Tek kollu kahraman

By CaPTaiN

New member
Reaction score
0
Sol kolunu feci bir trafik kazasında kaybedip hayata küsen genci, ailesi biraz oyalansın diye bir taekwando okuluna göndermiş. Okuldaki hoca etrafında çok sevilen saygıdeğer bir dövüş ustasıymış. Hoca çocuğu görünce başını gizemli bir biçimde sallamış. İlk derste diğer öğrencilerle biraz ilgilendikten sonra, bütün zamanını çocuğa ayırmış.

Hoca gence ilk derste tek bir hareket göstermiş. Sonraki tüm derslerde başka hiç bir hareket göstermemiş. Sürekli aynı harekete çalışan çocuk, önüne geleni sağ koluyla yere seriyormuş. Bir ay, iki ay, beş ay... Sürekli aynı hareketi çalışan genç çok sıkılmış ama hocanın öyle büyük bir karizması varmiş ki; karşı çıkamıyormuş. Öğrencisinin iyice ustalaştığına karar veren hoca, onu uluslararası önemli bir turnuvaya kaydettirmiş. Delikanlı her ne kadar "Aman hocam, tek kolumla nasıl yaparım" demişse de hoca kararından vazgeçmemiş.

O yılki turnuvada tarihi bir gün yaşanmış, tek kollu bir sporcu bütün rakiplerini tek hareketle yenerek şampiyon olmuş. Kupayı aldıktan sonra delikanlı hocasının önünde saygıyla eğilerek "Hocam bugüne kadar çalışmalar sırasında arkadaşlarımın mahsustan yere düştüklerini sanıyordum. Ama böyle bir turnuvada şampiyon oldum. Bu işin sırrı nedir?" diye sormuş. Hoca gülümseyerek şu cevabı vermiş: "Rakibinin sana öğrettiğim hareketi ekarte edebilmesi için senin sol kolunu tutması gerekiyor".

dumur :) baya hoş bi olaymış. Ne olursa olsun küsmemek lazım hayata ;)

inanmıyorum ya nası olur böle bişi:p bi kaç isim deişikliğiyle temel fıkrası olabilir... taşındı:p
taşınmadı tabi

Ilginc ve Mantikli gibi bir sey bir durum.Fakam (Kafam) karisti Falla:D

Paylasim icin Tskler

Geri