
Boyut :5.75 Mb
Üretici Firma : Antonio Da Cruz

Tanıtım:
PhotoFiltre Free, PhotoFiltre Studio yazılımının ücretsiz sürümüdür. PhotoFiltre Studio, tam bir resim düzenleme yazılımıdır. Yazılım sahip olduğu filtreler ile resimler üzerinde basit ve gelişmiş ayarlamalar yapabilmenizi sağlamaktadır. Filtreler resimler üzerinde çok geniş bir uygulama alanı yaratılmasına imkan tanımaktadır. Sade ve sezgisel kullanımı ile kolay bir öğrenme süreci geçirmenize yardımcı olmaktadır. Araç çubuğu sadece birkaç tıklama ile standart filtrelere ulaşmanızı sağlamaktadır. PhotoFiltre Studio üstelik bir katman yöneticisine, gelişmiş fırçalara, kırmızı göz düzeltme aracına, toplu işlem modülüne ve daha birçok güçlü araca sahiptir.

Link:
Kod:

Hotfile.com: One click file hosting: Pf.rar

Geri