tek kurtuluş Osman Paşada..

dark007

New member
Reaction score
0
böyle söyledim çünkü; insani değerlerin çürüyüp yozlaştığı insanların para için memleketini sattığı şu günlerde inanıyorum ki osman paşa bunların dışında belki daha siyasti tam tatmadığı için. ona demir yumruk deniyor pkknın belini kırdığı için ben hiçbir zaman bölücülük yapmadım ama devlet bizi unuttu aile planlamısı diye bizi kandırırken doğuya yaptığı aile yardımıyla onların üremesini kolaylaştırıyorlar düşünün şimdi insanlar sırf para almak için 8-9 tane çocuk yapıyor.Yapılan yardımların miktarlarını vereyim :

İlköğretime devam eden erkek öğrencilere ayda 20 YTL

İlköğretime devam eden kız öğrencilere ayda 23 YTL

Ortaöğretime devam eden erkek öğrencilere ayda 28 YTL

Ortaöğretime devam eden kız öğrencilere ayda 39 YTL

Sağlık yardımı olarak her çocuğa ayda 15 YTL

Her anne adayı için gebeliğin ilk 7 ayında ayda 18 YTL

Her anne adayı için doğumda 50 YTL

Çocuk yardımı çok hızlı üreyen kürt vatandaşların ağırlıklı olduğu şehirlere değil, üreme hızı sıfır olan Türklerin yaşadığı şehirlere yapılmalıydı. Fakat AKP (Arap Kürt Partisi) bu şekilde uygun görmüş. Neden acaba? Kürtler ne kadar çok çocuk yaparlarsa, o kadar çok para kazanıyorlar. 10 çocuğa sahip bir aile, çocuk başına ayda 15 YTL'den toplam 150 YTL para alıyor. Doğum ve okul için yardımlarıda eklersek 10 çocuklu bir ailenin devletten aldığı para ayda 500 YTL'yi geçiyor.

Birkaç ay önce gazete ve televizyonlarda şahane bir haber vardı.Diyarbakır'da bir Kürt kadını 8 yavrusundan sonra, 9.sunu ikiz olarak peydahlarken, çocuklar ölüm tehlikesine giriyor ve Türk askeri doktorları gelip bebeleri kurtarıyor, hastanede kuvöze koyuyor. Bu sefer Van'dan, yine süper bir haber var. 68 yaşında bir Kürt, 26 yaşındaki ikinci karısından 13. yavrusunu peydahlamış. Toplam 13 çocuğu 100 kadar torunu varmış, artık başka çocuk istemiyormuş, yorulmuş.Gazeteci, "bu kadar çocuğa bu fakirlikle nasıl bakıyorsunuz?"dediğinde, Kürdün cevabı harikaydı. "Kaymakamlık gerekli her tür yardımı yapıyor, hiç bir sorunumuz olmuyor" !!! Birde şu araştırmaya bakın kullanılan kaçak elektirik miktarı doğuda neden tavan yapmış yada neden ben onların kullandığı kaçak elektiriği ödüyorum.oranlar karşınızda
Ülke genelinde kaçak elektirik oranlarına göz atalım.
Şanlıurfa % 66.7
Diyarbakır % 62.7
Hakkari % 62.5
Mardin % 59.3
Van % 58.0
Şırnak % 52.0
Batman % 51.0
Muş % 50.0
Bitlis % 48.0
Siirt % 48.0
Kastamonu % 4,
Trabzon %5,4
Giresun %3,5

İşte kaçak elektirik tablosu. Yoruma gerek varmı?
işte dostlar bu durum altında bölmek isteyenlerin beline demir yumruk gibi inip kıracak tek siyasi karakter Osman Pamukoğludur. çünkü bunu 1994-1995 de devletin karşı çıktığı halde yaptı ve o bunu yapmasaydı belkide çoktan bölünmüştük. bir düşünün artık heryer huzursuz adamlar devleti tehtit eder hale geldi ve devlet malesef uyuyor. neden? negibi bir çıkarı var? tabiki insanlar acı çekerken başımızda olanlar ceplerini dolduruyor ve birtakım şahıslara uşaklık ediyorlar. Hiç duydunuzmu sayın başbakanın 'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE' dediğini? ben duymadım...bana bu sözü korkmadan bağrını gere gere söyleyecek bir başbakan istiyorum. inanıyorum ki bu kişi Osman Paşadır...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

onlara yapılan hizmet in bedelini biz ödüyoruz onların kullandığı kaçak elektiriği biz ödüyoruz....

yeşil kart herkese veriliyo doğu da ben askerliğimi oralada yaptım ....

hiç unutmam yeşil kart almaya gelenlerin evraklarını imzalıyodu ilçe komutanı ama adamlara yaranmak ne mümkün sıra var bizi bekltiyolar diye homurdanıyolardı küfür ediyolardı devlete...
(tabi iyi niyetli vatanının sevenlerde var aralrında hepsini bir tutmuyorum)

hep derim keşke bi HİTLERİMİZ olsaydı.....

ben Osman Pamukoğlu paşayı severim ancak iktidara geleceğine hatta meclise gireceğine bile inanmıyorum. Bence var olan bir milliyetçi partide siyasete girseydi daha iyi olurdu. Mesela MHP , BBP , ATP gibi...

Osman Pamukoğlu en doğru olanı yaptı
varolanlar zaten sistemin içinde olanlar
sorunu çözemiyorsan sorunun parçası olursun
sorunun parçası olmak yerine çözeceğim diyebilmek

mazisi temiz
sicili temiz
hatta başarılarla dolu
vatanını milletini seven
kaç tane lider varki

pkk elebaşı asılmalı
dağdaki teröristlerin kellesi alınmalı
meclisteki ve şehirlerdeki(hoş dağdakiler geberince bunlar uluyamazya)yardakçıları gereken cezaya çarptırılmalı
ve yağma sofrası ortadan kaldırılmalı
bu devletin keneleri bir bir koparılıp emdikleri kan ağızlarından burunlarından getirilmeli

tüm bunları yapabilecek tek bir lider var şu anda
oda...

Yürekten destekliyoruz

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Saygılarımla...

doğuya yardım yapılmaz laf edersiniz yardım yapılır laf edersiniz hayırdır maksat nedir ...

maksad yok adamlar devletten aldıları parayla silah alıp devlete sıkıyolar, sence maksat ne olabilir.

Geri