TeK kiŞiLik yAlnıZLığıMa ÇoğUL aDımLArLa yüRüyoRuM

Gєηco

Altın Üye
Reaction score
0
Yağmurlu caddelerde hüzünlü akşamlarını yaşarken çaresizliğimin, dudaklarımdaki yalnızlık şarkılarıyla incitmeden sevdim seni... Silmeden göz yaşlarımın düştüğü yerlerde sevdim ben seni. Ahh yalnızlığım buyur geç her zamanki yerine! Biz neleri gördük, neler yaşadık seninle birlikte... Yüregimizin her vuruluşunda, her kanayışında sevgiye sarılmadıkmı, dönüp kendi yaramızı kendimiz sarmadıkmı... Çiçeklerimizi yalancı güneşle açtırıp, sahte baharlarla kar altında bırakmadıkmı. Kaç kere vurulduk, kaç kere ayaza vurdu yüreğimiz, ne fırtınalar kanattı, birkaç acı sözle ne çok incindi yüreğimiz...Bize öğretmediler yalnızlığım. Bize öğretmediler...Beni şimdi yargıla... Seni yorgun gecelerimin en karanlık kuytularında ışık oldun diye sevdiğim için yargıla... Beni şimdi yargıla geceler boyu senli hayaller kurup düşlerime yatırdığım için. Bırak bıçağın suskun kalsın sırtımın ortasında. Namluya sürülü yokluğun dayalı şakağımda, düşür tetiği hadi korkma... Korkmasana bitanem, ben ölümüne teslim olmuşum sana anla... Aciz olma beni ver Allaha, yalnızlığım kalsın sana... Beni şimdi yargıla bitsin bu sevda işkencesi yalnız kalmasın içimde.Beni kendi kalemimle yargıla böl ikiye...

By_Captaine Sewgilerle

Açmıyorsa derininde bir ince kardelen. Kanatıyorsa yeni aşklar da seni derinden.Usul usul anlatıyorsa bir martı kaptanın seferinden.Bir VurguN bekliyorsan dirilmek için kendinden. Aldırma,çek soluğundan bir cigara. Krallar önde gider. ....

İsa Kardeşime...

Karşılaştığımızda bir utangaç bakışla selamlaşmalıyım, yanaklarım kızarmalı. Sevginin o esrarengiz utangaç rengiyle bakmalıyım boşluğa, gözlerimin gözlerine değdiği an kurtuluşum olmalı, platonik sevdaların takıldığı o yaşı olmayan yıllarımın rüzgarları gibi içim titremeli... Gizli bir buluşmanın rengi çalmalı yüzüme, bir ağaç altında beklemeliyim seni ömür boyunca... Hiç gelmesende ellerimde kır çiçekleri beklemeliyim umutla seni dört mevsim... Ve sen bir yağmur mevsiminde gelmelisin sırılsıklam iken, elimi tutup sağanak yağmurdan çekip almalısın kendi dünyana. Birlikte bir dağ evinde zamanı durdurmalıyız seninle, yada sahilde bir balıkçı korunağında dalgaların sevdamıza yaktığı ağıtları dinlemeliyiz başbaşa... HAyAL olsada yaşanmalı bu safçasına duygular. Akan sular durulmalı, yürekten öpülmeli sevgili. AyRıLıkLAR EfsAnE oLMAlı...

Chiefe Kalpsizimize..

umutlarim mazide kaldi
o boslugu, cekip giden günün hatirasi degil
beni güldüren günlerin hatirasi dolduruyo
kurumus güllerin orda her gün yeniden aciyo
Ah kalpsizim
bu yürek
seni sonsuza dek bekler bilir ki gelmen umutsuz
Umutsz bekler bunu bilir
Bekler seni Baskasini degil
ah kalpsizim bu yürek emanetini bekler...

Aklıma geldikçe ekliycem unuttun sanmayın sizide...

kimbiLiR senin biLmediğin kaç a$k daha vaR... gözü ya$Lı, çiLeLi... kim biLiR kaç ki$i daha ağLıyoR sevdiği için... deRtLi, kedeRLi... öLümden önce geLen biR sevgi, öLümü haketmeLi... eR yada geç bitmeLi... bitmesini istemesek biLe... sevmek isteRmisin öLümüne?

genco'ma sevgiLeRLe... ;)

eyw. kardeşim.

eline sağlık hepside çok güzel....

hepinize sevgilerle ;)

beni güldüren günlerin hatirasi dolduruyo
kurumus güllerin orda her gün yeniden aciyo :)

Güzeldi eline sağlık

Valla Arkadas Ne Yalan Soyleyeyim Ytsk Etmeden Gitseydim Gece Yatamazdim Kalemine Saglik :) Arkadas

seninde kardeşim...

Eline sağlık..

hiç bir zaman yalnız değilsin bunu sende ii biliorsun :sigara:

beni de düsünüp konunda yer verdiin icin ayrıca tesekkürler ...

yaaalnıııızzzz!!
dokunma nasırlı sevdama
seven sevmişti ama
âmâ kaldı aşk
terkedildi bir cami avlusuna
dert yumağı sarmaladı sonra
yolcu eyledik kahpe pususuna
ve hiç perdeyi aralamadı sonra
dokunma
ne olur
bu konuda
eyvallahım olmaz